AMV Battle: VikiChan vs Black_leja [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

• 2010 07 20
    • 1136

Nuolaidžiauti ir laužyti taisyklių nenoriu...

...bet jei atsiras daugiau norinčių iš žiūrovų pusės atleidimo ir normalios kovos - pamąstysiu apie tai.

Comment

• cobabara
      Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
      • 998

Aš irgi už normalią kovą.
      Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Miesto_Druidas
        the journeyman

• 2010 08 17
        • 1515

Autorius Abalys
        ...bet jei atsiras daugiau norinčių iš žiūrovų pusės atleidimo ir normalios kovos - pamąstysiu apie tai.
        Aš už atleidimą ir normalią kovą taip pat, juolab nieko blogo autorė ir nepadarė, pasiteisinimas yra, atsakymas buvo dar tą pačią dieną (naktį), AMV taip pat.

Comment

• Squalleh
          .MØNSOON.

• 2009 01 12
          • 1892

Pagalvok logiškai - ji pavėlavo valandai. Ne dienai, ne savaitei, o valandai. Taisyklės yra taisyklės, taip, bet ką ta valanda galėtų jai laimėti? Renderį? Nu juokinga gi. Aš suprasčiau jei Leja ryte jau nieko neatsiustų ir šiaip ignoruotu - tada taip, kova baigta, arrivederci. Bet nuoroda į YT buvo jau papostinta beveik lygiai už valandos. Turint omeny kiek kitų mes laukėm ir atitraukėm deadline'us (me included) tai už tiek laiko taip griežtai bausti kažkaip net nesažininga.

Comment

• heawenangel
            Rimtas forumo narys

• 2012 04 16
            • 169

Aš už kovą, let'em duel

Comment

• Vykutia
              Narys

• 2008 10 30
              • 98

Aiskus kad atidaryk balsavima ! ^^

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Abalys
                Nope!

• 2010 07 20
                • 1136

RINKIS NUGALĖTOJĄ!

Žiūrovai nulėmė, kad ši kova įvyktu kaip ir pridėra. Taigi... Ko mes laukiam? Žiūrim, komentuojam ir balsuojam!

VikiChan - Find Me

Black_leja - Reminiscene

Balsavimas vyks iki 2013.10.26

Comment

• black_leja
                  AZ rėmėjas

• 2009 11 16
                  • 1079

omg, o as jau susitaikiau su baudos taksu. 1000 milion hugs and more for you abaly ^^.and everyone who wanted this.
                  Paskutinis pakeitimas nuo black_leja; 2013-10-22, 06:19.
                  Society is a market where we sell our souls

Comment

• black_leja
                    AZ rėmėjas

• 2009 11 16
                    • 1079

Jau 8 zmogeliai nubalsavo, o komentaro su kritika dar nematau, nu tie kurie jau atidave balsus nepatingekit pasakyti kas patiko o kas ne nes kritika griausias budas tobuleti ^^.

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                      • 998

Find Me
                      Labai paprastai ir aiškiai išreikšta idėja, iš tos pusės tai man vos ne originaliam klipui pritiktų, kad iliustruotų dainą. Akis pradėjo maišyti fade efektai [ar kaip kitaip jie techniškai vadinasi] – iš vienos pusės, tokiai ramiai muzikai kažin ar kas aštriau ir tiktų, bet iš kitos tiesiog akyse mirgėt pradeda. Toks vaizdas, lyg būtų viskas matoma pro kažkokio veikėjo akis jam mirksint. Jeigu tai būtų buvę istorijoj, kabinėtis kaip ir negalėčiau, bet dabar šiek tiek gadina bendrą vaizdą.

Reminiscene
                      Kad ir kaip man pačiai keista tai sakyti, bet šitame video užkliuvo techniniai dalykai. Pačioj pradžioj vartai per merginą labai matosi [nu gal čia taip originaliam anime buvo, tada atsiprašau]. Plunksnos kritimas du kartus keistai žiūrėjosi, žymiai gražiau būtų buvę vientisas ir ilgesnis. Kai kurie kadrai pasikeičia labai greitai. Jeigu jie tokie nesvarbūs istorijai, tai ar reikia juos dėti vien dėl dėjimo? O jeigu daugiau ar mažiau svarbūs, tai reikėtų ir palikti pakankamai ilgai, kad bent jau būtų galima pastebėti, kas ten juose pavaizduota. Sulėtinimas vietomis atrodo pernelyg sulėtintas, t.y. dėl techninių nesklandumų. Labai graži vieta su išsiskiriančiomis rankomis. Vaikino nuėjimas į debesį, kad ir klišiškas, būtų suveikęs idėjiškai, bet techniškai kažkaip... nežinau. Negaliu pasakyt, ką techniškai pridėt/padaryt reikėjo, bet kad per greitas jis buvo tai tikrai. O bendrai paėmus, ir istorija ne tokia aiški kaip pirmo darbo, tad mano balsas atiteko jam.
                      Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• black_leja
                        AZ rėmėjas

• 2009 11 16
                        • 1079

Pačioj pradžioj vartai per merginą labai matosi
                        sita gal truputi paaiskinsiu, seip cia labaiu simbolinis dalykas turejo iseiti, heavens gate turejau omenyje, kazkaip neturejau pacioje animeje tiksliai parodytos jos mirties tai pati bandziau tai perteikti na tikriausiai nelabai gavosi.

Comment

• cobabara

• 2009 03 17
                          • 998

Autorius black_leja
                          sita gal truputi paaiskinsiu, seip cia labaiu simbolinis dalykas turejo iseiti, heavens gate turejau omenyje, kazkaip neturejau pacioje animeje tiksliai parodytos jos mirties tai pati bandziau tai perteikti na tikriausiai nelabai gavosi.
                          A, įtariu, supratau, kas ten konkrečiai turėjo būti. Tiesiog tai labiau atrodė kaip techninis dalykas. Bet būtent dėl technikos tu manęs mažiau klausyk, klausyk patyrusių.
                          Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Moon
                            Forumo ligonis

• 2007 04 25
                            • 583

Nugis buvo sunku rinktis man vel nes...

Viki chan tavo darbas realiai nepriekaistingas. Neturiu prie ko prikibti, tik... anime source netinka. Nezinau kaip kitiems, bet man niekaip niekaip nesiziuri sitas anime romantiniam amv nu niekaip. Net spalvu gama tokia creepiska, visad vakaras ir artejanti naktis. Kai tik as ta mergina pamatau visad isivaizduoju besiviepiancia astriu dantu linija. Taigis daina ir video man atskirai eina nesukuria atsmoferos.

And Leja, nuuu techniskai labai slubuoji tie chopy kameros judejimai, paciu kadru striginejimas. Su Natsume tikrai buvo sansu prasimust i dainos atmosfera, bet tavo technika ir blogi kadru parinkimai neleido to pasiekti.

Taigi balsuoju uz Viki chan nes jos darbas malonus akiai ir nors daina ir tikrai labai grazi, bet ne amv kurti jinai :F

Comment

• Squalleh
                              .MØNSOON.

• 2009 01 12
                              • 1892

1000 milion hugs and more for you abaly ^^
                              You're welcome.

Aprašysiu paskui.

Comment

• VikiChan
                                Laido Riterė

• 2013 01 15
                                • 291

Autorius Moon
                                Viki chan tavo darbas realiai nepriekaistingas. Neturiu prie ko prikibti, tik... anime source netinka. Nezinau kaip kitiems, bet man niekaip niekaip nesiziuri sitas anime romantiniam amv nu niekaip. Net spalvu gama tokia creepiska, visad vakaras ir artejanti naktis. Kai tik as ta mergina pamatau visad isivaizduoju besiviepiancia astriu dantu linija. Taigis daina ir video man atskirai eina nesukuria atsmoferos.
                                Na, kadangi aš tiek daug anime mačius nesu tai ir nesugalvojau ką čia galima būtų geresnio šitai dainai paimti. Ką kompe radau, su tuo ir editinau But anyway, ačiū už pastabas. Turėsiu omeny jei ateityje dar tektų su tokiom dainom editint (nors tiesą sakant tikiuosi, kad neteks)

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...