AMV Battle: Laimėk Counter-Strike: Global Offensive! [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Moon
    Forumo ligonis

• 2007 04 25
    • 583

Abu klipai turejo daug potencialo ir abu nugrybavo i lankas.
    Balsavau uz Jakegirl, nes ji daugiau pastangu idejo, o ideja abiejuose ta pati, tik pas apoma ji greit dingo, nebeliko jokios kovos tarp merginu, bent pas jake isliko. Na nepatiko man sync abiejuose. Taip pat priedainis neissiskyre, nors ir nebuvo sunku rinktis kuris geresnis, bet realiai abu jie pakankamai tinginiskai atlikti

Comment

• VikiChan
      Laido Riterė

• 2013 01 15
      • 291

Oh well, pasireikšiu ir aš tikriausiai. Balsavau už Apomo darbą, nes nors jis ir nebuvo tobulas, bet jis buvo pakankamai paprastas ir lengvai susižiūrėjo. Dar vienas šio darbo pliusas yra spalvos - jos nespigina akių.

Gal taip yra todėl, kad aš kątik atsikėliau, bet nuo Grėtos spalvų man paskaudo akis, man jos visiškai nepatiko, o į pradžią prikimšta tona nereikalingų effektų o dar per tuos sparkles (ar flashes ar kaip tas dalykas editinime vadinasi) buvo sunku įžiūrėt kas gi toje pradžioje vyksta. Galima tik pagirt už tai, ką Moon jau buvo paminėjusi - idėja pas Jake buvo šiek tiek geriau pateikta.
      Na ir aišku begalo nusivylus kai
      JakeGirl pažeidė taisyklę
      Nes kai pamačiau jos darbą per YouTube, tikėjausi, kad kova jau prasidėjus, o užėjus į AZ supratau, kad taip nėra.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Abalys
        Nope!

• 2010 07 20
        • 1136

Esu nusivylęs darbais. Mąsčiau ilgai kaip pradėti savo žinutę... Ir nusprendžiau ją pradėti šitaip. Kodėl? Abu darbai padaryti paskutinėmis minutėmis, abu neišbaigti, suluošinti, kreivi ir nuobodus... Rimtai gi... Tinginystės vaikai... Vienam iš autoriu net gėda savąjį darbą viešinti "youtubes" bendruomenei. Apgailėtina... Ir tikrai nelauksiu jokių pasiteisinimų su "čia gi mano pirmasis comedy", "sunki daina" ar "mokslai (Rugsėji? Kokie gi ten egzaminai tau gręsia?)". Abu autoriai yra seniai pralenkę manę, todėl tokios "aukštos" kokybės darbai yra aiškus tinginystės bei "rush" padariniai. Tikrai neturiu ką gero pasakyti apie šią kovą, kuri man ir pinigus kainavo. Nejaugi net prizas jūsų nemotyvuoja padirbti atsakingiau? Gėda!

Apomas - Girlfriend ?

Ką gero pasakyti... Padorios, neišsišokančios spalvos. Ką blogo pasakyti... Detaliai ar vienu žodžiu? Pasirinksiu detaliai. Pradedam? AMV pradžioje dainos įdėja labai aiški... Tai būtent kova dėl vaikino. Būtent ją ir reikėjo remtis, bet AMV net nespėjus įpusėti, veiksmas pereina į paprastą "date" (kaip lietuviškai?), kuriame nebeliko jokios kovos su senąją vaikino mergina. Darbas kenčia nuo sinchronizacijos trukūmo, ypač link galo. Net skauda žiūrėti, kaip smarkiai daina ignoruojama. Priedainio neįmanoma atskirti... Keista, bet ant priedainio kaip tik viskas sulėtėja. Nuolatinis pan/crop, kuris nesiskyrė visiškai einant per visus kadrus, labai smarkiai vargino. Padauginai... 0:08, 0:13, 0:17 nestilingo teksto geriau išvis nereikėjo dėti... Jis nereikalingas, nes žiūrovas ir be jo gali suprasti kas vyksta, o dabar tik gadina bendra AMV vaizdą. 0:25 - teko ir man kartą susidurti su tekstu telefono ekrane... Ir galiu pasakyti, kad pas tavę jis - tragiškas. Visų pirma - jis turėtu būti ne toks ryškiai juodas... Labiau pilkesnis. Taip pat pats fontas neturėtu būti toks... Masyvus.

JakeGirl - Girlfriend !

Kas gero? Daug įdomesnis, kokybiškesnis ir malonesnis darbas su aiškia mintim ir jos dėstymu, įdomia sinchronizacija, skoningas - savito stiliaus tekstas bei efektai. Daug daugiau pastangų kainavęs ir... na... keista kodėl nėra publikos favoritas... Kas blogo? Spalvos... Mėgsti manę dėl spalvų kritikuoti, bet pati mėtai tokias... ehem... spalvytes, kad tikrai jokio grožio ar išskirtinio stiliaus skonio nesuteikia, o labiau primena pirmuosius pradinuko žingsnius siekiant išmokti "a kas per velns tas magic bullet yr?". Kita žiauri klaida - neteisingas Optical Flares naudojimas, kuris prie bjaurių spalvų prisidėjęs tik dar labiau aštrina neigiamus pojučius. Kas po to... ah... tiksliai... Pas Apomas jaučiasi, kad visas darbas yra surushintas, o pas tavę tik galas... Taigi... Kas per velns vyksta tam gale? Viskas neaiškiai sumesta, pradanginama visą AMV eigą vystyta įdėja, kuri buvo tobula šiai dainai. O ir pradėda veikėjai mikčioti ant dainos vokalo... Aiškiai netardami dainos žodžių. Kas pradžioje tik keliose vietose pasitaikė, bet overall - mikčiojo... na arba bent jau bandė mikčioti į dainos tekstą... Jei pataisytum galą - AMV būtu daug padoresnis nei dabar yra... Ir gal iš tikrųjų net man patiktu. 0:26, 0:36 - nepabaigti efektai, nemanau, kad reik aiškint kas su jais blogai >.>

Pykstu... Ir labai... Kitą kartą prieš ką nors atiduodamas kovose pagalvosiu... Ar verta? O kas jeigu? O jei ir vėl? Kodėl? Kam?
        Dabar te manau, kad kovą turėtu laimėti JakeGirl. Ir man tikrai labai keista, kodėl daug silpnesnis darbas laimi...

Comment

• Squalleh
          .MØNSOON.

• 2009 01 12
          • 1892

Ir man tikrai labai keista, kodėl daug silpnesnis darbas laimi...
          Oh come on. Peržiūrėjau specialiai dar karta klipus ir dar karta isitikinau jog laimėjo teisingas darbas. Taip, pas Apomą daug švelnesne sinchronizacija - pagal dainos taktus. Dabar rask man story klipą su dance lygio sinchronizacija - ten visada sync yra antrame, jeigu ne trečiame plane. Tik tam, kad palaikytų ryšį tarp vaizdo ir muzikos. Iš efektų pusės - labai kuklus ir paprastas cc, keli fade'ai ritmui palaikyti ir viskas, to užtenka. Tai veikia. Nežinau visos istorijos su tinginiavimais ir bla-bla-bla, bet matau ką matau. O matau tai, kad Apomas supranta kas yra consistency. Jis supranta, kad ne kiekvienam klipui reikia begalybė efektų ir makalynės ekrane kad jis veiktų kaip vientisas kurinys.

Jake iš kitos pusės nuo pirmų sekundžių tiesiog pasako koks bus klipas. Tekstai, smailai, žvaigždutės, lens flares, tekstūros fone. Kam? Nu vat rimtai - kam? Jeigu nori tekstų - jie turi būti atitinkamai stilizuoti pristatyti. Jeigu nori visokių statinių elementų - jie turi būti į tema, jie turi būti kažkam tai. Nes kol kas klipas rimtai atrodo kaip baby's first MS Paint experience. Nes norint kad tai atrodytų, nu, normaliai - reikia iki galo atitinkamai stilizuoti klipą. Nori motion - daryk ji normaliai. Nori tekstų - apsispręsk su šriftais, pozicija ir animacija. Ir taip toliau. Bet gerai, nuimkim dabar visa ta farsą ir kas gi lieka - absoliučiai ta pati sinchronizacija pagal taktus kaip ir pas Apomą, tik su ryškesnių cc. A, nu ir aišku juokingai blogu lipsync, kuris betkoki klipą padarys daug blogiau. Ar tikrai turim net lyginti šituos darbus?

Pas Apomą ta švelni sinchronizacija veikia tik dėl to, kad žiūrovas žino, kas vyksta. Galima labai laisvai papasakoti istorija: mergina nori būti su vaikinu, patraukia jo dėmesį, išprašo ji į pasimatymą, kur ir vyksta viso to kulminacija - bučinys. Paprasta ir aišku.
          Pas Jake siužeto nėra ir tai yra visiškai normalu - ne kiekvienas klipas turi ji turėti. Bet jeigu eini link fun/action/m@d žanrų - klipe turi būti ryški sinchronizacija palaikanti dinamiką; jeigu nori kažkokios ekstra animacijos, tekstų, foliažų visokių - ok, bet atitinkamai parink juos, kad jie tiktų vienas kitam. Žinau kad moki, tik neapgalvoji viska kol kas. Nes jeigu palikti taip kaip yra, gaunasi labai lievas YT-style. Oh wait.

Comment

• Abalys
            Nope!

• 2010 07 20
            • 1136

Kad tu visados taip komentuotum...

Anyway, o kaip dėl įdėjos? Pas JakeGirl toji įdėja daug stipresnė, pataikanti į dainos temą... Matoma kova dėl vaikino, ko pas Apomas yra vos truputį pačioje pradžioje. JakeGirl čia tikrai laimi... Ir jos klipas dėl tų visokių blizgučių kaip sakai... nusileidžia Apomui... Bet man labiau atrodo, kad kaip tik suteikia daugiau jaunatviškumo bei šmaikstumo. Klipas daug linksmesnis atrodo, o ne blankus kaip pas Apomą.

Comment

• cobabara
              Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
              • 998

Abalys vis skundžiasi, kad pas Apomą daina neatskleista. O aš kaip tik sakyčiau, kad atskleista - taip, dainoj yra pateikiamos ir tokios mintys kaip "tavo dabartinė pana man nepatinka, tau reik naujos", kas turėtų būt panų konfliktas. Bet specialiai susiradau visus žodžius - tikrai labai didelė dainos dalis yra tiesiog "aš tokia awesome, imk mane, nes žinau, kad manęs nori". Tad man Apomo idėja kaip tik geriau tinka - pana vos ne per prievartą nutempia vaikiną į pasimatymą.
              Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Squalleh
                .MØNSOON.

• 2009 01 12
                • 1892

Anyway, o kaip dėl įdėjos? Pas JakeGirl toji įdėja daug stipresnė, pataikanti į dainos temą... Matoma kova dėl vaikino, ko pas Apomas yra vos truputį pačioje pradžioje. JakeGirl čia tikrai laimi...
                Na gerai, padiskutuokim apie dainos ideją. Tu dabar per daug žiūri į originalu dainos klipa. Ideja tame, kad betkokiu būdu ji nori sau ta vaikiną, apie kuri dainoja. O kova tarp merginų už jį - tiesiog būdas parodyti tai originaliame video. Tu per daug žiūri į metodus, negu į galutinį tikslą, dėl to tau ir atrodo jog kova tarp merginų čia yra svarbi ideja. Jeigu netiki man, perskaityk kupletų lyriką:

Spoileris:
                You're so fine, I want you mine, you're so delicious
                I think about you all the time, you're so addictive
                Don't you know what I can do to make you feel alright?

Don't pretend, I think you know I'm damn precious
                And hell yeah I'm the mother fucking princess
                I can tell you like me too and you know I'm right

Jeigu merginų kova būtų pagrindinė tema, tai aš manau kalbėtumem apie šita daina.

Ir jos klipas dėl tų visokių blizgučių kaip sakai... nusileidžia Apomui... Bet man labiau atrodo, kad kaip tik suteikia daugiau jaunatviškumo bei šmaikstumo. Klipas daug linksmesnis atrodo, o ne blankus kaip pas Apomą.
                Ok, kad būtų aiškiau ką turiu omeny.

Apomo klipas:
                Spoileris:

Jake klipas
                Spoileris:

Jake atveju jau geras vaizdas 'pagražintas' visko. Ar tai daro ji geru?
                Apomo atveju vaizdas paliktas arčiau originalo, ir patobulintas ten, kur reikėjo - spalvos. Jis atrodo kukliau, taip. Bet dėl to ir naturaliau = geriau.

UPD: kol rašiau, cobabara jau irgi pasakė dėl dainos idejos. Rock on~

Comment

• Moon
                  Forumo ligonis

• 2007 04 25
                  • 583

Squall vis tiek pagrindiniai zodziai dainos svieciasi:
                  She's like soooo whatever, you can do so much better
                  ir tik paskui sprogsta ant priedainio kaip noretu buti jo mergina. Kas be ko cia ryskiai veda link kovos tarp merginu, gali vedziot kaip tik nori bet netgi pagrindinis klipas pasakoja apie tai. Apomo darbas pasidare plius minus labiau romantinis su komedijiniu prieskoniu? Nezinau kazkaip galu gale gaunas nei romantinis nei komedija. Kas mano manymu sunaikina visa klipa. As tai vadinu dainos neperteikmu. No offence Apomas. O Jake, nu taip truputi perdejo tu optical flares, bet nera jau taip ziauriai kad akys kraujuotu. Ir taip as cia vertinciau labiau pagal pastangas.

Comment

• Abalys
                    Nope!

• 2010 07 20
                    • 1136

Beveik lygiosios :3

Comment

• Squalleh
                      .MØNSOON.

• 2009 01 12
                      • 1892

ir tik paskui sprogsta ant priedainio kaip noretu buti jo mergina.
                      Ji visa daina dainoja apie tai, ant kiek tas vaikinas awesome ir kaip ji nori būti jo gf. Paskaityk. O paskui palygink su ta pati Misery Business iš Paramore.
                      Tad Apomas teisingai viska parodė.

Comment

• Abalys
                        Nope!

• 2010 07 20
                        • 1136

Vos vieno balso persvara... Cmon!

Comment

• Abalys
                          Nope!

• 2010 07 20
                          • 1136

Autorius Miyata
                          I haven't voted, haha. Turiu tiek p0w3rrrrrrr. o.o

Siuskit bribes man, kas geresnie atsius tas laimes. kthxbai
                          Spoileris:

Comment

• daimonass
                            Forumo vilkas

• 2008 12 08
                            • 354

JakeGirl laimes... As tuo tikiu

Klausimas, matau ji pazeide taisykles, tai dar kovoja del CS:GO ??
                            Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• VikiChan
                              Laido Riterė

• 2013 01 15
                              • 291

Autorius daimonass
                              JakeGirl laimes... As tuo tikiu

Klausimas, matau ji pazeide taisykles, tai dar kovoja del CS:GO ??
                              Here:
                              Spoileris:
                              Labai gaila, bet JakeGirl pažeidė taisyklę.... ....Todėl praranda galimybę laimėti šios kovos pagrindinį prizą bei gauti pergalės tašką net jei ir laimės balsavimą. Apsiginti gali tik nuo pralaimėjimo taško. Apomui viskas kaip ir normalioje kovoje, tik praranda galimybę net ir pralaimėjęs balsavimą gauti pralaimėjimo tašką.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• daimonass
                                Forumo vilkas

• 2008 12 08
                                • 354

Eh.. Gaila.
                                Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

Working...