Jau ne vieną kartą susitike kovų ringe. Taip pat ne vieną amv iškepe mes susiduriame ir vėl... Ir vėl... Paprastai, visados pasisekdavo man nusinešti saldumo kupina pergalės jausmą. Bet gal dabar bus kitaip... Taipogi Šį kartelį mes ne šiaip sau kaunames, kad pažiūrėti, kuris iš mūsų stipresnis. Šį kartelį mes kartu aiškinames ir savo jausmus. JakeGirl privalo pastovėti už savo žodžius, na o aš - kad nesu toks kokiu jį mane laiko. Kuriam iš mūsų pavyks įrodyti savo? Parodys tik nenuspėjamas žiūrovų balsavimas... Linkiu nuoširdžiausios sekmės savo priešininkei... Tikiuos ji palinkės man to pačio. Ir žinoma kartu lauksime jūsų balsų bei komentarų!
Kovos informacija:
AMV Žanras: Nenurodytas
AMV Daina: Linkin Park - PPR:KUT (Reanimation)
AMV Trukmė: Minimum minutė
Deadline: 2014.07.29
KOVA PRASIDEDA!
Kur laukus, kur nelaukus. Kova prasideda net gerom porai valandų likus iki deadline. Ar JakeGirl užtektinai patobulėjus nukauti savo seną nemesį - mane? O gal aš jau susenau? Atsakymai į šiuos klausimus rūpi mums abiems... Taigi prašome: žiūrėkite, balsuokite ir nepatingėkite pakomentuoti! Visų nuomonės laukiamos ir bus perskaitytos bei jei reikės - aptartos
Abalys - Opposite
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/0Q13nLAgyB0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
JakeGirl - reconciliation.
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/0IDqvA_TNBQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Balsavimas vyks iki 2014.08.03
KOVA BAIGTA!
Sakoma, kad trečias kartas nemėluoja... Na... Gaila, bet balsavimas rodo, jog tai netiesa. JakeGirl trečią kartą stojo į kovą prieš manę... Ir trečią kartą krito. Rezultatu 18:13 šios kovos pergalės šokį šoku aš. Na bet nepasiduok, JakeGirl! Gal ketvirtasis kartas bus tas lemiamas lūžis! Sekmės tau toliau siekiant šios sferos įmantrybių.
Tuo tarpu, kaip visados ačiū visiems žiūrėjusiems mūsų darbus bei balsavusiems. Dar didesnis ačiū pakomentavusiems. Tikiuosi, kad išliksit taip pat aktyvus ir toliau bei gal net niekad AMV nebandžiusių žiūrovų gretuose atsiras norinčių surizikuoti šiame gan linksmame hobyje.
Atnaujinta Statistikos Lentelė.
Comment