AMV Battle: DamnKazu vs Black_leja [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

Na, pakomentuosiu trumpai, nes kovos laukiau, o gavau 1 iš dviejų žadėtų, ha ha. Pradžia tikrai daug žadanti ir maniau, kad net gi skaniai susivalgys romantika, kas mano atveju beveik neįmanomas dalykas, tačiau likusi dalis, t.y. antroji pusė kažkaip . . . fu. Nesiderina, nėra prasmės. Atvirai sakant net iki pabaigos nepažiūrėjau, nes taip nepatiko.
    Na o Kazu manau tikrai norės atsigriebti, kad ir kokios tos priežastys kodėl jos darbo čia nėra.
    Sveikinimai Lėjai dėl pasiryžimo ir punktualumo.

Comment

• Aeval
      Rašytojas

• 2009 01 12
      • 256

Na, visai nieko, susižiūrėjo. Tik man norėjosi, kad video vieną mintį turėtų ir išpildytų, o dabar pradžia vienokia, kita dalis - kitokia ir jų niekas nesieja. O šiaip šaunuolė, matosi, kad žmogus tikrai dirbo, stengėsi. Vietos kur tobulėt tikrai yra, bet matosi potencialas. Lauksiu kitų tavo darbų

Comment

• Abalys
        Nope!

• 2010 07 20
        • 1136

Per daug stengsiuos nesismulkinti bei iš tuščio į kiaurą nepilstyti. Pasistengsiu viską kiek įmanoma kompaktiškiau aprašyti
        Taigi... Pradėti norėčiau su pastebėjimu, kad nuo tavo pirmosios kovos amv prieš BananaPrincess, šios kovos amv tikrai gan smarkiai šoka į priekį. Ir tai žinoma yra tik pliusas... Deja tik, kad visgi neišvengei naujokui būdingų klaidų bei neapskaičiavai savo jėgų, todėl kai kurie padaryti pasirinkimai gal ir yra įdomus, bet iki galo neišpildyti taip kaip jų reikalauja daina. AMV iš tikro yra malonus žiūrėti iki maždaug 0:57... Prie to kas vyksta po 57 sekundės prieisime vėliau.
        Kuom žavi tos pirmosios 57 sekundės? Tai turbūt atmosfera, kurią kūria muzika, o viską pastiprina paslaptingi vaizdai, kuriuos pakeičia "poros santykiai" (???). Su jais būvo bandyta istoriją kūrti. Visas amv aiškiai yra kelių istorijų kratinys... Nes ne vien šios poros jausmus bei išgyvenimus regime toliau. Ar tokia ir yra šio amv įdėja? Jei taip... ji man neatrodo pakankamai stipri... Tarp istorijų reikėtu ryšio, kurio dabar aš nejaučiu.
        Grįžtu atgal prie pirmųjų 57 sekundžių... Laikas pakalbėti apie jų techniką. O čia regime "ghosting", kurį tau jau numečiau kaip panaikinti (ji regime per visą amv, ne vien pradžią)... Regime blogą Aspect Ratio (0:07, 1:19) arba užsilikusią pan/crop (SV), Scale (AE) klaidą - juodi šonai. Regime ir TV logotipus (tai yra blogai), bet kartu ir matome puiku scenų pasirinkimą, kurios sugeba sukūrti stiprią atmosferą... Visas sukeltas malonumas staiga krenta po 57 sekundės... Čia tu gal ir galvojai įdomiai... Stengeis kažką įmantraus sukūrti... Bet deja tau tas nepavyko. Daina pasidaro dramatiška - reik ir dramatiško vaizdo, o ne iš lėto beskraidančios gramozdiškos kameros 3d ekranų erdvėje. Bandančiai rodyti vis kitą istoriją, kurios tarpusavyje... nu man bent jau visiškai nesiriša. Ir nors ir rodomos istorijos būna pilnos greitų, pilnų veiksmo kadrų - aš nespėju atsigauti po labai prastai atlikto darbo su 3d erdve (tai labai rizikingas dalykas... ir tu nuo jo nudegei). Prie viso to dar prisdeda music sync nebūvimas... Bei net pagreitinti veiksmo kadrai (1:19 - 1:40). Kodėl?
        Overall: Progresas pas tavę aiškus ir jis žengia į pliusą, bet vis dar yra daromos gan skausmingos klaidos. Dar tau praverstu mokytis pagrindų, o tik po to užsiimti sudėtingesnėmis įdėjomis (kaip sudėtingesni efektai, 3d erdvės komponavimas ir kameros joje valdymas)
        Šį kartą tiek - sekmės tolesnėje kūryboje bei kovoje prieš Vykutią

Comment

• black_leja
          AZ rėmėjas

• 2009 11 16
          • 1079

aciu uz kritika abalys atsizvegsim ir tobulesim ^^
          Society is a market where we sell our souls

Comment

• Kazu
            Lazy AMV Editor

• 2011 03 27
            • 292

IM SO SORRY ;wwww; praziopsojau deadline (vel) + dar AZ nekrove T_T tai tik dabar tegalejau prisijungt ir paprasyt dyyyydelio sorry black_lejos uz mano siaubinga neatsakinguma na ir visu kitu, kurie lauke dar ir mano darbo. Taigiiii, i'm sorry T_T"

Comment

• Puny
              Coffee lover

• 2007 12 09
              • 101

Autorius DamnKazu
              IM SO SORRY ;wwww; praziopsojau deadline (vel) + dar AZ nekrove T_T tai tik dabar tegalejau prisijungt ir paprasyt dyyyydelio sorry black_lejos uz mano siaubinga neatsakinguma na ir visu kitu, kurie lauke dar ir mano darbo. Taigiiii, i'm sorry T_T"
              Yeah mate, sounds legit

Comment

• Squalleh
                .MØNSOON.

• 2009 01 12
                • 1892

Tai įkelk, jeigu buvai tiesiog praleidus deadline. Klipas gi yra?

Comment

• Kazu
                  Lazy AMV Editor

• 2011 03 27
                  • 292

Yeah mate, sounds legit
                  yaaaa, legit

Autorius Squall
                  Tai įkelk, jeigu buvai tiesiog praleidus deadline. Klipas gi yra?
                  Tiek kiek buvau pradejus ir padariau (kol.taip.atsitiko.kad.tiesiog.pamirsau.ir.praziop sojau.deadline.vel) galiu ikelt ir parodyt : >

Comment

Working...