AMV Battle: Kova dėl F.E.A.R 3 [PASIBAIGUS]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • JaKeGirl
    c'ming 4 yar booty.

    • 2012 08 24
    • 343

    #61
    Ačiū komentavusiems už nuomones :3 Smagu,kad kažkas domisi. (sun)

    Spoileris:
    Oi laukiam laukiaaaam, Draconicos komentaro laukiaaam ~ ;-;



    "Dear Karma, I have a list of people you've missed."

    Comment

    • Abalys
      Nope!

      • 2010 07 20
      • 1136

      #62
      Buvo sunkoka apsispręsti, nes darbai labai panašus, bet balsą atidaviau JakeGirl...
      Nors ir darbas nepasižymi ypač gera technika, bet jis turi daug įdomesnę įdėją bei jos pateikimą (Tekstas kuris pasakoja mum istoriją... Grožis paprastume) už DamnKazu darbą, nors ir nėra kažkas ypač magiško.

      JakeGirl - Bloody Nightmare
      Kaip ir sakiau, darbas nepasižymi technika. Pradžia iki 0:21 yra atlikta labai gražiai. Net banaliai atrodantis "mask" žybsėjimas atrodo reikalingas atskleisti istorijos elementą, vietoje ir laiku, bet tas perėjimas lygiai ant 21 sekundės į pilną raudonos spalvos kadrą... Čia būvo būtinas koks nors gražesnis perėjimas, o ne paprastas fade bandant atitaikyti koridoriaus linijas.
      Sekanti problema yra neįskaitomas tekstas (0:35, 0:36, 0:45). Jis taip greitai atsiranda ir vėl pradingsta, kad nekreipiantis daug dėmesio žmogus nespėja jo perskaityti. O apie 35 sekundės tekstą... galime pamiršti išvis.
      0:52... Prasidėda dramatiškiausia vieta... Ir tu ją pradėdi... Net nesuprantu kaip. Pati pradžia labai silpna (0:52 - 0:55). Per daug juodos spalvos. Viskas turi trankytis, o ne vos truputėlį "pamirgumargint". Po to jau atrodo, kad pradėdi stotis ant kojų - daryti būtent tai ko reikia (0:55 - 1:00)! Bet kaip gaila... tai trunka vos 5 sekundes... O pats linksmiausias veiksmas - vos 3. Po to prasidėda jau labai saugus veiksmas, kuris neveža visai. Dar pamiršau paminėti, kad veiksmo dalyje pilną nepažįstamu veikėjų, kurie puola prakeiksmą atnešusią mergaitę. Ir dar... 1:22, 1:24, 1:29 lip-sync? Pastarasis dar visai nieko sakyčiau, bet tegul tai pakritikuoja koks Squall, Absurdas, Knives ar Moon, nes ne mano stiprybė yra lip-sync >.>
      Kas šiame darbe manę sužavėjo - tai istorija ir jos perteikimas tekstu. Pats tekstas yra gražus, stilingas ir kartu paprastas, su puikiai jam tinkančiu fonu. Pati istorija yra labai lengvai suprantama net man... Kuris dažnai istoriją pamato tik antrą ar net trečią kartą žiūrint. Pas tavę ji buvo aiški jau pirmą kartą žiūrint. Šaunuolė
      AMV gavos žiūrimas, gražus, skanus žiūrovui... Ir turbūt šios kovos balsuotojų daugumos favoritas. Gal tai bus tavo pirmoji pergalė, hah?

      DamnKazu - The.End
      Keista... Labai keista... Pradžioje sutinkami efektai lygiai tokie patys kaip ir pas JakeGirl. Tik vat tavo darbe jie atrodo visiškai nereikalingi ir per daug banalus. Galėjai išmastyti daug techniškesnį efektą. Juk AE tau ne priešas, o jame pilną įvairiausių trukdžių pluginų. Juk XXI amžius, ar ne? Pati įdėja su veidrodžiu labai įdomi, bet man visas paslaptingumas sukeltas pradžios - ant veiksmo vietos pradingsta. Daugiau mes čia nesutinkame Usagės. Nematome jos reakcijos į veidrodžio rodomus vaizdus, o tas būtu labai įdomu. Darbo taip pat nepavadinčiau crossover, nes viskas kas jungia šiuos du animę - tai tik fade tarp jų dalių. Žinoma, neabejoju, kad veiksmo dalimi liks patenkinti veiksmo AMV megėjai, bet kas nori kažko įvairesnio - liks nepatenkinti ir gal net nuliūdinti, kai iš jų bus grūbiai atimta visos pradžios sukelta paslaptinga atmosfera.
      Taigi... Darbo techninė pusė daug stipresnė už JakeGirl darbo, bet istorija ar įdėja - ne. JakeGirl dar sugebėjo +/- sulieti silpna technika su stipria istorija, kas overall mano akyse gaunasi daug stipriau už vieną gražios technikos pliūpsnį.

      Ši kova tikrai viena iš įdomesnių. Mes gauname du žiūrimus darbus iš dviejų labai skirtingų editorių. DamnKazu - pirmųjų STARS teisėja, A-Team komandos lyderė, įvairių konkursų dalyvė prieš JakeGirl - turėjus proga nesekmingai sudalyvauti STARS turnyre bei AMV kovose su visą ateitimi dar prieš akis. Ir dabar JakeGirl pirmauja balsavime... Tai neitiketina ir kartu nuostabu ant kiek tiek daug nuskriausta mergaitė pagaliau sugebėjo galingu kalibru pašauti vieną iš stipriausių Lietuvos veidų.
      >>>KEEP IT UP<<<

      Comment

      • Rugstis
        Narys

        • 2013 01 28
        • 67

        #63
        Man kaip action amv megejui techniskumas labiau prie sirdies, taigi atidaviau balsa Kazu.
        Kaip jau daugelis cia sake, JakeGirl stipri story puse, atmosfera, fontas, spalvos, daina gerai eina su istorija. Bet vistiek techniskuma labiau myliu.

        Comment

        • Abalys
          Nope!

          • 2010 07 20
          • 1136

          #64

          KOVA BAIGTA!


          Rezultatu 14:7 nugali JakeGirl. Ir kas gi galėjo pagalvoti, kad tiek daug nesekmių patyrusi mergaitė pagaliau sugebės vienam iš stipriausių lietuvos veidų išspardyti užpakalį... Nuoširdus sveikinimai jai ir linkėjimai toliau stebinti visus su tokiais... tikrai netikėtais žingsniais. Džiaukis laimėtu FEAR3 žaidimu ir mėtyk savo pergalę į veidą kiekvienam drįsusiam tavę nuvertinti. Turi šansą sužybėti - pasinauduok juo Na o DamnKazu tikiuos nesupyks už tavo tokią pergalę. Juk tenka kartais ir naujai "mėsai" duot pasireikšti, ar ne, Kazu?

          Atnaujinta Statistikos Lentelė.

          Comment

          • Draconica

            #65
            Na, sveikinu.

            Comment

            • Abalys
              Nope!

              • 2010 07 20
              • 1136

              #66
              Autorius Draconica
              Na, sveikinu.
              Kodėl nepakomentavai, hah?
              Aš tavim tikėjau, o tu manes nemylėjai... Kaip tu taip galėjai???

              Comment

              • Draconica

                #67
                Autorius Abalys
                Kodėl nepakomentavai, hah?
                Aš tavim tikėjau, o tu manes nemylėjai... Kaip tu taip galėjai???
                Nesuspėjau iš tiesų. Galvojau tą padaryti dabar, o ateinu - jau viskas. Nepažiūrėjau į datą iki kada. Apgailestauju. Nespėjau net video pažiūrėt ar prabalsuot. Ech. . .

                Comment

                • Draconica

                  #68
                  Na nežinau kiek aš jiems padedu tobulėti, tačiau. . .
                  JakeGirl – Na nežinau tikrai. Video kontekstas, spalvos, kokybė patiko. Story line – labia man tipo. Net nudžiugau, tačiau antroji darbo pusė silpna pasirodė. Kodėl? Todėl, kad tas ovalus „rėmas“ atrodė vaikiškai. Tamsios vietos atrodė neišnaudotos, neišpildytos, paliktos likimo valiai. Mačiau, kad Abalys (berods, komentarų dar neskaičiau) skundėsi dėl teksto. Na nežinau, man jis normaliai atrodė, spėjau viską perskaityti, matyt jau pripratus greitai skaityti, tačiau „pokalbio“ vieta atrodė gerokai pritempta. Manau buvo galima kiek kitaip išspręsti arba efektingiau pateikti. Džiaugiuosi, kad nepagailėjai kraujo. Nors šiame anime jo nėra per daugiausiai, tačiau surinkai sultingiausias vietas. Vaizdas prie muzikos sutiko ir pritiko. Labai neblogas darbas. Ir tos beveik dvi minutės neprailgo. Po nedalyvavimo MEP‘e vėl atgavai mano susidomėjimą.

                  DamnKazu- Damn, Kazu! Sailor Moon ir Hellsing? Kaip dar galėjo šauti tokia mintis į galvą. Motherf*. . . Na, bent jau tiek, kad SM tik pradžioje. Teisingai pasirinkai Hellsing Ultimate jei norėjai kraujo krioklių/upių, tamsiai nuspalvinto veiksmo, kuriam didelio proto suvokti nereikia. Deja, idėja kiek skurdoka, bet tokiai dainai gan ir sunku kažką naujo ir originalaus sugalvoti. Na, nėra tavo darbe nieko įspūdingo. Tiesiog pilna krauju gargaliuojančių vaizdų. Sėkmės kitą kartą.

                  Na, o JakeGirl dar kartą su pergale

                  Comment

                  • JaKeGirl
                    c'ming 4 yar booty.

                    • 2012 08 24
                    • 343

                    #69
                    Na, kadangi balsavimas jau kaip ir baigtas. Tai norėčiau parašyti šiokią tokią padėką.
                    Visų pirmiausia, norėčiau padėkoti Denix ir Abaliui. Pastarajam - už tai , kad jei ne jis, tikriausiai dabar neturėtume tokio ganėtinai įdomaus užsiėmimo, kaip AMV kovos . Ačiū Tau ir už tai , kad visada praskaidrini mūsų dienas su įdomiais kovų pristatymais ir tvarkingomis temomis. Ko niekada nesugebėsiu aš. Denix, tau dėkoju , tikriausiai už pirmąją tokią vertą pastangų kovą - mat prizas tai jau tikras buvo. Tokie dalykai tikrai motyvuoja tolesnėje kūryboje ir skatina stengtis labiau. ^^ Na , mane asmeniškai šitoje kovoje labiausiai spaudė stipri varžovė. |8 Ir noras parodyti , kad dar vis kažką sugebu.
                    Na baikim su šių dviejų lepinimą.
                    Toliau norėčiau padėkoti, visiems nepatingėjusiems pasireikšti kovos temoje. Kiekvieno nuomonė yra tikrai svarbi ir malonu matyti,kad daugumos nuomonė sutapo , tada tikrai suprantu kur yra tikros klaidos. Visada malonu prisijungus prie anime zonos matyti,kad būtent Tavo kovos tema yra aktyvi. xD So , esu dėkinga ir už tai.
                    Dar labai norėčiau padėkoti pačiai Kazu. Už įdomią ir dėmesio vertą kovą. Bemieges naktis prie darbo ir ilgas anime paieškas. Džiugu, kad visa tai atsipirko. Ir linkiu Tau sėkmės kovoje su Lėja. Kas žino, gal ji irgi kažką už anty slepia.
                    Ir labiausiai mane nustebino, tai pavėluotas Draconicos komentaras. Labai smagu,kad nepatingėjai parašyti net balsavimui pasibaigus. Būtinai atsižvelgsiu į kritiką ir pasistengsiu daugiau tavęs nenuvilti.

                    Ačiū už surengtą kovą ir visiems sėkmės tolesnėje kūryboje !



                    "Dear Karma, I have a list of people you've missed."

                    Comment

                    • Abalys
                      Nope!

                      • 2010 07 20
                      • 1136

                      #70
                      Autorius JaKeGirl
                      Pastarajam - už tai , kad jei ne jis, tikriausiai dabar neturėtume tokio ganėtinai įdomaus užsiėmimo, kaip AMV kovos .
                      Ui no no no! Negaliu to viso prisiimti sau, nes kibirkštį galvoje man įžiebė Knives su Moon suorganizavę STARS konkursą...
                      Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2013-07-23, 15:28.

                      Comment

                      • Draconica

                        #71
                        Vaje, Miyatai niekas kreditų neskyrė!

                        Comment

                        Working...