AMV Battle : JaKeGirl vs Pikexas [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JaKeGirl
    c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
    • 343

AMV Battle : JaKeGirl vs Pikexas [PASIBAIGUS]

Naujas veidas mūsų kovų fronte - Oskaras. Apie jo editnimo sugebėjimus žino tik jis pats, o savo paslaptingumo pralaužti nesileidžia. Pažiūrėsim ką ši šviežiena parodys AMV kovose ir tikėkimes tik paties geriausio! Na, o aš manau,paskutiniu metu esu ganėtinai užsidegusi varžytis su įvairaus plauko žmonėmis. Pažiūrėsim ką naujokai sugeba.

Kovos informacija :
    AMV žanras : nenurodytas
    AMV daina : the neighborhood - sweater weather
    AMV trukmė : nemažiau vienos minutės, neilgiau trijų minučių
    AMV deadline : 2014.07.09
    Kad ir kaip gaila...

...bet abiejų darbų šiandieną neišvysime. Kadangi mūsų Oskaras nesugebėjo padaryti darbo per duotą laiką, o deadline pratęsimo aš atsisakiau. Oskaras automatiškai gauna pralaimėjimo ir baudos taškus, o aš savo brangų pergalės taškelį pasilieku sau. Tikiuosi bent sugebėsite pasidžiaugt paprastu darbeliu, bet atliktu laiku.

my sweater.

Neprieštarausiu visokio plauko nuomonėms, nuo piktų pikčiausių iki maloniausių. Gero vakaro!

Atnaujinta Statistikos Lentelė

Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2014-07-10, 01:06.

"Dear Karma, I have a list of people you've missed."
  • Pikexas
    Naujokas
    • 2014 02 26
    • 5

Greta, sadiste. Negailės manes. :c
    Aš kursiu Naruta.
    Miau.
    Ką jūs?
    Mėgstu deguonies kvapą.

Comment

• black_leja
      AZ rėmėjas

• 2009 11 16
      • 1079

nice picture idomu kokie bus darbai nes deadline trumpas ganetinai.
      Society is a market where we sell our souls

Comment

• Abalys
        Nope!

• 2010 07 20
        • 1136

Tikėkimes kažkokių ne paskutinės dienos darbų...

Comment

• JaKeGirl
          c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
          • 343

Kad ir kaip gaila...

...bet abiejų darbų šiandieną neišvysime. Kadangi mūsų Oskaras nesugebėjo padaryti darbo per duotą laiką, o deadline pratęsimo aš atsisakiau. Oskaras automatiškai gauna pralaimėjimo ir baudos taškus, o aš savo brangų pergalės taškelį pasilieku sau. Tikiuosi bent sugebėsite pasidžiaugt paprastu darbeliu, bet atliktu laiku.

my sweater.

Neprieštarausiu visokio plauko nuomonėms, nuo piktų pikčiausių iki maloniausių. Gero vakaro!

Atnaujinta Statistikos Lentelė

Comment

• Abalys
            Nope!

• 2010 07 20
            • 1136

Sveikinu su gan lengva pergale
            Šaunu, kad nenusileidinėjai priešininkui ir nusprendei jį... kaip čia pasakius... nubausti už nesugebėjimą suspėti laiku. Daugiau autorių turėtu taip pradėt elgtis ir gal po truputį visa bendruomenė atpras nuo tinginiavimo su mintimi, kad "ai... gi galima dar savaitei pratęsti". Šaunuolė!

Komentara parašysiu kiek vėliau... Tikiuosi ir be manes atsiras daugiau komentuojančių.

Comment

• cobabara
              Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
              • 998

Bendrai paėmus, man amv tikrai patiko. Toks lengvas, ryškių spalvų, paprastas... Žodžiu - vasariškas chillaxas Beje, paskelbus kovą paklausius dainos ji pasirodė kaip ir visai nieko, o vat pažiūrėjus amv pastebėjau, kad noriu ją vėl ir vėl prasisukt. Kas, nežinau, kokiais būtent kriterijais vadovaujantis, bet yra gerai. (Dabar prisimenu, kad praeitoj kovoj su Revolution toks efektas dar smarkiau gavosi, kai visai maloniai galėjau klausytis dainos, kuri iš pirmo karto atrodė visiškai ne mano skonio. Įdomus poveikis).

Nagrinėjant detaliau, tai visų pirma - valiooo, pagaliau sulaukiau mirgančių efektų nebuvimo! (Nuskambėjo turbūt nagliau negu turėjo) Na, tiksliau sakant, jie buvo, bet jau visai kitaip žiūrėjosi - jų tiek mažiau, tiek jie tokie minimalesni, tiek apskritai labiau derėjo su viskuo. Nebe pirmą kartą kliuvo nederantis lipsynchas (dviejose ar trijose vietose atitiko iš esančių). Bet kadangi ne pirmą kartą jį naudoji, įtariu, kad labai nori to elemento - tai nebandant gerai tikrai nesigaus. Man patiko tokiu principu naudoti žodžiai, bet, sakyčiau, irgi ne visai iki galo atidirbta. Pvz man žymiai labiau norėtųsi pabrėžti ne "the world", o "in my hands"; arba "my neck" buvo relevant siužetui, bet "shorts" jau nelabai, nes tuo metu rodomas neriantis bachūras, tai nei pačių šortų matosi, nei jų atidengiamų privalumų. Gaila, kad pabaiga tokia random atrodė (nuo "it's too cooooooold") - patys kadrai labai random, o ir video gale pristatai kažkokią naują veikėją, kai visas klipas buvo tik apie du. Kas ta juodaplaukė? Konkurentė? Nei jos buvo, nei nebuvo, tai ir likau nesupratus. Ir apskritai pabaigos truputėlį nesupratus likau. Ir daina atrodo vos vos per staigiai nukirpta. Bet tik vos vos. Bet vis tiek.

O šiaip tai gerai. Chillax'iškai suėjo.

Spoileris:
              Reikės kada prasinešt pro tavo youtube'ą. Sudominai šitom trim - ypač dviem - paskutinėm savo kovom.
              Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• JaKeGirl
                c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
                • 343

Nagrinėjant detaliau, tai visų pirma - valiooo, pagaliau sulaukiau mirgančių efektų nebuvimo!
                Hahaaa tai jau tikrai. Nors man tai nebūdinga, bet šiaip ar taip bandau persilaužti į lengvesnį stilių, rast šiokį tokį balansą tarp visiško raw ir fx. Gal šitas bandymas jau nebuvo toks nesėkmingas,kaip maniau,kad bus.

(Dabar prisimenu, kad praeitoj kovoj su Revolution toks efektas dar smarkiau gavosi, kai visai maloniai galėjau klausytis dainos, kuri iš pirmo karto atrodė visiškai ne mano skonio. Įdomus poveikis)
                Visai įdomus dalykas. Gal kaip nors įpiršiu savo muzikos skonį, hehe. Nors pas mane jis ganėtinai įvairus, ups. Na, viso labo smagu, kad patiko.

Nebe pirmą kartą kliuvo nederantis lipsynchas (dviejose ar trijose vietose atitiko iš esančių). Bet kadangi ne pirmą kartą jį naudoji, įtariu, kad labai nori to elemento - tai nebandant gerai tikrai nesigaus.
                Būtent. Tiesiai šviesiai vietomis labai tingėta ieškotis geresnių scenų, nes pas mane jų buvo deficitas, kadangi mėsinėjau mažiau nei pusę anime epizodų, kadangi turėjau didelių problemų su convert'inimu ir laiko stoka. Mat parsisiųstas source sugalvojo susivaryti .mp4 formate, tai teko imtis bjauriausio formato. Na bet pažadu, su laiku tobulėsiu.
                Man patiko tokiu principu naudoti žodžiai, bet, sakyčiau, irgi ne visai iki galo atidirbta. Pvz man žymiai labiau norėtųsi pabrėžti ne "the world", o "in my hands"; arba "my neck" buvo relevant siužetui, bet "shorts" jau nelabai, nes tuo metu rodomas neriantis bachūras, tai nei pačių šortų matosi, nei jų atidengiamų privalumų.
                Ačiū už pastebėjimą. Jo, pas mane būdingas random žodžių pabrėžimas, gal dėlto,kad vietomis man scenos atrodo tokios tuščios, tai ir norisi kokį žodžiuką užmesti, bet nevisada jie susižiūri. Na ant šito irgi dirbsim, nors paskutiniu metu mažiau teksto naudoju darbuose, va šis toks retesnis variantas, grįžau prie senų įpročių,tuo pačiu bandydama kažką naujo.

Gaila, kad pabaiga tokia random atrodė (nuo "it's too cooooooold") - patys kadrai labai random, o ir video gale pristatai kažkokią naują veikėją, kai visas klipas buvo tik apie du. Kas ta juodaplaukė? Konkurentė? Nei jos buvo, nei nebuvo, tai ir likau nesupratus. Ir apskritai pabaigos truputėlį nesupratus likau. Ir daina atrodo vos vos per staigiai nukirpta. Bet tik vos vos. Bet vis tiek.
                Na..chem, čia todėl,kad it's too cold part'ą pradėjau daryti nuo pradžių. I mean, dainos pradžią pasilikau pabaigai, o tą epizodą pradėjau daryti nuo ten. Eilinį kartą fail'inau,nes dirbau kaip man neįprasta ir poto nebesugebėjau sujungti tų dviejų epizodų . Anyways, maniau,kad ten pakankamai scenos susiėjo su muzika,tik kad krito iš konteksto. O šatenė mergiotė paimta, nes man jos judesiai labai jau ten tiko ir aš maniau,kad jos daugiau panaudosiu, bet ji tiek daug gražių scenų neturėjo, tad liko tik šios dvi. Nepaisant to,čia nėra jokios istorijos,gal tik šioks toks bendras sąryšis tarp veikėjų, tad perdaug gilintis nereikėtų. Bet malonu,kad pastebi tokius dalykus. Faina, kad darbas rimčiau nagrinėjamas.
                Na o dėl pačios dainos kirpimo, tai tiesiog mano originalus kirpimas, ganėtinai švarus buvo ir turėjo dar 15 papildomų sekundžių,bet paklausius dar sykį tą part'ą,puikiai suvokiau,kad su scenų stoka nieko gero nebeišpešiu, o dar blogesnės pabaigos nei dabartinė tikrai nesinorėjo.

Tai va, dar sykį ačiū už komentarą, nors retai atrašinėju į nuomones, bet va norėjos pasisakyti, net keista pačiai. Tikiuosi daugiau nuomonių ir gal atsakiau į kelis klausimus. Žinoma, tai nėra joks kritikos dodginimas, labiau gal noras parodyti, kad komentarai išties skaitomi ne vien paspaudus "padėkos" mygtuką.

Spoileris:
                Jei bijai fx whore, labai daug nesišniukštinėk, nes tik keletas darbų yra švaresni ir žiūrimi virgin akiai.

Comment

• Moon
                  Forumo ligonis

• 2007 04 25
                  • 583

Balsuoju uz Jakegirl

Pabaiga truputi man random, nejauciau mood :F

Comment

• Abalys
                    Nope!

• 2010 07 20
                    • 1136

Tikrai skanus darbelis. Aišku turi savų nukrypimų... Aiškus patingėjimas, pradžioje tiek daug matytų efektų stoka, skubėjimas ar gyvų animaciją kadrų trūkumas link galo. Bet tai netrukdo ant tiek žiauriai, kad negalėtum pasimėgauti darbu... Na gal išskyrus su tuo, kad pasigesti įdomių pradžios efektų. Tas tikrai šiek tiek sukelia diskomfortą. Visi tie mandri tekstai/letterbox žaismas (keista, bet tiko... prie stiliaus)/langiukai ir t.t buna pakeičiami niuraus "fade into black". Šis beja netinka - medžiaga per daug šviesi, draugiška, linksma... Ir tas nuolatinis jos užtamsinimas labai kerta per bendrą vaizdą. Gaila... Taip tu sugadinai gan skaniai atrodanti stiliu. Darbas dabar gan neaiškus savo technine kryptimi. Visą tą AMV stiliaus kryptį galima sufleruoti tik iš atrinktų scenų. Aišku... Apie tai atsiliepti teigiamai negaliu, kai pradžia tokia pilna visko, o galas tuščias ir negyvas... Viskas kas primena, kad žiūri dar tą patį amv - tai anime. Taipogi norėčiau paliesti ir lip-sync... Sorry, bet jis gan baisus. Nežinau ar tu norėjai jo... Ar ne... Nesuvokių kur tu jo norėjai - kur ne. Kur bandei daryti... Kur ne... Nes vienur atrodo puse velnio, bet kitur... Susiimk už galvos. Anyway... Pradžia gera - galas ne Čia pas tave darosi gan rimtoka problema. Taigi, gal susimąstyk kaip išlaikyti bendrą kokybę per visą amv trukmę... Arba susigalvok kokia galingesnę struktūrą, kurioje amv lyg amerikietiški kalneliai tolygiai šokinėtu savo kokybe per visą jo trukmę

Comment

Working...