Taigi taigi, kaip matome mūsų Leja kovose nenustygsta ir nepasotintas kovos alkis jos nesustabdė ir šį kartą! Tik ar Pagran2kas sugebės atsilaikyti prieš Lejos įsiūtį? O gal Lejos užsispyrimas išblės? Tai nuspręsite jūs žiūrovai, pamatę kūrėjų darbus! Palinkėkime jiems didžiausios sėkmės kūrybiniame procese.
Kovos informacija :
AMV daina : pasirinktina
AMV žanras : action
AMV trukmė : nemažiau minutės, neilgiau dviejų minučių
AMV deadline : 2014.05.28
KOVA PRASIDEDA!
Kadangi dėl per daug užimto gyvenimo būdo JakeGirl šiuo metu negali pasirūpinti šios kovos dalyviais, vairą tenka perimti man į rankas. Ir aš nieko nedelsdamas skelbiu kovos pradžią! Black_leja prieš Pagran2ką... Laimėtojas gali būti tik vienas iš jų. Žiūrėkite, vertinkite, balsuokite ir jei jau tikrai labai gera nuotaika - pakomentuokite. Kiekvienam pakomentavusiam pažadu po bučkį... Tikėkimes, kad autoriai atsižvelgs į jūsų komentarus bei kovos rezultatus. Visą tai tik paspartins jų tobulėjimą bei kelią į geriausiųjų gretas!
Kuris amv geresnis?
Black_leja - betrayal
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/rzNCNzrQaTI" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
Pagran2kas - Takedown !
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/Xxo9pGyNMo0" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
Balsavimas vyks iki 2014.06.02
KOVA BAIGTA!
Labai puiku, kai priešininkai yra tiesiog sutverti vienas kitam. Gaunasi gan įdomi, atkakli ir nepakartojama kova, kai balsų skirtumas visados išlieka minimalus. Šį kartelį nuoširdžiai sveikinu Black_leja iškovojus jau antrą pergalę. Žingsniai lėti, bet užtikrinti! Na o Pagran2kas, tikiuosi, nepasiduos po pralaimėjimo bei sužybės sekančioje savo kovoje prieš JakeGirl. Kaip visada labai ačiū visiems žiūrėjusiems bei balsavusiems. Na o bučkis tiems kas ir pakomentavo! Mano pačio komentaro laukite šios dienos bėgyje. Ačiū!
Atnaujinta Statistikos Lentelė.
Comment