AMV Battle : Vytautas1313 vs JaKeGirl [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

• 2010 07 20
    • 1136

Nu... jooo...

Comment

• VikiChan
      Laido Riterė

• 2013 01 15
      • 291

Na ką gi, laikas pakomentuot.
      P.S. Katik atsikėliau, tad už rašybos klaidas prašyčiau nemušt >__<

Flashbacks

Jo.... Net nežinau nuo ko pradėt... Pradėsiu gal nuo to, kad tavo scenų pasirinkimas šlubuoja taip, lyg jam būtų sulaužyti visi kojos kaulai. Pirmoj darbo pusėj pilna kažkokių tai creepy scenų tiek iš Another tiek iš Tasogare Otome x Amnesia, toks jausmas, kad bandei kažką į horror/psychodelic pusę daryt. Tik va dėja, daina tai visai kiton pusėn keliauja. Tik antroje darbo pusėje scenų pasirinkimas pradeda šiek tiek gerėt, bet vistiek atsiranda tokių scenų, kurios man asmeniškai atrodo visai ne į temą. Abu tavo naudoti anime turi tikrai geresnių, šitai dainai tinkamesnių, gražių scenų.

Overlay naudojimas irgi nebuvo labai geras. Na bet labiausiai tai šitas dalykas nužudė:

Žinok tokie dalykai taip nenaudojami.

O štai čia matome ghostingą. "Taip yra todėl, kad tavo SV projekto (spėju, kad su Sony Vegas editini.) nustatytas fps neatitinka originalų anime fps. Kadangi Sony Vegas ghostinga uždeda automatiškai atsiranda va tokie negražūs dalykai. Taigi gali:
      a) susitvarkyt projekto nustatymus ir pasirinkt fps, atitinkantį tavo original anime source arba
      b) paspaudęs ant klipo su dešiniu pelės mygtuku (čia Sony Vegase) pasirenki Switches --> Disable Resample ir aišku tą darai pažymėjęs visus klipukus savo projekte"

Ir trūksta darbe bent kažkokio ryšio tarp 2 naudojamų anime, siužeto linjos nėra.

A N A M N E S I S

Dieve, koks sudėtingas pavadinimas. Iš 9 raidžių sudarytas, ir tikriausiai kiekviena turėtų kažką reikšti - juk kiekviena parašyta atskirai D:
      Na, kaip ir kažko labai daug čia ir nepasakysi. Man visai patiko, spalvos skanai atrodo... I mean, gražiai (damn, man reiktų pavalgyt). Tik va siužeto aš iki galo taip ir neperkandau - dalį supratau, dalį ne. Na ir vietomis mano skoniui buvo perdaug flashy flashų (kaip pvz nuo 0:20).

Išvada: savo balsą atiduodu JaKe

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Abalys
        Nope!

• 2010 07 20
        • 1136

Sakykim... Kova į vienus vartus. Vytautas tikrai neturi jokių šansų laimėti. Na, bent Vytautas pamatys koks tarpas yra tarp jo ir JakeGirl. O tarpas tikrai... kaip čia mandrai pasakius... gigantiškas! Vytautui sunku atitaikyti net banaliausias montažo taisykles bei standartus. Tas signalizuoja, kad kūrėjui dar tikrai daug reikia išmokti prieš galiausiai pradedant bent pasispardyti prieš kolegas amv kūrėjus. Iš pirmo žvilgsnio AMV yra labai paprastas dalykėlis... tai tik anime kadrai pagal muziką... bet kai nori pradėti pagaliau kažkam kitam laužyti sparnelius, prireiks tikrai daug laiko ir pastangų. Ypač kai esi visiškas naujokėlis tokiame dalyke. Ir Vytautai, tu aiškiai esi būtent tas naujokėlis pakliuvęs senam veidukui į nagus. Ji tave be gailesčio sutaršė nors ir jos pačios darbas nespindi išbaigtumu ar dinamika.

JakeGirl - A N A M N E S I S
        Na dabar pagalvokime koks geras darbas galėjo būti jei tik nebūtum užsiemus tūkstančiais kitų projektų. Turiu omenyje - kokia graži ir kokybiška jo pabaiga būtu, o ne dabartinė nesamonė, kuria dažniausiai pasinaudoja įvairus youtuberiai pasieke tą ribą, kai pasibaigia geros anime scenos, įdėjos plėtotė ar tiesiog prasideda tinginystė. Taip... Man šio darbo pabaiga labai nepatinka. O galėjo būti geriau. Aišku, toks pasirinkimas yra geriau nei ankstesnieji tavo darbai, kuriu pradžia iškelia ypač aukštą kokybės lygį, bet link galo nusivažiuoja į tragediją. Kas dar buvo blogai? Dainos kirpimo turbūt nereikia minėti... Ir taip aišku. Kada tu po velniu išmoksi? Atsakyk man, prašau. Juk tai toks paprastas dalykas... KAS DAR BUVO BLOGAI? Dinamikos trukūmas scenų kaitoje... t.y zoom'ai užkniso juodai. Taip... Kas patiko? Galiu pasakyti, kad būtent tokio stiliaus darbo iš taves ir tikėjausi, ir tu manes nenuvylei. Tikrai nenusileidai naujokėliui ir parodei jam kaip ir kas čia daroma. Taip pat manyčiau, kad ir kai kuriems senbuviams įrodei, kad pagal tokią dainą irgi galima kažką padoraus sukūrti. Neskaitant tų kelerių... tyčinių turbūt... nukrypimų, esi šaunuolė ir aš esu tikrai patenkintas tavo darbu. Atsimink kiek š. aš tau prirašydavau, kai vos tik atsibeldei į animezoną bei ankstesnėse kovose
        P.S vos nepamiršau... žiauriai nepatiko kaip įkomponavai tekstą į telefono ekraną bei ant popieriaus lapo... C'mon, reikėjo pasistengti. Tikrai geriau galėtum.
        Spoileris:
        Tik įdomu ar tokia ir išliksi toliau... Gal vėl nusieditinsi.

Vytautas1313 - Flashbacks
        Na... Kur galima buvo padaryti klaidą - ten ir padarei. Ghosting (Jau VikiChan minėjo), blogas kadrų ir gal net pačių anime pasirinkimas, TV watermark (oi daug kur...), netinkamas, techniškai klaidingas overlay panaudojimas (išvis, kam jų reikėjo?), juodi tarpai (pats gražiausias: 0:53), kalbantis veikėjai ant vokalo (taip, tai yra klaida... 0:16 ir dar daugiau. Arba darom lip-sync, arba slepiam. JakeGirl irgi nepabijojo parodyti kalbančių veikėjui, bet pas ją tai buvo toleruotina dėl įdėjos bei apskritai montažo stiliaus.), užtęstos scenos (vėl 0:16...), netinkama amv pabaiga (amv turi turėti aiškią pabaigą, o ne muzikos fade-out. Tavo priešininkė irgi mane dėl to sunervino), kvailas įgyvendinimas tam tikrų efektų ar įdėjų (pvz: televizoriaus ekranas... Neproporcingas, ištampytas, suspaustas, aiškiai matosi, kad įklijuotas.). Žodžiu, Vytautai, kaip matai pas tave labai daug nukrypimų. Patarimas tau: jei nori toliau tęsti tokią kūrybą, tau būtina susirasti "stogą", t.y patyrusį amv kūrėją, kuris tau galėtu padėti tobulėti. Patartu kaip ką daryti bei testuotu tavo klipus prieš juos paleidžiant į viešumą. Žodžiu, taptu asmeniniu mokytoju. Kitu atveju - kažin ar greitai normaliai ant kojų atsistosi.

Savo balsą atiduodu JakeGirl.

Comment

• JaKeGirl
          c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
          • 343

Dieve, koks sudėtingas pavadinimas. Iš 9 raidžių sudarytas, ir tikriausiai kiekviena turėtų kažką reikšti - juk kiekviena parašyta atskirai D:
          Na, tik jau , nereikia plyšauti. Pavadinimas parašytas būtent taip, tik dėl grožio, o jei patį žodį anamnesis įmestum į google, viskas būtų šiek tiek aiškiau. Bet kad būtų lengviau .

Na, kaip ir kažko labai daug čia ir nepasakysi. Man visai patiko, spalvos skanai atrodo... I mean, gražiai (damn, man reiktų pavalgyt).
          Eik užkrimsk tada, mieloji. Ačiū, dar su spalvom stengsiuos tobulėti.

Tik va siužeto aš iki galo taip ir neperkandau - dalį supratau, dalį ne. Na ir vietomis mano skoniui buvo perdaug flashy flashų (kaip pvz nuo 0:20).
          Dėl šito labai atsiprašau, manau pati puikiai suprantu,kad iš žiūrovo pozicijos nelabai ką suprasčiau. Kaip Ridy minėjo, čia mano pačios neorgonizuotumo kaltė (apsikroviau projektais) ir nieko nespėjau laiku. Jei būčiau taktiškiaus susidėliojusi laiką, tai darbas būtų 1:30 trukmės, su normaliu muzikos kirpimu ir aiškesne istorija, mat būtų daugiau vietos jai išdėstyti. Labai ačiū už pasisakymus.
          Dėl flashų, taipogi labai labai atsiprašau, tiesiog dauguma colouringo, scenose, kur klijuoti veikėjai ir panašiai, yra labai ryškus cc ir užryškinta viskas taip,kad tų klaidelių ne taip matytųsi. D: Kitą sykį atidirbsiu labiau šiuos dalykus. Ačiū už pastebėjimą.

Na dabar pagalvokime koks geras darbas galėjo būti jei tik nebūtum užsiemus tūkstančiais kitų projektų.
          Greičiausiai žadu jį perkurti, sutvarkyti, nes pačiai idėja visai nieko.

Dainos kirpimo turbūt nereikia minėti...

Dinamikos trukūmas scenų kaitoje... t.y zoom'ai užkniso juodai.
          Bet aš be zoomų, nieko daugiau nemoku. T_T Kas tas pancrop'as ?

ir tu manes nenuvylei.

P.S vos nepamiršau... žiauriai nepatiko kaip įkomponavai tekstą į telefono ekraną bei ant popieriaus lapo... C'mon, reikėjo pasistengti. Tikrai geriau galėtum.
          Na su telefonu tikrai galėjau ilgiau pasėdėti ir gražiau įkomponuoti, tikrai manau tame dar galima pasitempti, bet patikėk prie to popiergalio kiek laiko sėdėjau ir vistiek nieko daugiau neišmąsčiau, būtų gerai, jei turi idėjų ir jomis pasidalintum. Ateity praverstų.

Labai ačiū už komentarus! Norėtųsi sulaukti ir daugiau.

"Dear Karma, I have a list of people you've missed."

Comment

• Abalys
            Nope!

• 2010 07 20
            • 1136

JakeGirl, tavo pačios komentaras apie Vytauto darbą bus?

Comment

• Moon
              Forumo ligonis

• 2007 04 25
              • 583

Na jo ^^ Smagiai.

Jakegirl, nu zinai tada kai pasakei savo klipo istorija kodel man iskart neatejo i galva kad ji per daug sudetinga. Zmones stupid jiems reik kuo paprastesnes istorijos. Ir na zinoma ji neisvystyta galima sakyt nelabai yra. Taip kad didziausias minusas kad istorija turejo but ir tu stengies ja izvelgt ir nematai jos, tuo paciu tu praleidi visus grazius momentus kuriuos tu taip sauniai atlikai. Grazus darbas tik kad va istorijos nebuvimas man numusa visa demesi nuo grozio

Vytautai ! As taip itariu bandei prasimust taip i mood stiliu. Sakyciau 50/50 pavyko, bet zinai visi tie kadrai kurie nepavyko numusa mood taip pat. Taip kad ne kas. Bet as kaip pratus ziuret daug prastu video, tik neisizeisk, as izvelgiu potencialo tavy sukurt kazka grazaus subtilaus su gera atmosfera, na nebent tai ne tavo stilius tai tada... nes nu zinai reik tobulet judant link to. Taigi venk ziopciojanciu kadru, visiskai netinka. Pvz kaip atrodo decent amv http://youtu.be/EgTWQyn0E0s, matai nera ten nei efektu nei kazko super tok ko negaletum pats padaryt, tiesiog tereik daina feeeeelint. Na nesvarbu, taigis nepamirsk ka kiti tau sake ir nenukabink nosies.

Comment

• JaKeGirl
                c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
                • 343

JakeGirl, tavo pačios komentaras apie Vytauto darbą bus?
                Hai haiiiii~ Šitą vėliau paredaguosiu, bu dabar Mirai Nikki obessed.

Moon, ačiū už ilgą komentarąą. Nu žadu perdaryt aš šitą darbelį,kad istorija aiškesnė būtų. >.< Smagu,kad patiko.

Taigi, nežinau ar Vytautas iš viso skaito šituos komentarus, but let's do it for the karma.
                Pažiūrėjus, jausmas toks ,kad bandei padaryti kažką dark. Bet gavosi negražiai. Visų pirma, didžiausias minusas čia , tai ghosting'as ir klipų kokybė. Toliau nesutvarkytas overlay'ų AR irgi kerta tau per pažymį. Kalbantys veikėjai, turi tobulai atitikti dainos žodžius, nebent jiems yra kitokia paskirtis (pvz mano klipe tiesiog rodoma,kad vyksta pokalbis, o ne pabrėžtos būtent tos dainos eilutės) . Kadangi pas tave siužeto linijos neradau, galiu pasakyti,kad arba kalbantys veikėjai turėtų būti tobulai atitaikyti į dainos žodžius, mat žmogaus akis lengvai pastebi tokius netikslumus, arba jų išvis neturi būti. Besikartojančios scenos su seniu ,kuris turi cigaretę dantyse buvo tokios random. Tiesiog... Kam to reikia? Nėra jokios siužeto linijos. Jei jau darai random amv, tai bent scenų vienodų nekišk (ar labai panašių). Jokio build up'o iki priedainio nebuvo, priedainis taip pat neišryškinamas klipo scenomis. Na, tiek jau to, nebesikabinėsiu daugiau. Tikiuosi dar nenukibinai nosies ir toliau stengsies editinti ir tobulėti, nes gerai išnaudota kritika yra spyris į priekį - ne atgal. Auk didutis , būk stiprutis. Sėkmės tolesnėse kovose.
                Paskutinis pakeitimas nuo JaKeGirl; 2014-04-18, 13:35.

Comment

• Moon
                  Forumo ligonis

• 2007 04 25
                  • 583

Visad ! mldc :}

Comment

• JaKeGirl
                    c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
                    • 343

KOVA BAIGTA!

Rezultatu 20:0 aš laimėjau šią kovą. Tikriausiai tai pirmoji tokia kova su tokia sausa pergale. Linkiu Vytautui nenukabinti nosies ir stengtis tobulėti šioje srityje. Ačiū visiems balsavusiems ir komentavusiems.

Atnaujinta statistikos lentelė.

Comment

• Abalys
                      Nope!

• 2010 07 20
                      • 1136

Joooo.... Žiaurokai čia, bet liuks!

Comment

• vytautas1313
                        Narys
                        • 2009 03 17
                        • 73

Sveikinu nugalėtoją su pelnyta pergale. Dėkoju už kritiką. Iki db nesupratau kaip taisiklingai sukurti AMV. Elementariausias klaidas pataisysiu, pažadu: nebus kalbanciu veikejų, sutvarkysiu fbs, nekartosių panšių siužetų (jei to nebus būtina). O kas man bus sunkiausia? Manau sukurti istoriją. Nes iki šiol tik libdžiau bandydamas pagauti istoriją ar mintį. Maniau, man iš dalies sekasi, klydau Sveikinu dar kartą JaKeGirl su pergale, manau aš ir truputi laimėjau šioje kovoje. Spyris į šikną- tiksliai pastebėta, leis judėti į prėkį Kurį laiką taip stačiai nenersiu į platų vandenyną, kol neišmoksiu plaukti. Taigi, ačiū ir iki sekančio karto
                        tikiu mokytis niekados nevielu

Comment

• Squalleh
                          .MØNSOON.

• 2009 01 12
                          • 1892

Nelabai kažkaip gražiai išėjo. Per daug skirtingi autorių lygiai.

Comment

• JaKeGirl
                            c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
                            • 343

Gavosi taip,kad neradau Vytautui priešininko, tad pačiai teko jo imtis. Kitą sykį pasistengsiu labiau suderinti editorių lygius ,jei tam bus galimybės, bet ačiū už nuomonę, Squall. Stengsimės vengti to ateityje.

Comment

• slicKrox
                              Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                              • 2161

JaKeGirl - A N A M N E S I S Be galo daug potencialo turėjęs darbas. Emocionalus, neblogas derinys, vedantis teisinga istorijos / dramos kryptimi, tačiau be galo nuvylė pabaigos nebuvimas, netgi ignoruojant ne įdealų "timing / synth" be galo patinko. Linkiu pašlifuot, pabaigt darbą ir turėsi dar vieną gerbėją

Vytautas1313 - Flashbacks Jau vienu žingnsiu arčiau. Šaunuolis, nes anime ir dauguma scenų parinktos teisingai pagal muziką, tačiau tikriausiai tai vienintelis komplimentas. Nors pastebima kai kuriuose vietose mėginta improvizuot ir tobulėt, tačiau toli gražus nors ir puikiai parinktos scenos, bet jos nelabai tinkamai ir laikui įkomponuotos. Be reikalo kalbantis personažai taip pat kenkia vaizdui. Rekomenduoju neskubėt, savo malonumui paeksperimentuot su mėgstama daina + anime + tinkama idėja ir karts nuo karto atvėrus ieškot sprendimo į vieną ar kitą spragą ir tuščia ertmę projekto laiko juostoje (^_-)

Comment

Working...