Ne, čia tiesiog mano kaltė buvo. Jeigu aš pasilikčiau pati pirma projektą ir kurčiau jį iki pat galo - nebūtų problemų. Bet kai pakeičiau į naują ir ištryniau pati pirmą - atsirado visokių reikalų ir problemų namie, dėl ko tiesiog ir nespėjau. Pats kaltas kad neorganizavau laiko/neapsisprendžiau.
AMV Battle: Squall vs Moon [PASIBAIGUS]
Collapse
X
-
KOVA BAIGTA!
Kad ir kaip būtu gaila... Ši daug žadėjusi kova baigiasi tik su vienu gautu darbu. Nepatenkinti žiūrovai bei nepatenkinta priešininkė tikrai nesišypso po tokios pabaigos. Gėda, Squall, bet gerai, kad bent pripažįsti savo kaltę. Už darbo nepristatymą į tavo sąskaitą keliauja po vieną pralaimėjimo bei baudos tašką. Tikiuos kad pasimokysi kaip kitam kartui suplanuoti savo laiką bei veiksmus, kad išvengt tokio situacijos kaip dabar. Moon nusprendė neatsisakyti pergalės taško už šią nenusisekusią kovą. Taigi... Pasimegaukite bent jau jos darbu. Jei galite - pakomentuokite. Komentarai visados laukiami.
Moon - Run Into Tomorrow
Atnaujinta Statistikos Lentelė👍 8Comment
-
Gražu, kaip veiksmo anime tikrai puikus darbas, bet, mano manymu, nepakako subtilumo išreikšti minčiai, čia staigiai daug veiksmo su šaudymu, po to lygiai taip pat tiesia galva neriama į magiją ir antgamtines galias, čia silpniausia vieta. Be to, kas ten per anime buvo? Primena Makoto Shinkai piešimo stilių, bet regėti neteko, kur kristale yra smėlio laikrodis.👍 2Comment
-
Na po peržiūros tai buvo wow. Bent man tai galingai muzika ir vaizdas kartu derėjo, kad į kažkokią mintį net nenorėjau gilintis. Po peržiūros galėčiau pritart Orfėjo komentarui, bet kažkas buvo sukta link minties išpildymo, tik jau žiūrovui teko padėt teksto pagalba kažkiek susigaudyt kas čia vyksta. Tai su tekstu šį tą supratau. Bet šiaip bent mano paprastom akimis profesionaliai susuktas video.👍 1Comment
-
Pritariu Druidui, po peržiūros man irgi buvo viena mintis - wow. Na gal dar ir "oho". Labai profesionalus ir švariai atliktas darbas. Idėja tikrai gerai, gražiai perteikta. nors muzika daug maž iki pusės AMV man visiškai nepatiko. To vyruko balsas labai jau negražus. Bet čia jau visiškai skonio reikalas. Šis darbas keliaus į mano video kolekciją and I'm not even sorry. Iš tiesų neturiu ką pridurti, neturiu prie ko kabintis (kas net pačiai keista).
Man tik įdomu ką Squall mano - mūtų sugebėjęs jis perspjauti Moon ar ne?
Ir Moon, tiesiog nuostabus darbas. Be žodžių.Comment
-
Comment
-
Tikriausiai reikėtų aprašyt turputi detaliau, negu "klipas geras - man patiko"..
Anyway, klipas geras - man patiko. Ne, rimtai. Daina parinkta su labai aiškiu ritmu, ir dažniausiai jis yra išlaikomas top-notch. Vaizdas nėra pripildytas visokio šlamšto ir fultrų - visada yra aišku kas vyksta ir kaip vyksta. Labai patiko kaip pradžioj sumaišei skirtingus anime, nors reikėjo pasedėti ilgiau su bendra gamma, kadangi labai jau skyrėsi ji kadras nuo kadro. Labai nemėgstu kai yra daug teksto klipuose ir, deja, čia ne išimtis. Bet manau kad bent šįkart tai negadina klipą, tad ši pretenzija jau mano asmeniška. Skonio reikalas, taip sakant.
Sprendimas suskirt klipą į dvi dalis buvo keistokas, kadangi pirmoj pusėj buvo labai jau realus toks faršas, o antroj prasidejo visokios mergaites, magija, Shana ir visas tas AMV-France bullshit. Kartu jie nesižiuri - galiu tau tiesiai pasakyti. Bet atskirai - labai gerai. Man turputi tai sunku paaiškinti, bet kai žiūri viena iš dalių, užmiršti iškart apie kita. Ir tik kai žiūri į klipą kaip į vientisą kurinį - tada jau kažkaip atsimeni jog nesidera tos dalys nu niekaip, nors ir žiurisi labai lengvai ir gražiai. Netgi nežinau tai pliusas ar minusas, so take it for what it is.
Man tik įdomu ką Squall mano - mūtų sugebėjęs jis perspjauti Moon ar ne?👍 1Comment
-
Na bent jau tokią idėją turėjo kai man pasakė, kad dalyvaus AMVbattle prieš Squall'ą. Įdomus dalykas tas, kad aš šį pirmadienį pamačiau ką ji buvo padariusi. Akys iš subinės išlindo - darbas vos pradėtas. Sakau "gal tu pratęsk deadline bent dvejas ar trejetą savaičių", o ji man "This is serious business. Žiūrėk, matai, kad deadline be galimybės pratęsti? Nu tai va, penktadienis - paskutinė diena". Ir nė krust, kad ir kiek įkalbinėjau susitarti ir pratęsti. Negana to, kad laiko nebuvo, atrodo antradienį, ar trečiadienį ji man pasakė, kad iš tikrųjų deadline'as ne penktadienį kaip buvo maniusi prieš tai - o ketvirtadienį. Aha. Tarsi vinis į karstą. Ji jau toks žmogus. Jei pasako, tai padarys, jei pažada, tai ištesės, nesvarbu kokios aplinkybės. Kas įdomiausia turbūt nė vienu žodžiu niekam nesiskundė ir apie tai nieko nešnekėjo.
Squall, aš pilnai suprantu ir galiu įsivaizduot situaciją, kai aš pats nespėčiau padaryti darbo laiku. Bet kai tikrai iškyla tikros problemos. Ne taip:
Linkiu gardžiai paspringti savo naujuoju darbu. Save face much?👍 9Comment
-
Moon darbas kaip visada nustebino ir sužavėjo. Ir priešingai nei Draconicai, man daina labai patiko nuo pat pradžių iki pat galo - buvo maloni ausiai [probably a matter of taste]
Na o Squall'ui turėtų būt gėda :C Man tokie dalykai atrodo kaip nepagarba tiek žiūrovų tiek priešininkės atžvilgiu. Į gėdos lentą jį👍 1Comment
Comment