AMV Battle: Abalys vs Black_leja [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

• 2010 07 20
    • 1136

AMV Battle: Abalys vs Black_leja [PASIBAIGUS]

Sveika atvykus į mano teritoriją, Leja.
    Sveika atvykus į pragarą... Tau arbatos ar kavos?

Kovos informacija:
    AMV Žanras: Neribotas
    AMV Daina: Skillet - Hero
    AMV Trukmė: Ne trumpiau vienos minutės
    Deadline: 2014.02.02

Rinkis nugalėtoją!

Pagaliau mūsų kovos vaisiai jau čia! Žiūrėkit, vertinkit, balsuokit ir pakomentuokit!

Black_leja - The real hero
    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/-ixrSfOephA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Abalys - Man of the Hour
    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/zFsk23BE65o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Balsavimas vyks iki 2014.02.07

KOVA BAIGTA!

Rezultatu 4:17 pergalė atitenka man. Dėkui Black_leja už šią kovą ir nenusimink, kad šį kartą nepasisekė. Bent jau išmatavom tarpelį tarp mūsų... Ir tikiuos, kad ankščiau ar vėliau sugrįši atkeršyti. Taip pat ačiū visiems balsavusiems bei pakomentavusiems.

Atnaujinta statistikos lentelė.
    21
    Black_leja - The real hero
    0%
    4
    Abalys - Man of the Hour
    0%
    17

The poll is expired.

• Abalys
    Nope!

• 2010 07 20
    • 1136

Autorius Miyata
    Nu nehu*ovai apie save cia prirasiai. Didesnio ego seniai negirdejau.
    Nu o ką man rašyti? Trečiuoju asmeniu malti teksto sieną? Originaliai net ne aš turėjau skelbti temą. Trumpai ir aiškiai dabar... Ir Lejai nekliuvo, niekam nekliuva... Išskyrus tau.

Comment

• cobabara
      Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
      • 998

Viskas čia gerai. Buvo bajeris, kažkas nesuprato. Kova turėtų būt AMV, o ne komentarų. Peace out ir laukiu nesulaukiu :3
      P.S. Kaip šaunu, kad Lėja visad pasiruošus kautis
      Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Kazu
        Lazy AMV Editor

• 2011 03 27
        • 292

O kas buvo?

Comment

• Moon
          Forumo ligonis

• 2007 04 25
          • 583

originalesnes dainos ir negalejot rast Nu sekmes leja :} butinai turi sutriuskint musu obuoliuka :} rasyk man padesiu

Comment

• cobabara
            Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
            • 998

Autorius Miyata
            Gal nusiramink, ir sustok pries pradedant aiskint bei tesint kitu nuomone? Vien del to kad bajeris nereiskia kad kazkieno ego per krastus nesilija. Tai nereikia uz mane kalbet.
            Jeigu jau labai nori gilintis, tai tikrai ne tau aiškint kažkam apie didelį ego ir susireikšminimus.
            Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Kazu
              Lazy AMV Editor

• 2011 03 27
              • 292

Cia del originalaus aprasymo? Ar kitas buvo? xD (man irgi idomu )

Comment

• wingweaver123
                Narys

• 2012 08 24
                • 39

kam cia kreipiat dar demesi i tokius kaip miyata, tiesiog ignorint reikia ir viskas geriausias budas tokiems gyvenimu nusivylusiems ale "kandiems" forumieciams su zeme lyginti. that's what they deserve after all.
                na, o del kovos, tai siaip nemegstu sios grupes, bet bus idomu paziureti ka sukursit

Autorius Miyata
                Na jo. Tu sitam post'e viska apie save bei savo intelekta puikiai isaiskinai. Zmogus paraso nuomone apie kovos apibudinima, kaikuriems nepatiko tai reiskia reikia su zeme lygint. Taves isvis nesuprasiu, kur ka apie AMV neparasyk, ten tu islindi ir davai savo "bazara" ant manes stumt.

Na, man nelabai svarbu, bet arodo kad kazkada tau kazka pasakes esu tai kaip vaikas dar isizeides esi nuo tuo ka tau pries metus pasakiau ir dar verki bei sh stumi kai gali. Prasom, jai tau nuo tuo tik geriau tampa. Ir zinok atsiprasau jai izeidziau tave, vos ne pries metus. Nenorejau to. Pamirsk apie tai, dieve.. Prasau taves. Kiek galima jau.

Spoileris:
                O apie mano gyvenima tai...xD Patikiek, geriau nuoret tai cia jau nuodieme butu. Labai jau off-topic, bet jai tave rupina mano gyvenimas pridek i skype, pakalbesim.
                ir idomu ka apie savo intelekta pasakiau. anyways, tavo nuomones visada let's say...interesting bet ne tame esme. AMV cia gali is vis nekist, nera ko, o ir savo postu stumimu nepavadinciau. ko gero niekas rimtai nera stumes ant taves. patikek jokiu nuoskaudu neturiu, net neatsimenu kada tu ka ten sakei. visa ko esme yra tavo perdetas priekabumas, prisiknisinejimas prie kitu zmoniu del bereiksmiu detaliu, ju erzinimas, bereikalingo balagano kelimas, problemu sukurimas, kur ju nera, nuolatiniai PMS (beja kazkam maciau ten del pms prikaisiojai, i save paziurek). so yeh, in short, tavo prisipisinejimai visus uzpisa. nezinau ar teisingai isreiksiu savo mintis, bet arba tu unsocial ir labai prastai bendrauji arba rimtai pyksti ant pasaulio arba tu jauti malonuma erzindamas kitus ir megindamas jiems ikasti. asmeniskai esu linkes tiketi 3 variantu.

Autorius Miyata
                O del paskutines eilutes tai, who knows Galiu pasakyt tai kad cia yra internetas, elgiosi pakankamai padoriai - t.y. izeidinet neizeidineju, bet jai apie kaika turiu nuomone tai ja tiesiai sviesiai ir issakau. Ka man reikejo sakyt kad oh dieve super palyginimas tarp dvieju kovotuoju, black leja tokia prasta o abalys visagalis? Na cia jau melas butu. Mano nuomone abalys perdejo, ir viskas. Dar suprasciau kai kas nors kitas parasytu, dar juoku priimciau, bet kai apie save zmogus taip raso, juokais ar ne, nelabai kaip ziurisi. Tai as taip ir parasiau. There's nothing more or less to it.
                na jau sakiau tau, apie kokias tu cia nuoskaudas sneki. o amv nekisti sakiau grynai del musu dvieju tarpusavio diskusijos, o ne tavo pirmojo posto. zinau, cia daug vartymosi bus, nerasim teisybes niekaip, nes jau antra kart daug ka kartoju ir manau tektu dar pakartot D: but nvm dude, issakiau savo nuomone taip pat uzpisa tavo tas noras ikasti ir manau ne mane viena, o siknu tai tikrai neliepiu laizyt irgi, bet viskam yra balansas. griztant prie to, kas yra svarbiausia - abalio komentaro, tai nesuprantu kur tu pasikelima ir ego iziurejai, aisku zinau, kad sakysi jog cia tavo nuomone ir t.t., bet sakyti, kad jis save taip iskele, parode savo ego ar dar ka panasaus padare ir ale sumenkino leja yra mazu maziausia neteisinga. uzsipulti zmogu del...praktiskai nieko. gaaawd jau isivaizduoju kas cia butu pasidare jei butu abalio ir miyatos kova su tokiu komentaru xD

Autorius Abalys
                Dieve... Pajuokavau, visi (na... bent jau tie, kas mus abu su Lėja pažįsta) pasijuokė... Ir dabar dėl vieno prisikabinusio tokia drama... Laukite darbų, o ne pykitės. Gyvenkit draugiškai... jmj... Geriau paspėliokit kas laimės ar ką maždaug parodysime su Leja.
                viskas gerai nera taip, kad kas cia rimta drama keltu labai (bent as taip manau), gal is isores ir kitaip pasirode, it's just too entertaining to stop. tiesiog manau viskas pasisuko i sveika diskusija apie miyatos elgesio normas lol.

o del kovos tai is abalio be abejo tikiuos quality action, maybe something with a story. is lejos laukiu siurprizo, nes niekada nesu mates jos editinant action ar kazka panasaus, todel tikiuosi jog maloniai nustebins ir kazkiek, daugiau ar maziau, nuleis abaliui kraujo. o ar nuleis pakankamai, kad laimetu, pamatysim.
                Paskutinis pakeitimas nuo wingweaver123; 2014-01-20, 22:06.

Comment

• VikiChan
                  Laido Riterė

• 2013 01 15
                  • 291

As tau jau seniai paaiskinau, turi problemu su manim, rasyk i PM
                  Tai gal paklausyk savo pačio patarimo - jeigu turi problemų su Abalio ego rašyk jam į PM, nes AMV kovų gijos skirtos AMV kovoms, o ne santykių aiškinimuisi.

Spoileris:
                  Kova dar tik neseniai paskelbta, o gijoj jau pilna su kova beveik nesusijusio spam'o, oh well

Beje, sekmės kovojantiems (dat song #_#)

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Abalys
                    Nope!

• 2010 07 20
                    • 1136

Dieve... Pajuokavau, visi (na... bent jau tie, kas mus abu su Lėja pažįsta) pasijuokė... Ir dabar dėl vieno prisikabinusio tokia drama... Laukite darbų, o ne pykitės. Gyvenkit draugiškai... jmj... Geriau paspėliokit kas laimės ar ką maždaug parodysime su Leja.

Comment

• slicKrox
                      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                      • 2161

Pritariu Moon jog daina tikrai originalumu nespindi, tačiau vis tiek lauksim autorių darbų.

PS: Stebėjau kiek iš šono, nieko netriniau ir nieko nerakinau, gerbiu ir noriu gero abiems pusėms, tačiau norėčiau jog kai kurių vartotojų aršumas ir elgesys pasikeistų, nes galbūt kitą kartą pasirinksiu lengviausią sprendimą.

Comment

• Squalleh
                        .MØNSOON.

• 2009 01 12
                        • 1892

Nejaugi Lejai negalima buvo rasti labiau.. sažiningo lygio priešą?

Comment

• Orfėjas
                          Rimtas forumo narys

• 2011 09 22
                          • 151

Autorius Squalleh
                          O kuo toks jau liūdnai pagarsėjęs mūsų Abalys?

Comment

• Abalys
                            Nope!

• 2010 07 20
                            • 1136

Autorius Squalleh
                            Taip jau gavos. Neatsirado norinčių kautis... Gal "AMVAZAR" kaltas, heh? ;D
                            Tokiu atveju tenka pačiam koordinatoriui susikauti jei nenori palikti editoriaus be kovos. O ir neskubam nuvertinti, kad šansų neturi ar ką panašaus. Aš pats senokai jau ką kovom kūriau. O jei visgi nepavyks jai - bent pamatys koks tarpas dar jos laukia, bus įdomu išbandyti jėgas.

Comment

• black_leja
                              AZ rėmėjas

• 2009 11 16
                              • 1079

Autorius Squalleh
                              Tai kad niekas i kova nejo. Beto nesitikiu net laimeti pirma kart darau action ziuresim kaip gausis tikiuosi bus pakankamai geras kad bent jau geda nebutu vienam poste ziuret .
                              Society is a market where we sell our souls

Comment

Working...