Kovų taisyklės bei D.U.K

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

    • 2010 07 20
    • 1136

    Kovų taisyklės bei D.U.K



    Pagaliau atėjo laikas viešai paskelbti su laiku įsitvirtinusias kovų taisykles ir D.U.K, siekiant išvengti netvarkos, sukčiavimų, neaiškumų bei pritraukti didesnį dalyvių skaičių AMV kovose, jiem paaiškinti visą kovos procesą ir sąlygas.

    1x1 kovų taisyklės ir sąlygos

    1. Maksimali leidžiama deadline riba yra 2 savaitės, kurią galima pratęsti maksimum 1 savaitei.
    2. Galima padaryti išimtis (duoti papildomą savaitę) dėl deadline trukmės jei kova reikalauja ilgesnių nei 2 minutės darbų.
    3. Minimali leidžiama 1x1 kovų darbų trukmė - 1 minutė.
    4. Po kovos paskelbimo draudžiama keisti dainą, žanrą bei kitus kovos kriterijus, išskyrus deadline.
    5. Draudžiama savavališkai kurti kovų temas be pasitarimo su jų koordinatoriais.
    6. Paskelbus kovą - būtina ją užbaigti laiku. Jei darbas nebus pristatytas iki deadline - gausite pralaimėjimo tašką bei vieną nusižengimo tašką.
    7. Draudžiama be rimtos priežasties nutraukti kovą.
    8. Kovų darbai turi būti įkelti į Youtube per jūsų asmeninį Youtube kanalą kaip "Unlisted" iki tol, kol jie nebus paviešinti jūsų kovos temoje.
    9. Norint atšaukti kovą ar patvirtinti kokią nors kovos sąlygą, pratęsti deadline, būtina abiejom pusėm (tau ir tavo priešininkui) susisiekti su kovos koordinatoriumi.
    10. 1x1 kovos gali nebūtinai būti pagal tą pačią dainą. Dainos gali būti skirtingos, bet anime - tie patys. Arba ir daina, ir anime - tie patys. Nebijokit eksperimentuoti, tik išlaikykite kovos standartą, kad bent vienas iš šių dalykų turi būti tas pats abiejuose pusėse.
    11. Nusižengę kovos sąlygom (žanrui, trukmei), bet pristatę savo darbą laiku dalyviai praranda galimybę net ir laimėjus kovą gauti pergalės tašką, o jų priešininkas - pralaimėjimo. Taip pat jie nebus baudžiami nusižengimo tašku, jeigu darbas minimaliai neatitiks reikalavimų (trukmė pora dešimčia sekundžių bus trumpesnė nei reikalaujama ir t.t), todėl geriau pristatyti bent ką nors nei išvis nieko.

    MEP bei Collab kovų taisyklės ir sąlygos


    1. Minimali Collab kovų darbų trukmė - 1:30min. Minimali MEP kovų darbų trukmė - 2 minutės.
    2. MEP kovose skirtingos pusės gali rinktis skirtingas dainas. Collab kovos - kaip ir 1x1 kovose, turi turėti bent po vieną bendrą dalyką abiejose pusėse. Anime arba dainą.
    3. Maksimalus deadline kaip ir 1x1 kovose yra 2 savaitės, kurį galima pratęsti vienai savaitei.
    4. Draudžiama skelbti kovų temas be koordinatorių leidimo.
    5.
    Abi pusės turi aptarti kovos sąlygas su kovų koordinatoriumi.
    6. Collab kovų darbai turi būti įkelti per asmeninius dalyvių Youtube kanalus kaip "Unlisted" iki tol, kol nebus paskelbti kovos temoje. MEP kovų darbai turi būti įkelti per komandų kapitonų Youtube profilius kaip "Unlisted" iki tol, kol nebus paviešinti kovos temoje.
    7. Po kovos paskelbimo griežtai draudžiama keisti kovos sąlygas, išskyrus deadline. Taip pat draudžiama keisti ir Collab poros ar MEP komandos sudėtį, nebent ją savavališkai palieka tam tikras asmuo.
    8. Asmuo palikęs MEP komandą ar Collab porininką be rimtos priežasties po kovos paskelbimo - iš karto keliauja į Gėdos Lentą bei į savo sąskaitą gauna vieną pralaimėjimą.
    9. Laimėję Collab ar MEP kovą dalyviai gauna po vieną pergalės tašką Statistikos Lentelėje. Pralaimėję dalyviai gauna po vieną pralaimėjimo tašką.
    10. Dalyviai nepristatę savo Collab ar MEP laiku - gauna pralaimėjimo tašką bei vieną nusižengimo tašką.
    11. Jei Collab ar MEP trūksta bent vieno nario dalies - darbas praranda galimybę laimėti pergalės tašką, bet visi dalyviai, kurie pristatė savo dalis - negauna nusižengimo taško.
    12. Tokiu atveju į Gėdos Lentą keliauja bei automatišką pralaimėjimo tašką gauna tik tas dalyvis, kuris nepristatė savo dalies laiku. Iš viso toks žmogus gali gauti 2 pralaimėjimo taškus per vieną kovą. Vienas už tai, kad nepristatė savo dalies laiku. Kitas - jei tik Collab ar MEP kuriam jis turėjo priklausyti pralaimi kovą.

    Kovų su prizais taisyklės


    Norint kautis
    1. Kautis kovose dėl prizų gali tik kūrėjai, kurie yra sekmingai sudalyvavę ne mažiau kaip dvejose AMV kovose.
    2. Kautis negali kūrėjai, kurie turi bent vieną baudos tašką arba yra Gėdos Lentoje.
    3. Neatsiunte darbo iki deadlinę kūrėjai iš karto keliauja į Gėdos Lentą.

    Norint dovanoti prizą

    1. Turite būti aktyvus AZ senbuvis, užsiregistravęs ne mažiau kaip prieš metus.
    2. Turite pateikti įrodymų, kad prizą tikrai turite.
    3. Turite parinkti norimą kovos dainą, amv žanrą, deadlinę trukmę (ne daugiau kaip 2 savaitės), AMV trukmę (ne daugiau kaip 3 minutės).
    4. Nekūrkite temų savivališkai - būtinai tarkites su AMV kovų koordinatoriumi.
    5. Jei dovanojate STEAM žaidimą - jis turi būtinai būti ROW versija be jokių cenzurų ar kalbos apribojimų.

    D.U.K bei kita informacija

    Spoileris:
    Q: Noriu pradėti kovą. Su kuo man tartis dėl jos?
    A: Visų pirma susisiek su kokių nors kovos koordinatoriumi (jie visi surašyti šios žinutės apačioje) per PM arba Skype. Susisiekus, koordinatorius tau padės suplanuoti visas kovos sąlygas bei jei reikės - ras priešininką jei pats dar jo nesusiradai.

    Q: Esu visiškas AMV naujokas. Ar galiu pabandyti susikauti su kuom nors?

    A: Taip. Nėra čia ko bijoti. Kiekvienas tą gali išbandyti kad ir kokio lygio yra. Svarbu tik, kad nesugalvotum jų atšaukinėti be reikalo ar išvis nepristatyti darbų.

    Q: Iškylo problema. Negaliu dabar darbo pabaigti laiku. Ką daryti?

    A: Jei kova dar nebuvo pratęsta nei karto - pasitark su savo priešininku/priešininkais ir koordinatoriumi dėl jos pratęsimo. Jei nesigauna susitarti - gali bandyt atšaukti JEI TIK priežastis yra rimta ir netikėta (yra labai maža tikimybė, kad su šiuo būdu praslysi be jokių nusižengimo taškų). Paprastai patarčiau neskubėti pasinerti į kovą jei nesi garantuotas/garantuota, kad spėsi bent kažką jai sukurti laiku.

    Q: Kokie techniniai kovų darbų reikalavimai?

    A: Kas kaip moka - tas taip šoka. Jų čia nėra. Jie priklauso tik nuo tavęs vieno.

    Q: Kaip čia išrenkamas kovos nugalėtojas?

    A: Paskelbus dalyvių darbus kartu būna paskelbiamas ir balsavimas, kuriame gali balsuoti visi AnimeZonos lankytojai. Jie ir išrenka nugalėtoją.

    Q: Kas yra Statistikos Lentelė?

    A: Tai lentelė, kurioje užrašomi visos visų dalyvių kovų pergalės bei pralaimėjimai bei iš jų vedamas vidurkis. Taip jie būna suskirstomi į pozicijas nuo pirmo - iki paskutinio.

    Q: Noriu atstatyti savo pergalių/pralaimėjimų vidurkį į 0 ir pradėti viską iš naujo. Ką daryti?

    A: Deja. To negalima padaryti, nes tai būtu nesąžininga kitų kūrėjų atžvilgiu, o ir kartu tie taškai prarastų savo vertę jei kiekvienas panorėjęs juos galėtų atstatyti atgal į nulį.

    Q: Nenoriu būti įrašytas į Statistikos Lentelę. Ką daryti?

    A: Deja, bet norint išlaikyti tvarką bei atsakomybės jausmą, kiekvienas dalyvis, nori to ar nenori, turi būti be jokių išimčių įrašomas į lentelę.

    Q: Kas yra Gėdos Lenta?

    A: Gėdos Lenta - lentelė į kurią pakliūna visi turintis 2 ar daugiau nusižengimo taškų.

    Q: Kas yra nusižengimo taškai ir kaip jie gaunami?

    A: Nusižengimo taškai - taškai reiškiantis kiek kartų tu atšaukei kovas, nepristatei darbo laiku ar kaip kitaip nusižengei kovos taisyklėm bei sąlygom.

    Q: Turiu nusižengimo taškų. Ar įmanoma juos panaikinti?

    A: Taip. Vienas baudos taškas būna prarandamas sėkmingai ir be jokių nusižengimų sukovojus vieną 1x1, MEP ar Collab kovą. Šitaip gali išdeginti visus susikaupusius nusižengimo taškus.

    Q: Patekau į Gėdos Lentą. Kaip iš jos ištrūkti?

    A: Jei patekai į Gėdos Lentą - reiškias turi minimum 2 nusižengimo taškus arba palikai Collab partnerį/MEP komandą be rimtos priežasties. Ištrūkti iš Gėdos Lentos įmanoma tik vienu būdu - išdeginant visus susikaupusius nusižengimo taškus iki 0. Kaip tą padaryti, žiūrėk prieš tai buvusio klausimo atsakymą.


    Taisyklės, sąlygos bei D.U.K gali būti su laiku keičiamos.

    Kovų koordinatoriai
    Abalys
    Pagran2kas

    Arturs


    Ateityje kovų koordinatorių bus ir daugiau. Priklauso nuo to ant kiek išpopuliarės šios kovos.

    Nuorodos
    Paskutinis pakeitimas nuo Pagran2kas; 2016-11-23, 08:09.
  • Z3ulex
    Naujokas
    • 2017 11 06
    • 3

    #2
    Nu žodžiu Im in

    Comment

    • arturs
      AZ stalkeris



      • 2009 04 22
      • 368

      #3
      Autorius Z3ulex
      Nu žodžiu Im in
      Pirmas D.U.K punkas paaiškina, kaip elgtis norint dalyvauti kovoje. Jei jau susidomėjote patarčiau peržiūrėti visas salygas, kad vėliau nekiltų netikėtų klausimų ir nesusipratimų. O jei ir tada kils kažkokių tai neaiškumų pasistengsime juos atsakyti.
      Q: Noriu pradėti kovą. Su kuo man tartis dėl jos?
      A: Visų pirma susisiek su kokių nors kovos koordinatoriumi (jie visi surašyti šios žinutės apačioje) per PM arba Skype. Susisiekus, koordinatorius tau padės suplanuoti visas kovos sąlygas bei jei reikės - ras priešininką jei pats dar jo nesusiradai.

      Comment

      • Z3ulex
        Naujokas
        • 2017 11 06
        • 3

        #4
        Autorius arturs
        Pirmas D.U.K punkas paaiškina, kaip elgtis norint dalyvauti kovoje. Jei jau susidomėjote patarčiau peržiūrėti visas salygas, kad vėliau nekiltų netikėtų klausimų ir nesusipratimų. O jei ir tada kils kažkokių tai neaiškumų pasistengsime juos atsakyti.
        Uooj, my bad, galvojau kaip cia dabar reik del tu kovu tartis, ir nesupratau kur parasyta, o ten ta spoileri reikejo paspaust, aisku aisku;DD.

        Comment

        Working...