AMV Battle: Abalys vs JakeGirl [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Moon
    Forumo ligonis

• 2007 04 25
    • 583

Issakiau jau savo nuomone Abaliui per skype kuri labai nepatiko Truputi pasikartosiu cia, daina apie kancias, nepasitikejima savim, paranoja, balsai viduj, turbut izoliuotas nuo visuomenes savo ar del kitu kaltes. O ka tu vaizduoji overused cool kadrus, I mean seriously? Vaizdas visiskai nesirisa su daina nors sync ir technika gera. Taip kad kilk i nauja lygi ir stenkis atspindet daina kitakart.

Jakegirl pasiseke zymiai geriau. As pati net nebuciau zinojus koki anime pasirinkt. Anyway tavo darbas liuksiskas na tik truputi pabaiga random bet turbut del to kad pritrukai medziagos

balsas Jakegirl.

Comment

• VikiChan
      Laido Riterė

• 2013 01 15
      • 291

Abalys - Opposite

* Gera sinchronizacija, patraukliai atrodančios scenos
      * Parinkta dainos vieta daug skanesnė negu priešininkės
      * Puikiai jauti muziką (dėja tik muziką, ne žodžius, tačiau tą jau minėjo Moon)
      * 0:25-0:27 - neįprasta matyti pas tave tokius dalykus. Nors šiaip visai neblogai atrodė. O vat tuos žodžius ant 0:41 buvo sunkiau suvirškint

JakeGirl - reconciliation

* Gera idėja
      * Pasirinktas anime source turi ir gerą ir blogą pusę. Gera yra ta, kad jis iš tiesų gali būt tinkamai panaudotas su tokia daina. Bloga yra ta, kad jo tėra išėję keli epizodai, taigi jis yra ribotas (Ir kaip jau minėjo Moon tai privedė prie nelabai geros pabaigos)
      * Well well, faces going all over the place
      Spoileris:
      Autorius Knives
      pernelyg daug koncentruojiesi prie anime veidų.

* Priedainis silpnokai atrodo. Ypač einant į pabaigą

BENDRAI

Taigi, Idėja vs Technika, I guess. Asmeniškai man Abalio darbas vizualiai patrauklesnis ir susižiūri lengviau, tad balsą atiduodu technikai. I mean... Abaliui

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Chloras
        Metalbending prodigy

• 2011 05 01
        • 107

Aš paprastai tik pasižiūriu AMV, bet taip ir neprabalsuoju. Šis kartas kitoks. Mano balsas atitenka Abaliui. Good job.
        Heavy Metal Maniac.

Comment

• black_leja
          AZ rėmėjas

• 2009 11 16
          • 1079

nedaznai kometuoju ir labai neisiplesiu nes abu darbus galiu apibudinti keliais sakiniais ypac abalio. Kaip jau rasiau skype man abalio darbas primine efktu kratini lyg norejimas pasirodyti ka as moku, bet nepaliko jokio liekamojo ispudzio, ypac ta vieta su zodziaias sorry bet man pasirode jau labai ne i tema. Vieninteli dalykas kuris tikrai patiko pas abali tai dainos uzbaigimas tas buvo awsome. Tuo tarpu pas jake man labai patiko kuriama atmosfera ir nors galbut noretusi kitokio galo, bet ziuredama jos amv net virptelejau nuo perteikiamos emocijos. Todel mano balsas atitenka jai.
          Paskutinis pakeitimas nuo black_leja; 2014-07-31, 23:14.
          Society is a market where we sell our souls

Comment

• wingweaver123
            Narys

• 2012 08 24
            • 39

Abalys - Opposite
            Darbas puikiai ispildytas. Gerai atitaikyti visi action zanro amv reikalingi kriterijai. Gudriai parinkti, tarpusavyje gerai derantys klipai, taip pat sklandus perejimai, gausu aki traukianciu, muzika gerai atitinkanciu efektu. Islaikytas geras tempas, viskas tvarkingai atidirbta nuo pradzios iki pabaigos. Pasiekta viskas ko noreta ar bent jau butu galima noreti is action tipo amv. Kas sakot, kad sis darbas jums pasirode kaip bereiksmis klipu kratinys, atminkit, kad kiekviena amv zanra reikia vertinti pagal tam tikrus kriterijus. Juk action klipo pagrindine paskirtis kiek kitokia nei papasakoti istorija ar ne? (zinoma yra action darbu su puikiomis istorijomis, taciau siuo atveju as kalbu apie gryna action-eye-candy amv, kuriuo siekiama papirkti ziurova judesiu, flashy scenom, imantriu judejimu, graziomis spalvomis, energija, ta nuolatine judejimo atmosfera bei impact). Kita vertus, darbas neturejo pasiulyti nieko nematyto ar isskirtinio, taciau niekas nera tobulas, o ir tai kas buvo pasiulyta neturejo didesniu trukumu.

JakeGirl - reconciliation
            Siame darbe pasirinktas visiskai kitoks kelias. Siekiama ziurova papirkti atmosfera, kazkokia istorija ar bent jau sukrecianciu ivykiu. Saunu, kad dainos lyrics atitiko amv ideja, taciau asmeniskai istorija manes nepapirko, tuo labiau jog ji niekuo nesiskyre nuo pirmu dvieju ar triju sio anime epizodu, viskas buvo tiesiog "atpasakojama", o ir tai ne visai pavyko. Pradzia (kaip ir man asmeniskai pacio anime pradzia) atrode pakankamai random. Prasidejus vaikino uzpuolimui istorija igauna gera forma, viskas juda sava tekme, tiesiog nera prie ko prikibti, taciau link pabaigos prasideda random kovos scenos, is kazkur atsiranda nauji veikejai ir t.t. Prasideda bum bum la la ir baigias amv. Amv minti supratau, bet nelikau visiskai patenkintas minties atskleidimu, tuo labiau jog turejau darba perziureti ne viena karta. I technika nesigilinsiu, nors ir ten butu galima prikibti del keleto kameros judesiu, bet ne tame esme, pagrindinis demesys istorijai. Taciau turiu pagirti klipo autore uz puikiai sukurta atmosfera, cheers.

Balsavau uz abali, nes jo darbas savo kategorijoje atrode tobulesnis, labiau traukiantis aki, turintis didesni rewatching value. Mieliau ziureciau i grazius kadrus, flashy stuff ir tuo megausiuos. Geriau paziuresiu pati anime, o ne jo atpasakota istorija (nepyk Jake, bet koks tikslas atpasakoti istorija jei gali paziureti originala? Siulau kita syki sugalvoti savo unique istorija, kuri nustebintu ir priblokstu ziurovus; esu pilnai isitikines jei pasistengtum tau tai puikiai pavyktu). Jake, nestompinu tavo darbo, taciau nors ir abu padaret standartus, abalio darbas buvo labiau entertaining ir "pilnesnis".

Zinau, kad daug kas nesutiks su mano nuomone, taciau galit net nesistengti gincytis, kadangi komentarai skirti klipu autoriams. Jei jie nores, atkreips demesi.

Comment

• Abalys
              Nope!

• 2010 07 20
              • 1136

KOVA BAIGTA!

Sakoma, kad trečias kartas nemėluoja... Na... Gaila, bet balsavimas rodo, jog tai netiesa. JakeGirl trečią kartą stojo į kovą prieš manę... Ir trečią kartą krito. Rezultatu 18:13 šios kovos pergalės šokį šoku aš. Na bet nepasiduok, JakeGirl! Gal ketvirtasis kartas bus tas lemiamas lūžis! Sekmės tau toliau siekiant šios sferos įmantrybių.
              Tuo tarpu, kaip visados ačiū visiems žiūrėjusiems mūsų darbus bei balsavusiems. Dar didesnis ačiū pakomentavusiems. Tikiuosi, kad išliksit taip pat aktyvus ir toliau bei gal net niekad AMV nebandžiusių žiūrovų gretuose atsiras norinčių surizikuoti šiame gan linksmame hobyje.

Atnaujinta Statistikos Lentelė.

Comment

Working...