Šios merginos ringe susiduria jau ne pirmąjį sykį. Deja, praeitąjį kartelį Black_Lėja neparagavo tos tikrosios kovos ,prieš senąją veteranę, skonio. Tikėkimes, jog šį sykį mūsų Kazu nepaliks Black_Lėjos pastangų įdėtų į darbą likimo valiai, o pati Lėja nepraras ją sekančios pastarųjų kovų sėkmės. Linkiu didžiausio kūrybinio įkvėpimo ir kruopštumo darant darbus, merginos! Parodykit, kuri yra viršesnė jūsų dvikovoje.
Kovos informacija:
AMV žanras : drama
AMV daina : pasirinktina
AMV trukmė : netrumpiau minutės
AMV deadline : 2014.08.21 be jokios galimybės pratęsti
Kova prasideda!
Taigi praėjus ilgoms trijoms savaitėms ir dar vienai dienelei dėl mano kaltės, pagaliau pristatau darbus. Kazu savo darbą pristatė keliomis valandomis per vėlai, tačiau Black_Lėjos gerumas jai leido toliau tęsti šią kovą ir mūsų laukia tolesnis normalus balsavimas. Spręskite, kuris darbas jums labiau patinka, komentuokite ir šitaip palaikykite kūrėjas ir jų darbo vaisius. O štai ir darbeliai
Kazu - You Are "Not" Alone
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/tProR9lY04k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Black_Lėja - Something To Feel
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/gm4YZTlw3rI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Balsavimas vyksta iki 2014.08.27
KOVA BAIGTA!
Eh... eilinį kartą man tenka viską sutvarkyti paskui JakeGirl. Labai gaila, kad atsiranda tokių žmonių, kurie gave, sakykim, žaisliuką - su juo truputį pažaidžia, o po to visiškai be jokio antro pamąstymo meta į šalį ir drąsko kitam akys už klausimą "ką tu darai?". Pyktibiškai nekreipia dėmesio į kiekvieną pastebėjimą ar bandymą padrausminti... Lyg specialiai siektu blogo arba tiesiog mėgsta nusiši**i ant kitų nuomonės. Na... nebesvarbu jau. Visų pirma - nuoširdžiai atsiprašau abiejų šios kovos dalyvių už tokį nesusipratimą koordinavime. Na o tuo tarpu dėl komentarų ir balsavusiųjų skaičiaus: AZ kad ir kaip būtu gaila, bet yra miręs... Palyginkite tą su aktyvumu prieš 2 metus... O dar geriau - prieš 4. Tuomet tikrai suprasite ką turiu omenyje. Bet negalima viso to nurašyti ant forumo aktyvumo - pažvelkime į kitas kovas. Kontrastas aktyvume per daug didelis... Taigi vėl dalis kalties nukrenta ant koordinatorės kupros. Koordinatoriaus pareiga yra ne tik suorganizuoti bei paskelbti kovą, bet ir bandyti kaip nors palaikyti ją dėmesio centre, motyvuoti žmones reikšti savo nuomonę bei balsuoti ir galų gale - pačiam pakomentuoti. To mes deja iš JakeGirl čia nesulaukėme... Todėl užteks toleruoti tokį piktybišką šios koordinatorės elgesį bei panaikinu ją iš koordinatorių sąrašo su viltimi surasti kiek labiau atsakingesnį ir patikimesnį žmogų pasiruošusi man padėti toliau vystant kovų frontą.
Na turbūt užteks man čia "butthurt'int" kaip kažkas pasakytu, todėl pereinu prie kovos uždarimo. Ehem... Triuškinančiu rezultatu 11:0 nugali Kazu! Sveikinu nugalėtoją
Atnaujinta Statistikos Lentelė
Comment