AMV Battle: Black_leja vs Bananaprincess [PASIBAIGUS]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    #16
    Aš AMV nesidomiu, tai gal su kuo nors ir prašausiu pro šalį, bet kaip tūlo žiūrovo nuomonę vis tiek pareikšiu:

    Black_leja: žiauriai nervino dainos žodžiai. Ir apskritai, kad jie ten buvo, ir kad tose ekrano vietose buvo, ir dar kad comic sans parašyta. Manau, nebuvo taip jau svarbu suprasti viską, apie ką dainuoja, įsivaizduočiau, kad tame ir esmė AMV tokios užduoties, kad dalyvis pakankamai atskleistų savo vaizdais, apie ką daina. Vat vienoj vietoj užkliuvo, kad žodžiai buvo kažkas maždaug „I look at the mirror and I wink“, o video buvo tokia užsidepresūchinus mergaitė prie veidrodžio, nu tai toks idėjinis disonansas man.

    Bananaprincess: čia žodžiai bent jau visai neerzinančiai apačioj, todėl galiu drąsiai juos ignoruoti ir žiūrėti patį video. Kažkaip man žymiai geriau emocijų įvairovė čia atsiskleidė, tiksliau sakant, jų tinkamumas dainai. Ir gal tiesiog viskas mieliau ir šilčiau buvo, todėl labiau prie širdies lipo negu pirmasis. Tik vat dar mano asmeninis preferencas yra, kad aš nemėgstu veikėjų žiopčiojimo, mane kažodėl labai blaško ir atrodo ne į temą.
    Urameshi, Iemon-dono!

    Comment

    • black_leja
      AZ rėmėjas


      • 2009 11 16
      • 1079

      #17
      Labai dekoju už du balsus suteikusiems (nors atvirai pasakius už savo video net pati sau balso neduočiau). Taip pat didelis ačiū uz rimta kritika, kita karta darant atkreipsiu dėmesi ir tubulėsim. O kitas kartas bus, nes grižus is lenkijos vėl norėčiau sudalyvauti kovoje ^^. Tikiuosi bus žmogeliuku laisvų nuo liepos 19d. ^^ Be to Abalys griezta kritika manes neatbaido, kaip tik atvirkščiai paskatina judėti iš deadspot, todėl kita karta nebijok ir liek viska iš širdies, tikrai priimsiu ir bandysiu taisytis.
      Society is a market where we sell our souls

      Comment

      • Kazu
        Lazy AMV Editor


        • 2011 03 26
        • 292

        #18
        Autorius black_leja
        Tikiuosi bus žmogeliuku laisvų nuo liepos 19d. ^^ .
        -rises up hand-
        kaip tik iki rugpjucio 1d. dar namie busiu ir galesiu ka nors sukurt ir seip gal butu smagu pakovot

        Comment

        • black_leja
          AZ rėmėjas


          • 2009 11 16
          • 1079

          #19
          ^^

          Autorius DamnKazu
          -rises up hand-
          kaip tik iki rugpjucio 1d. dar namie busiu ir galesiu ka nors sukurt ir seip gal butu smagu pakovot
          issiukis priimta tai 07 19 galesim detales susitarti ^^.
          Society is a market where we sell our souls

          Comment

          • Kazu
            Lazy AMV Editor


            • 2011 03 26
            • 292

            #20
            Autorius black_leja
            issiukis priimta tai 07 19 galesim detales susitarti ^^.

            okies

            Comment

            • Absurdëh
              AZ Fairy


              • 2011 03 21
              • 524

              #21
              pradėdi suprasti kaip turi atrodyti tikrai geras AMV...
              kaip turi atrodyt tikrai geras AMV?
              alt-dist
              ah, gražios sinchronizacijos pavyzdys, tik bendrai kaip pavyzdys nepilnai veikia manau.
              suletinimas [...] animacija atrodo lyg kapota - tikrai negražu. Abejoju ar visą anime žiūrėtum jei kovos ar pilnos judesio scenos būtu tokios kapotos
              -anime pilnas pasikartojančių kadrų. (dublicate frames) Priklauso nuo scenos, -veiksmo scenai animatorius tikėtina nupiešt daugiau kadru...
              -priklausomai nuo nustatymų sulėtinus video, NLE (eg:. Sony Vegas, Premiere...) kompensuos greičio pasikeitimą idedant pasikartojančius kadrus, todėl vaizdas trūkinės.
              -visumoj atrodo įtartinai. “Negali“ būt mažiau 23.976fps.
              Del dažnai pasitaikančios pixelecijos įtariu, kad darbo formatas yra .wmv, arba tiesiog blogi render nustatymai
              -wmv yra prastas pasirinkimas. be to nevisi konkursai tai priima.
              -konteineris nesako kaip turi atrodyt video, priklauso nuo to kas* į jį idėta.
              -in theory: didesniam kadrui reikalingas didesnis bitreitas išlaikyt kokybei. Daug detalių ar greitai judančiom scenom reikalinga daugiau. Jeigu jis yra pastovus (constant bit rate) jo gali but mažkoka tokiom scenom, kintantis (variable bit rate) pasiskirto kur reikia,- „efektyviau“. (tapat kokybė, mažesnis failo svoris.) Kai bitreitas per mažas gali rastis compression artefaktai (macrobloking...) (jei nekeistumei rezoliucijos). Tikėtina, po YT perspaudimo atrodis dar blogiau. (note kad po tam tikro ribos pernelyg didelis bitrate vizualiai nebeturi jokios įtakos)
              -iš anksto turėt aukštesnės kokybės video. Patogiau ne HDTV ripu. Kaip pas banana princesę.
              -amv kūrėjai gauna jau suspausa video medžiaga DVD/BD. Sumažinant "kokybės" nuostolius... /import-export lossless.avi (UT Video kodekas). Yra detalesni nurodymai Anime Zonoje. Ir po to koduokit (encode) su x264, (*ne* su SonyVegas t.t...) galima naudotis šiuo GUI. Senesnės 1.33 versijos (aprašymas)
              "transition"
              Nors dauguma populiarių NLE siūlo gausų įvairių efektų ir filtrų šablonų pasirinkimą visgi tokie efektai turėtų būti naudojmai *ypač* atsargiai ir tikslingai. Priešingu atveju tai gali būti neteisingai suprasta ir turėti neigiamą reakciją. Tipiškai pradžioje viską norima išbandyt, kas yra natūralu. Ironiška, bet visa tas reikia vengt, nes *kol kas* nežinai ar tas atrodis gerai ir dažniausiai neatrodo gerai ir netinka. Absoliučiai viskas. Todėl pradžioje rekomenduojama dirbt tik su montažas. Perėjimus geriau kurti patiems. Hard Cut nėra blogai, jie tiesiog gali netikt. Blogai tik tiem kurie a) pastoviai dirba su ta pačia muzika b) nematė kada jie yra efektyvūs; Also „Efektas“ nėra tas dalykas kurį drag and drop iš šablonų panelio, efektas kai tu nustembi. Efektai/priemonė neturi trukdyt, žiūrėt/matyt ką kūrėjas nori parodyt. (nebent norima parodyt efektus).
              Ghosting [...] Pasimokyk kaip jį panaikinti:
              Dažnai viskas priklauso nuo labai* konkrečių situacijų.
              Resample nedaro nieko*, kol nėra jokio greičio nuokrypio. Kai tas atsiranda veikia kas nustatyta. Palikus render nustaymuose tą patį fps kaip ir vaizdo medžiagos ir (arba) nekeičiant video atkarpų greičio nieko neatsitiktų. Ką dauguma daro meta viską kas papuola nepatikrinus fps...etc .fps kaip ir rezoliucija reiktų suveinodint (eg:.su AviSynth) ir nuspręst (pagal kiekį) dar prieš dedant viską į NLE. kiekvieno pasirinkimas.

              Pradinis nustatymas "Smart resample" sulieja (blend) kadrus (=frame blending). Pavyzdžiui turint video su 24.000fps, bet išsaugant/pagreitinant iki 30.000fps. Greičio pasikeitimas bus kompensuotas sukuriant naujus (blended) kadrus, iš prieš tai esančio ir buvusio kadro. (tas kadras įsivaizduokit yra per vidurį jų) Tai aiškiai matoma greitai judančiose scenose, kadangi skirtumai tarp kadrų yra daug didesni. Mažai judančiose scenose gali nesimatyt ar panašėt į motion blur. Itin iškraipo iškirptus objektus (mask). Sukuria mirkėsėjimus (flicker) vargina akis. Galima kaltint "sony" kad tiek klipų atrodo prastai.

              Nenaudojant resample, greičio pasikeitimas kompensuojams tik pašalinant jau esančius (drop) ar pridedant pasikartojančius kadrus. Tas gali* ir neatrodyt labai gerai, sugadinti sklandžius judesius.

              Šiem papildomiem kadram reiklaingas papildomas bitreto kiekis išlaikyt kokybei ->didesnis failo svoris ir prasčiau atrodantis rezultatas. Sony vegas neturi kito metodo naujiem kadram sukurti (frame interpolation). Tam yra priemonės Twixtor, MVTools... Mano įsitikinimu galima atrodyt gražiai ir be viso to. Padidinus fps (nesvarbu kokiu metodu) paliekant rezoliuciją ir bitreitą tą patį, kadrų kokybė turėtų sumažėt (techniškai).
              Pabaigai Frame blending kaip efektas gali but naudojmas slow-motion scenom, kartais pačios anime scenos jau gali pasitaikyt su šiuo efektu.

              kritikuoti?
              oh, Abaly nesigraužk. Kaip jau matai, kiekvienas norėtų, kad į jo darbą būtų pažiūrėta rimtai, kad ir kuklus darbas, bet būtų padėtas kartu su visais ir gautų tokį pat vertinimą. "bet kadangi pradedantysis labai ir nekritikuosiu"...skamba prastai... Nors kurie, tiesiog nori išmokt "sunkiuoju būdu", -veikia net geriau :V
              demotyvuoti
              Nuoširdus ir atviras pasisakymas nedemotyvuoja. Priešingu atveju, nesijaust blogai, kad kažkas nemoka priimt kritikos, tikėtina dalis nemoka duot.
              pagrąžinti
              „Giminaičiai“ palieka atitinkamus komentarus, jie tiesiog nesusipažinę. YT vartotojai dažniausiai tik klaidina vieni kitus. Užtat jie-laimingi žmogeliukai, kurie nesijaudina apie teisingus spalvų matricos koeficientus t.t. Natūraliai kiekvienas rekomenduoja tą, kas jam veikia, ar atrodo gerai. Bet* jei kažkas veikia tai dar nereiškia, kad tas yra optimalu.
              Galiausiai,- esi entuziastas. Žiūri į savo hobį rimtai. Tavo kolegos turi tokį patį užsiėmimą, taigi iš jų reiktų tikėtis to paties. Priešingai, reiškias žmogui ištiktujų visai ir nepatiko. Pabandę jie išeis *patys* ~dauguma aišku nesupratę, ką bandė daryt, bet kiti liks prisiklijavę pastoviai, su jais ir sėdėsi. Tiesiog pasveikink kiekvieną praeinantį, gal pasiliks. (distribute passion) Žiūrėk kiek žmonių jau subūrei. Great!..PS:. happy late birthday.
              Spoileris:
              grow strong, young padawan!..
              Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-07-10, 13:48. Priežastis: grammar
              d9 || amvorg || amvazar'17

              Comment

              • Abalys
                Nope!

                • 2010 07 20
                • 1136

                #22
                Autorius absurdas
                PS:. happy late birthday.
                Iš kuuuuur??? :OOO

                Kas dėl demotyvacijos, tai tiesiog jau yra gyvas to pavizdys (neįvardinsiu kas), kuriam buvo įkąsta Animezonoje, todėl jis pradėjo su baimę ir perdetu savikritiškumu žvelgti į AZ pusę (na... bent jau nemetė pačios kūrybos). Nors ir dabar iš tikro stojasi ant kojų bei po truputį tampa gan aktyviu AZ nariu bei AMV kūrėju.

                Comment

                • Abalys
                  Nope!

                  • 2010 07 20
                  • 1136

                  #23

                  KOVA BAIGTA!


                  Rezultatu 3:15 šią kovą laimi Bananaprincess. Sveikinimai jai ir linkiu sekmės tolesnėje kūryboje. Tikiuos kad dar norėsi išbandyti savo jėgas šiose AMV kovose, o taip pat tavę išvysime ir artėjančiuose konkursuose. Pirma kova - pirma pergalė, yra labai geras startas.
                  Black_leja, na o tu nenusimink... Gal kitą kartą tau pasiseks. Sekmės ir tau.

                  Atnaujinta Statistikos Lentelė

                  Comment

                  Working...