AMV Battle: JakeGirl vs aCidNevermore [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

• 2010 07 20
    • 1136

AMV Battle: JakeGirl vs aCidNevermore [PASIBAIGUS]

Ar tik neturi JakeGirl giminiškų ryšių su Black_leja? Iš kur toks užsidegimas kautis? Neskaitant to, kad dabar laimė linkus nesišypsoti jai... Daugybe klausimų ir nulis atsakymų. Galima tik pagirti JakeGirl už tokį karingą elgesį bei norą nepasiduoti! Šį kartelį juos taikiniu tampa senai amv kovų fronte matytas aCidNevermore. Atsižvelgiant į dabartinę JakeGirl stadiją - atspėti, kuris iš jų yra potencialus nugalėtojas yra gan sunku, todėl galime tikėtis gan lygios kovos. Na o viską ką dabar galiu padaryti - tai tik palinkėti sekmės. Sekmės!

Kovos informacija:
    AMV Žanras: Nenurodytas
    AMV Daina: The Used - Revolution
    AMV Trukmė: Minimum 1:30
    Deadline: 2014.07.04

RINKIS NUGALĖTOJĄ!

Malonu, kad abu editoriai nenusiplovė nuo šios naštos ir iki galo pabaigė savo darbus. Na o kuris geriau tą padarė - nuspręsite tik jūs! Taigi, skelbiu balsavimą. Žiūrim, balsuojam ir pakomentuojam!

JakeGirl - Peccatum.
    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/fBcGemUJ2pM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

aCidNevermore - a Beast Within.
    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/CSUQJTIRCTc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Balsavimas vyks iki 2014.07.10

KOVA BAIGTA!

Rezultatu 16:5 nugali JakeGirl. Vargšas aCidNevermore dabar turi susitaikyti su triuškinančiu pralaimėjimu. Ką padarysi... Sekmės kitą kartelį bei sveikinu nugalėtoją!

Atnaujinta Statistikos Lentelė.
    21
    JakeGirl - Peccatum.
    0%
    16
    0%
    5

The poll is expired.

• Rugstis
    Narys

• 2013 01 28
    • 67

Feels good to be back.

Comment

• Dwesk
      Rimtas forumo narys

• 2008 12 27
      • 162

Lauksim

Comment

• black_leja
        AZ rėmėjas

• 2009 11 16
        • 1079

idomi daina lauksim rezultatu ^^
        Society is a market where we sell our souls

Comment

• Abalys
          Nope!

• 2010 07 20
          • 1136

Pranešimas

Deadline abiejų dalyvių sutikimu pratęsiama iki 2014.07.04

Comment

• Abalys
            Nope!

• 2010 07 20
            • 1136

RINKIS NUGALĖTOJĄ!

Malonu, kad abu editoriai nenusiplovė nuo šios naštos ir iki galo pabaigė savo darbus. Na o kuris geriau tą padarė - nuspręsite tik jūs! Taigi, skelbiu balsavimą. Žiūrim, balsuojam ir pakomentuojam!

JakeGirl - Peccatum.

Balsavimas vyks iki 2014.07.10

Comment

• cobabara
              Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
              • 998

JakeGirl
              Pamačius, kad pavadinimo reikšmę reikės googlinti, pagalvojau: „geriau jau ji būtų nebloga, nes kitaip gausis biškį išsikalinėjimas“. Pagooglinau – reikšmė gera, punktas tvarkoj. Ypač pamačius naudojamą anime labai pritiko ir susisiejo. Tiesa, pirmiau buvo nuoroda į kažkokią norvegišką metalo grupę, bet čia jau googlo problemos, ne autorės. Pirmas įspūdis po kokių 20 sekundžių – ech, kodėl ir vėl tiek mirksėjimų? Kas ir vėl išliko daugmaž per visą video, nors antroj pusėj to buvo ir mažiau. Lipsynchas irgi, gal tik vienoj vietoj atitiko (ties 0:51). Neturiu nieko prieš tą efektą as such, bet turiu prieš jo per didelį naudojimą, ypač jeigu tai viename ir tame pačiame klipe. Bet bendrai paėmus, klipas man patiko, ypač tai, kad FMA bent jau man su tokia niūria ir rėkiamai dramatiška nuotaika nesiasocijuoja, tai iš kūrybinės pusės įspūdis padarytas. Muzikaliai (pastebėjau, kad muzikinis išpildymas man pradėjo daryt nemažą reikšmę žiūrint AMV) irgi viskas gerai, kur dainoj prasidėjo daugiau veiksmo, video irgi kovos ir t.t.

aCidNevermore
              Tie flashbackai pačioj pradžioj truputėlį ryškesni turėtų būti. Suprantu, kad nenori užgošt pagrindinio plano, bet kai juos reikia stengtis įžiūrėt, irgi nėra gerai. Jau po pirmų 11 sekundžių mano dėmesys užsikabino – point check. Labai patiko tie nespalvoti intarpai (ties 0:15 ir 0:28) – nežinau, ar čia jau taip anime buvo, ar pats kažką paturbinai, bet patiko. Nežinau, gal man čia taip tik pasirodė, bet vietom kadrų pakeitimas truputį prasilenkė su dainos ritmu/sakiniais. Dar nepatiko ta lentelė su krūva paveiksliukų, pakartotinai žiūrint, kaip suprantu, ji vadinos Roberta‘s Blood Trail. Ten prirašyta daug teksto, kurio perskaityt neįmanoma tiek dėl dydžio, tiek dėl greičio, ir net nelabai sugaudžiau, kurie ten kadrai pasikeitė jos toj kolekcijoj. Čia greičiausiai ir turėjo būt daugiau iliustracinė funkcija, bet tiesiog kai yra detali informacija ekrane, automatiškai (bent jau man) norima ją įsisavinti, o dabar liko toks konfjūzas šioks toks – ar turėjau ją įsisavinti, ar nelabai. Tokios detalios informacijos dar ir su laikraščiais buvo, bet su bėgančiom laikraščių eilutėm dažnai būna, kad užtenka tik vienos didelės pamatyti (kas pas tave buvo), o kitos daugiau dėl kiekio parodomos, tai čia kabinėjimosi kaip ir nėra, nebent jau labai detaliai norisi (man šiuo atveju nesinori, tiesiog pointas ateičiai, jei tektų susidurt su kažkuo tokiu ir vėl).

Kas keisčiausia, tai, kad nors kritikos daugiau radau aCidNevermore, mano balsas atitenka būtent jam. Gal tiesiog mano kriterijai biškį kitokie negu teoriškai turėtų būti, bet tiesiog balsuojant praktiškai visada žiūriu į bendrą paliktą įspūdį, o jis stipresnis buvo po būtent aCidNevermore darbo. Iš dalies dėl jau minėtos apkrovos akims, iš dalies dėl sklandžiau perteiktos istorijos (imant atskirai, prie JakeGirl istorijos kabinėtis noras nekyla, bet jeigu lyginant, aCidNevermore pasirodė tvarkingesnė). A, ir labai šaunu, kad pas abu dalyvius muzika normaliai sutvarkyta ir sukarpyta, kažkaip neretai pasigendu to kovose
              Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• matasogi
                blnts n stnts

• 2013 01 20
                • 34

Mano akiai buvo daug patrauklesnis JakeGirl video, tie perejimai... Gal vietomis biski nebuvo islaikytas tempas, bet didzioji dalis puikiai atitinka muzikai todel balsą jai ir atiduodu

Comment

• Rugstis
                  Narys

• 2013 01 28
                  • 67

Comment

• Moon
                    Forumo ligonis

• 2007 04 25
                    • 583

Awww smagiai pavaret abu ^^

Jakegirl turejo nuostabia pradzia tk va toliau man nesiziurejo o acid nu zinai, dinamikos truko kai kur per ilgi kadrai, sorry bro.

Duodu taska Jakegirl uz nepatingeta pradzia

Comment

• Abalys
                      Nope!

• 2010 07 20
                      • 1136

Nebūtu vienas tempęs gumos - būtu visai įdomi kova. Viskas ką galiu pasakyti...

Comment

• Abalys
                        Nope!

• 2010 07 20
                        • 1136

KOVA BAIGTA!

Rezultatu 16:5 nugali JakeGirl. Vargšas aCidNevermore dabar turi susitaikyti su triuškinančiu pralaimėjimu. Ką padarysi... Sekmės kitą kartelį bei sveikinu nugalėtoją!

Atnaujinta Statistikos Lentelė.

Comment

• Abalys
                          Nope!

• 2010 07 20
                          • 1136

Na ką... Visgi pažadėjau, kad pakomentuosiu...

JakeGirl - Paccatum.
                          Įdomus pavadinimo pasirinkimas. Lyg bandymas parodyti autoriaus išsilavinimo lygį... O gal šiaip sumanymas mandrą pavadinimą suteikti. Būti kitokiai gal? Malonų... Net labai... Kai tiek dėmesio yra skiriama tokiai mažai detalei. Na... Bet ne apie tokias smulkmenas reikėtu kalbėti. O ir jo labiau AMV pavadinimai nėra mano stiprioji pusė. Nieko nelaukus pereinam prie man asmeniškai svarbiausio dalyko - technikos. Pirmoji amv pusė - visas tas build-up, yra labai puikiai įgyvendintas su mažais nukrypimais šen bei ten. Turbūt supranti apie ką aš... Tai visokie tikrai nereikalingi zoom'ai, kurie yra net ant tiek lėti, kad geros akys gali spėti skaičiuoti pixelius prizoomintos medžiagos. Gal menkas blur padėtu to išvengti... O gal išvis praverstu jų atsisakyti. It's your call... Neskaitant to - labai malonų matyti kiek "protingesnį" prisilietimą, o ne aklą mėtyma zoom'ų/flashų ar kitų efektų po truputį įgaunančių TV Simulator reputaciją AMV sferoje. Dar kitaip pasakius - gerai, kad nebandai parodyti savo E-P***o dydžio. Gerai, kad suvoki, kad visi žino ką tu moki... Ir kad kiekviename darbe tau nereik to mums priminti. Tiesą pasakius - šis darbelis yra man vienas iš mėgstamiausių tavo darbų... Bet iki tol, kol prasideda tekstai ir galiausiai antroji amv dalis. Kas su tekstais blogai? Jie nereikalingi... Ypač "FMAB". Tuo labiau, kad jie neritmiškai - netvarkingai sudėti. Jei jau taip norėjai savo slapyvardį įrašyti tokių būdu į savo darbą - reikėjo ir sekančius stipresnius beat'us pažymėti kokių nors tekstu ("presents", "anime music video", "called" arba protingomis, temai tinkančiomis citatomis ar savo žodžiais iš galvos)... Tik ne "FMAB". Pats amv title "Paccatum." įgyvendinimas darbe atrodo apgailėtinai. Bugnai draskosi, o tekstas stacionarus, tuščias ir neįdomus. Reikėjo pažymėti garso galią ant teksto Truputis silpnesnio twitcho ar besikaitaliojančio fonto... Ar šito žaidimo su fonų. Pats fontas, beja, labai "childish looking". Tept šlept... Atmosferai sukūrti tikrai nepadeda. Pereinam prie antrosios amv dalies - veiksmas. Čia labai truksta to pradžios prisilietimo... Dingsta įdėjos jausmas. Viskas per daug random atrodo... Bet techniškai - yra tvarkinga, suprantama ir gan dinamiška. Gal kokiam kitam amv, kurio pradžia nėra tokia galinga kaip šio, toks galas ir būtu visai tinkamas. Na bet šį kartelį galas nepastovi kartu su tokia galinga pradžia ir visais 180 laipsnių nusisuka nuo "solidaus, protingo" prisilietimo. Gal tai dėl to, kad link galo einant pradėjai tingėti? O gal stumei link paskutinės dienos? Kaip kitaip paaiškinti tokį pasirinkimą su music sync (1:40... čia ne vienintelis)? Ar still kadrus ant greitų vietų (labai daug kur...)?

aCidNevermore - a Beast is Lazy... Na... Gavai ko nusipelnei. Kas keistoka... Kaip amv sukurtas per vieną dieną - jis gan geras. Juokauju žinoma. Gera, daug žadanti pradžia, bet daejus veiksmą - norisi verkti. Aišku, manau, kad turi gero potencialo išspardyti JakeGirl subinioką po normalaus darbo per visą deadline laikotarpį. Na... Ką padarysi... Patingėjai... Ar užsiemei kova, kai aplink pilna reikalų... Nesvarbu. Pereiname prie tavo darbo analyzės! Pradžių pradžia (0:00 - 0:05)... Tos pirmos 5 sekundės NEGALI būti pavaizduotos geriau su šiuo anime. Tobulas kadro pasirinkimas. Po to nuo tu 5 sekundžių iki 16 sekundės tu išnaudoji kelis gan potencialius galingos dainos vietos veiksmo kadrus ant gan vidutiniško instrumentinio intro. Nelabai geras poelgis su kadrų atsirinkimų... Ką mes po to aiškiai matome per pirmąjį priedainį, staugianti, kad jis būtu išdraskytas gero, veiksmo kupino vaizdo. Gaila... Bet čia ištysai straksi viena vienintelė "tarnaitė" su ginklais... Jokio sync, jokių įdomesnių efektų - nieko... Vienas ir tas pats kadras trunkantis po geras 5 sekundes ar ilgiau. Vietos tarp priedainių - tuščios ir neįdomios. Dar pirmasis tarpelis einant nuo pradžios iki priedainio yra... puse velnio, bet jau antrasis tarpas... Eh. Nesuprantu, kam tau tas komentaras net... Gi pats turėtum suvokti, kad patingėjai. Ir patingėjai žiauriai. Gėda.

Apibendrinant
                          Džiaugiuosi tokių protingų prisilietimų kupinu JakeGirl darbu. Nesitikėjau... Tikrai. Ir ji mane dabar nustebino. Darbas keliauja į viena iš mėgstamiausių jos darbų sąrašą. Šaunuolė! Tuo tarpu aCid... Jis turi potencialo, bet yra siaubingas tinginys ar šiaip nekoordinuotas. Rask laisvesnio laiko - gi vasaros atostogos. Susikauk dar kartelį... Leisk man būti užtikrintam ar neklystu galvodamas, kad tu turi potencialo. Noriu pamatyti kaip atrodo tavasis darbas sukurtas ne per vieną dieną.

Comment

Working...