Eh... Nepatikėsite kas man šiandien nutiko miesto centre.
Restorane žiaumojau cepelinus su... taip... su spirgiais. Pro langą atsiverė gražus senamieščio gatvės vaizdas. Mmmmm.
Bet...
Staiga pro langą įkrito du vaikinukai. Daužos, spardos, šaudos po visą restoraną - man tai ant tiek užvirina kraują, kad net nepajuntu kaip būnu pašaunamas ir veidu teškiuosi į savo mylimų cepelinų pilną lekštę! "KAIP GAILA CEPELINŲ!" -pradėda šaukti aplinkiniai žmonės. Net visko kaltininkai, du vaikinukai, baigia savo peštines ir susimąsto ką pridarė. Aš greitai būnu numetamas nuo cepelinų lekštės ant grindų! Tada pribėgusi graži mergina pradėda teikti pirmąją pagalbą... CEPELINAM! Per tą laiką atlekia greitoji bei išveža... CEPELINUS... į ligoninę. O aš taip ir būvau paliktas gulėti ant grindų su šautine žaizda šone. Begulėdamas ten nugirdau, kad vaikinukai supratę savo kaltę nusprendė kaip nors kitaip išsiaiškinti savo santykius. Kiek ramiau, kad nepasikartotu tokia baisi nelaimė... SU CEPELINAIS. Aš žinoma sutraumuotas tokio žiauraus įvykio (man gi irgi buvo gaila tų CEPELINŲ), galvojau jiems pasiūlyti AMV kovą. Bet prieš man atsistojant nuo grindų (keista kaip dar nenukraujavau...) šie vaikinukai man į veidą teškė lentutę su visą AMV kovos informacija. Sutikau viską paskelbti laiku, bet jiems to neužteko. Jie manę "supakavo" ir išvežė į mišką... Dabar klupiu prie duobės krašto ir skelbiu šią kovą tikėdamasis, kad dar šiandien saugiai atsigulsiu į savo mylimą lovą <3 P.S help me... Cepelinai būvo skanus... Ir šį kartą jau nusišnekėjau nežmoniškai... pavasaris?
Kovos informacija
AMV žanras: Neribotas
AMV trukmė: Mažiausiai 1 minutė
AMV daina: Nine Lashes - Adrenaline
Deadline: 2013.04.26
KOVA ATŠAUKTA
1998ltr atšaukė kovą.
Priežastis:
Spoileris:
Tym2x su tuo sutiko.
Comment