Skelbiamas balsavimas, kuris skaitomas neoficialiu - t.y. tai neturės įtakos statistikos lentelei .
AMV Battle : Black_Leja vs RespectTM [PASIBAIGUS]
Collapse
X
-
Kagi perziurejau du darbus ir is pirmo zvilgsnios esu linkes ties respektu, Black Lejos darbe suzavejo pradzia galima buvo padaryti truputi subtyliau - atrodytu apskritai super, o galas visiska priesingybe ten galingi bytai noretusi, kad jos girdetum - nes man atrodo, kad vaizdas ir garsas eina jau atskirais takais (gal cia tik man truputi jau geriau), kas gerai respekto darbe tai -, kad jis pastovus pagal mane viskas daugiau maziau suderinta ir matosi pilnas vaizdas. Va cia toks mano abstraktus apibendrinimas.👍 1Comment
-
vis dar lauku kritikos ^^, viena s zmogelis dar tik paraseSociety is a market where we sell our soulsComment
-
Comment
-
Panasiai ir yra. Kaip ir sakiau, neturejau laiko kada daugiau sedeti prie darbo, o ir dabar sedziu Latvijoje pas drauga prie PC. Apskritai net nezinau, kodel sutikau kovoti pries kazka.--
Dont rush yourself, you will end up dead anyway.
One day, i will get my revenge.
It will never be the same again.Comment
-
Klausimas jums tada toks: kam išvis organizavot kovą?Society is a market where we sell our soulsComment
-
Oh well, gal aš tiesiog kvaila bet nesupratau nei vieno nei kito darbo. Galbūt dar prie to prisideda ir tai, kad anime nesu mačius, but anyway. Lėja lygtais ir bandė kažkokią tai mintį parodyt, bet man tos minties perkąst taip ir nepavyko. Na o Respect'o darbą tai aš pavadinčiau "Psichotropinių medžiagų poveikis"
Spoileris:O šiaip, Lėja, turėjai labai gerą pradžią (0:00-0:15). Man labai patiko pradžioje panaudotos spalvos ir tokia sukurta atmosfera, bet paskui.... paskui nusivažiavai.
Abu darbai kažkokie neišbaigti/neatidirbti. Aš suprantu, kad tai buvo 72h challenge, bet tai abu puikiausiai žinojot jum duotą laiką, todėl mane stebina tai, kad darbus darėt maksimalios trukmės. Aš šįkart nuo balsavimo irgi susilaikysiu.👍 1Comment
-
Lėja lygtais ir bandė kažkokią tai mintį parodytSociety is a market where we sell our soulsComment
-
RespectTM siaip patiko labai ypac pradzia tokia, ir tos mergaites santykiai su draugais ir tuo vaikinuku, pamirsau jau seniai ju vardus, tiko prie dainos atmosferos bet tas dubstep toliau nuo 0.38 sec visiskai nesiziurejo. Ir daina negrazi paliko, viska gadina ir pats video toks letai reaguojantis i daina ir ir kamera bloga :F Zodziu Respectai viskas nuo 0.38 sec blogai buvo mano nuomone...
Leja ! Pradzia stulbinamai grazi buvo, bet viskas pakrypo bloga linkme nuo 0.18 sec, truputi greiciau nei pas Respect Bet as cia kaltinu daina. Bloga daina tokiam amv, visiskai nesirisa su anime. Gi cia epine daina, netinka ji plius minus kasdienems gyvenimiskom situacijom atspindeti. Ir tie visi trukciojimai ir glitchai ar kas ten, kas ten buvo? Kai kurie tikrai mates kad specialiai padaryti bet kiti tai ne :F Nesiziuri zinok tas trukciojimas, reikejo kitaip isspresti sita problema. Tai zodziu pradzia matosi dar stengeis daryt, toliau tai jau nelabai. Na as kaltinu daina !
Sorry leja balsuoju uz Respect, sekmes tau kuryboj, tik nenuleisk ranku !Comment
-
Dėkojame žiūrovams už komentarus ir balsus ! Neoficialus balsavimas baigėsi. Ir vienu ir kitu atveju, Respektas įveikė Black_Leją. Abiems linkiu sėkmės tolesnėje kūryboje. Savo komentarą pažadu parašyti šiandien vakare.
Spoileris:ir atsiprašau už paveluotą post'ą, nesilankiau animezonoje.
"Dear Karma, I have a list of people you've missed."👍 1Comment
-
Pasistengsiu trumpai, nes nelabai turiu ką pasakyti.
RespectTM - kadangi anime pas jus bendras tai norėčiau kaip ir pradėti vertinti nuo dainos pasirinkimo. Aš asmeniškai tau čia rašau didelį pliusą, nes nepasirinkai kažkokios melancholiškos, emocinės dainos o kažką prie popso. Nustebau, kad daug kur lyric'ai tikrai neblogai rišosi su rodomais vaizdais ir bandyta kažkokia mintis perteikti ,bet ji susimaišė su originaliu anime siužetu ir editorius..pasimetė? Atėjus pačios dainos klimaksui, t.y. priedainiui pradėjai rodyti lėtas scenas tiesiog persunktas mažų flashiukų. Atrodė nuobodžiai palyginus su pradžia. O dabar pradėkim nuo išsąmesnio komentavimo
00:00-00:05 pačioje pradžioje rodomi kadrai grynai still, juda kažkoks pavienis objektas. Suprasčiau jei visa pradžia būtų tokia, bet kodėl tada 00:06 staigiai išdygsta scena su debesimis ir kameros judesiu, tada sekančioji scena taip pat su dangumi jau nebeturi jokio kameros judesio. Negražiai čia tas kameros judėjimas susidėliojo, galėjai pabandyti šiokį tokį pancrop'ą tikrovišką, bet ,žinoma, čia viskas tik mano asmeninė nuomonė ir tavo reikalas priimsi tu tai ar ne. Tada sekančios trys scenos su mergaite ir jos sklandimu tikrai tinka tai dainos vietai ir gražiai susižiūri, bet paskutinės scenos perėjimas į nejudančią miesto sceną, neduok Dieve.. Bent jau būtum pasistengęs gražiai fade'ais tai sulieti, o dabar nesuprasi hardcut čia ar ne , bet nesižiūri visai. Ir išvis po tokios scenos dėti vėl still kadrą yra žiopla. Poto sekanti scena su futbolo kamuoliu, t.y. visas tas perliukas su sustojusiu laiku ( kuo tikriausiai editinime žavi mane tas anime ) panaudotas toje vietoje buvo neblogai, bet kam tu jį nutraukei su kažkokiais neaiškiais prisiminimais? Naa iki šiol nemačiau jokio veikėjų pristatymo ar išvis užkabinto amv kabliuko , kad kažkas bus su santykiais, bet tu rodai iš velnias žino kur prisiminimus ir gadini visą harmoniją ,kurią iki šiol sukūrei ,kad ir su kiek keistu scenų judesio pasirinkimu. Tada vėl kartojasi toks keistas ritmas sustingęs laikas - prisiminimai - sustingęs laikas - prisiminimai ; Nuo 25 sekundės pradeda kisti dainos atmosfera, jau jaučiamas toks greitesnis kopimas link priedainio, bet tavo amv vaizduose niekas nesikeičia.. Jie taip pat nuobodžiai ir pasikartojančiai rodomi, o atmosfera visiškai nesikeičia. Staiga iš prisiminimų mes išokome į ... realybę? Vaikinukas atsisveikina su mergina. Kodėl? Klausiu, ne kaip žmogus matęs filmą , o kaip žmogus žiūrintis tavo AMV. Kodėl jis mojuoja? Ko ji čia verkia? Ir staiga laikas grįžta į savo tėkmę. Mergaitė vėl kažkur skraidyti pradeda. Poto kai rodai sceną , kur ji vandenyje, tas zoomas po tos scenos just nononononononono. Lėtokoje dainos vietoje, lėtoje video vietoje tu įkišai tokį aršų zoom'ą , kaip kokią nors forsų kompaniją kuri tave užkalbina einant tamsiais skersgatviais namo. Tada tavo mergaitė staiga ant dviračio. Ji važiuojaaa, važiuoja, važiuojaaa ir boom. Atsitrenkia... ir ją nutrenkia? Smagiai. Toliau esančios scenos (t.y. nuo 0:58 - 1:03) tikrai neblogai sužaista scenomis. Labai patiko kaip ji greitai ėjo laiptais . Tada tam pačiam take kuriuo ji važiavo..ir mirė? Pamato vieną iš savo draugų iš prisiminimų, o mergina esanti su juo tikriausiai jo panelė. Neaišku - kaip jie ten atsidurė, kodėl pagr. AMV veikėja gyva ir panašiai. Kodėl ta mergina gavo iš bato? Kas ją pastumėjo ridenimuisi. Ji liko gerai nubrozdinta, kad gavo iš bato , o tas batas neaišku iš kur. Kaip suprantama, mergina nesugeba jų pasivyti ir juos ištinka toks pats likimas. Mergina vėl neaiškiai slanko kažkur ir nesuprasi kur. Gaila , tavo dabar neturėjo normalios pabaigos. Bet vidurys visai neblogas.
Black_Leja - tavo daina pasirinkta labai graži, bet mano nuomonė ji iš karto įpareigoja sukurti stiprų, prasmingą ir įsimintiną darbą. Deja, tau nepavyko. Pradžia, buvo tai ką tikrai norėjau matyti, pirmos 15 sekundžių labai gražios, tu tikrai mane sužavėjai. Tada jau prasidėjo keistas kameros judėjimas, o perėjimas su fade kur ji stovėjo vietoje ir tiesiog pasislinko biški į šoną, buvo absurdiškas. To tikrai nereikėjo. (0:19-0:21) Nuo dvidešimt pirmosios sekundės paleidai sync. Jis pas tave liko kažkoks neaiškus, ta mergina gaudė tą vaikinuką, bet čia jau aiškiau parodyta, kad jis ją palieka, o ji žinoma - nenori taip lengvai paleisti. Pradėjai keistai zoominti , hardcuttinti ir tavo visas prieš tai sukurts smoothness ir atmosfera tiesiog davė mums stiprų smūgį į pilvą ir pasiuntė į visas keturias pasaulio puses. Bent jau man, kylant dainos atmosferai, tavo klipe ji šiek tiek kito, mat kai jis kėlė ranką, tai tikrai jau norėjosi žiūrėti, o kas toliau? o kas toliau? Kas giii buuus? Tekstas buvo visiškai nebūtinas, negana to jis nesusižiūrėjo, bet nebuvo nei jokio garso- nieko. Nu netiko jis man ten. Ir va atėjus tavo dainos klimakso vietai tavo video tiesiog sutraiškė mus visus.. Blogąja prasme. Laikrodis? Srsly? Kodėl ne koks epic jos šuolis nuo mokyklos stogo ar į upelį? Juk tų scenų ten netrūko. Nu tikrai netrūko, nu kodėl būtent laikrodis ir dar nekokybiškai parodytas. Pls, answer me. Leja, jei jau nori daryti video su užslėptom mintim ir paslaptėlem, visų pirma išmok technikos. Patirties ir technikos tau verkiant rekia ir manau dėl to pasisiūliau tave mokyti, nors nelabai tai sugebėčiau. Kodėl scenos einančios po laiko scenos nedėjai ant to beato kai prasidėjo priedainis? Naaa kodėėėl? Juk būtų tikę tikrai žymiai geriau. Ta scena liko per ilga. Beje kur ji su juo susitinka? Jie vėl vienas kitą mato ? Tai jis jos nepaliko? O gal tai buvo kažkoks laiko tunelis , kurio dėka jie vėl vienas kitą matė? Kas tai? Palieka per daug klaustukų. Aiškumo! Scenos liko be judėjimo visai.. nepalyginsi su tavo pradžia. Poto ji pradėjo slapstytis nuo jo? Ar sekti jį? Kame reikalas? Kad ir kaip tai bebūtų, jai tai baigėsi mirtimi. Pabaiga ganėtinai juokingai atrodė. Tas nutrenkimo garsas like "fuck off amv is over" so yeah. Overall - pradžia tikrai stiproka, bet vidurys ir galas, just no. Manau ateityje galėtum pataisyti šį darbą. Idėja kažkokia lyg ir yra.
Sėkmės jums abiems kūryboje ir nebesipykit su taisyklėmis.
"Dear Karma, I have a list of people you've missed."👍 2Comment
Comment