AMV Battle: Moon vs Mdgzmustang [PASIBAIGUS]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Amberry
    Rimtas forumo narys
    • 2013 03 25
    • 172

    #16
    Abu darbai tikrai LABAI geri. Sėkmės abiem!~ ♥
    ir Ridy kovų pristatymai... aš tiesiog nebegaliu...
    //The Earth without "Art" is just "eh"...

    Comment

    • daimonass
      Forumo vilkas


      • 2008 12 08
      • 354

      #17
      Darbai abu lygus ir tikrai auksto lygio abu. Labai sunku apsispresti uz kuria tureciau balsuoti, su mielu noru atiduociau balsa uz abi, nes jus abi to esat vertos.

      Bet atiduodu savo balsa Moon, gal del to, kad truputi techniskesnis man jis pasirode Nors kaip ir minejau abu darbai man labai lygiaverciai.

      P.S Butu gerai, kad butu paminetos kokios animes yra naudojamos kuriant AMV, nes man noretusi pasiziureti viena ar kita anime
      Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

      One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

      Comment

      • Abalys
        Nope!

        • 2010 07 20
        • 1136

        #18
        Autorius daimonass
        gal del to, kad truputi techniskesnis man jis pasirode
        Uuuh... dėl šito drįščiau pasigynčioti, nes man atvirkščiai gaunasi.

        Comment

        • Draconica

          #19
          Na aš net nežinau. . . Labai specifiški darbai todėl tikiuosi, kad kūrėjos atleis nuo to, kad iš karto nekomentuosiu rimčiau. Reikia apvirškinti.

          Comment

          • daimonass
            Forumo vilkas


            • 2008 12 08
            • 354

            #20
            Autorius Abalys
            Uuuh... dėl šito drįščiau pasigynčioti, nes man atvirkščiai gaunasi.
            Kaip ir sakiau skonio reikalas... Abu darbai neitiketinai yra lygus, ir apsispresti tenka tikrai sunkiai...
            Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

            One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

            Comment

            • Shurpik
              インフィニティ

              • 2009 12 17
              • 84

              #21
              Taigi, taigi. Ka gi mes cia turim... O gi musu megstamos editores pagaliau atskleide savo pervertishkas savybes
              Abu klipai gan auksto ligio, savotiskai idomus ir pritraukiantis zvilgsni prie ekrano, nepaleidziant ziurovus iki pacio galo. Abu autoriai, kaip ir buvo tiketasi parode savo stipriasias puses.
              Mustange nepagailejo jegu ir laiko padaryt pritrenkiancias maskes, scenos buvo gerai parinktos. Taigi, viska sudejus, ziurejosi gan dinamishkai ir to pakako, kad suzavet ziurova. (Gal padejo Shurpelinai? Jai dar kada noresi paragaut, tai visada esi laukiama Shurpiko restorane, ir kita kart virejas pasistengs labiau pavaisinti naujais, idomiais receptais ). Gaila, kad nepadarei truputi ilgesnio klipo, bet ir taip matant kiek ideta darbo, jau galima tai atleist

              Moon,moon,mooooon... hardcore action? or the sexy style of kicking asses & domination? Juoduokas darbelis su dauk raudonais atspalveis. Blogos mergaites uzvaldo pasauli, tuo paciu ir pritraukia ziurovu demesi. Scenos hipnotizojanciai keiciasi, itraukiant musu zvilgsnius vis gilin i autoriaus fantazijas. Grazei padarytas tas partas su zodziais, bet po ju kaskaip silpneja idejos pratesimas, ir eina tesiog random scenos. Gal surimus dainai, po tokio shurmulishko begimo, ta klipo dalis ir atrodo jau ne taip pritraukianciai, bet ir nepasakisi, kad viskas ne taip kaip noretusi. Endinge irgi truko kaskokios ziezerbos

              Perziurejus klipus jau daugiau nei po 5 kartus, vis dar sunku nusprest kam atiduoti balsa.... Abu savaip gan vienodo ligio. Autores pasistenge is peties. Bet mane daugiau paperka pilniau uzbaigtas Moon darbelis, taigi ir balsa padovanuosiu si karta jai

              Comment

              • Abalys
                Nope!

                • 2010 07 20
                • 1136

                #22
                Mergaičių dvikova su visai nemergaitiškais darbais... Let's take a look.

                Moon - Babes gone Mad
                Kažkas sakydavo, kad action nemėgsta ir t.t Bet... DAMN... tą ką čia matau... Tikrai neatrodo, kad tą kūręs žmogus nemėgtu action. Darbas išlaiko žiūrovą iki pat galo. Vietomis nustebina su music bei lyric sync pasirinkimais bei net palepina lip sync'u. Bet tas Lip sync - čia man šis dalykėlis pasirodė skausmingai ir neišbaigtai ant 0:31 (jei išvis čia "būvo" bandyta jį daryti, o ne tiesiog kadras užtaikė). Taip pat kliūvo kameros darbas (1:06). Būvo bandyta pabrėžti riškų muzikos garsą, bet tai atrodo taip nevykusiai... Tikrai yra daug geresnių būdų nei vien kameros zoom. Eh... skonio reikalas iš tikro. Tiesą pasakius - nėra prie ko kabintis man. Viskas kas man čia gali nepatikti, neskaitant lip-sync ar šiaip kalbančių veikėjų tiesiai ant vokalo (1:25 and so on...), maždaug priklauso nuo mano skonio, nes šiaip darbas yra padarytas tvarkingai ir be didesnių priekaištų. Vertas pagyrimų už 1:10 - 1:20 kas tau, Moon, yra visiškai nebūdinga. NUSTEBINAI! Matyt specialiai taip sugalvojai padaryti, nes eini prieš Typography and Candy Maniac - Mdgzmustang. Ne? O gal tiesiog bandai neatsilikti nuo jaunimo madų, kurie tik ir stengiasi įkišti kokį nors tekstą į savo darbą, kad tik mintis ar efektas būtu gylesnis. Taip pat galas... AMV baigiasi su tikrai gražiu kadrų perėjimu deka rankos mosto... Bet... Tokia pabaiga taip visiems nekliūtu, jei paskutinis kadras būtu ne tas berniukas, o koks nors tekstas - kad ir tavo slapyvardis.

                Mdgzmustang - L O V E A D D I C T.
                Sakysiu tiesą... nesitikėjau iš tavęs nieko gero. Gal net iš tikro neturėjau vilties tavyje, kad kažką padoraus sukūrsi, kai žinau, kad mėgsti patingyniauti. O ypač po kovos su Shurpiku... nors ir laimėjai - vistiek palikai man blogą nuomonę apie savę. Bet štai ką mes gauname, kai vis dėl to tu nepatingi! Ir tą ką aš čia matau - looks awesome! Kiekvieną kartą aš automatiškai vis linkstu žiūrėti tavo darbą iš naujo ir naujo, ir naujo. Damn gurl! Nežinau kas tau užėjo, bet šitas darbas - labai stiprus smūgis! Gal tai dėl to, kad susidorojai su tinginystės karaliumi - Shurpiku? O gal dėl to, kad kaunies su viena iš geriausiojų - Moon? Baaaaah... ką čia kalbėti - čia kova tarp dievų. TU IRGI VIENA IŠ GERIAUSIOJŲ. Bet tik kai nepatingi... Ir neapsimetinėk, kad to nežinojai. Tie efektai... mmmm... Vienas malonumas žiūrėti. Bet tai turbūt dėl to, kad aš jų nemokų >.> Bet vis gi, vietomis tie visokie perejimai atrodo kažkiek per greiti. Aš nespėju sureaguoti "kas, kur, kaip" (0:14 - 0:16). Taip pat visame darbe, palyginus su Moon, labai smarkiai ignoruojamas dainos instrumentinis, bet vokalas su tekstu atitaikytas puikiai. Pats tekstas labai gražiai įpaišytas į animes vaizdus (0:57). Ir tie candy elementai... mmmm... Grožis. Va kas gaunasi, kai raw susimaišo su candy. I WANT MOAAAAR!!!!

                OVERALL
                Jei kaučiuosi šioje kovoje su bet kuria iš jūsų - pralaimėčiau be jokių abejonių. Abi parodėte koks tas Lietuvos amv veteranų lygis ir tikrai manes nenuvylėte. Abu darbai susižiūrėjo labai skaniai. Abu darbai turi savo pliusų ir minusų. Labai būvo sunku apsispręsti už ką balsuoti, bet savo balsą vis dėl to atiduodu Mdgzmustang. Mergaitė man paliko daug didesnį įspūdį (Gal dėl to, kad nesitikėjau to iš jos? O gal dėl to, kad candy elementai man vis dar yra didelis klaustukas...) ir jos darbą pažiūriu vis iš naujo, ir naujo, kiekvieną kartą likdamas su tokiu jausmu lyg žiūrėčiau kažką, ko niekad ankščiau nesu matęs. GAWD... Ši kova tokia OSOM. NORIU DAUGIAU!

                Comment

                • Absurdëh
                  AZ Fairy


                  • 2011 03 21
                  • 524

                  #23
                  Atsidėkodamas už pakantumą ir Mėnulio pastangas kurinat šį klipą (ne man), reikšiu kuom didžiausią pagarbą viską išpeikdamas...nes kaip kažkas yra pasakęs,- "išsisukimas nuo komentaro su paprastu pagirimu dar niekam nepadėjo". PS:. and you Mdgzmustang, yes YOU!..Also going to receive a serious amount of love ♥ and sparkles ★!

                  So let's dig in gentlemen's!!!
                  -____________________________-"

                  „Moon‘s Babes gone Mad!“ :V

                  Spoileris:
                  Atsitiktiniai pastebėjimai

                  -Pradžiai, dėl m/v. Kai Vdub‘e pamačius sugadintą C3-jų preview buvau nusiteikęs gan skeptiškai. (~kaip aš ir mėgstu) Mano suvokmu, tai nelabai atitiko dainos tematiką, bet kiek dabar matau suklydau, nes paprasčiausiai jį buvau matęs pro pirštus ~silly me, ne taip ir blogai. Pirmas įspūdis geras,-the bloody hell. Pliusas čia yra tas, kad vizualiai į C3 žiūrovam yra (bus) tikrai idomu žiūrėti. Išrinkti visi gražūs epizodai, panašu daugiau kažko neprireikė.

                  -daina nukirpta keistai. Paprastai norėtųsi pabaigti su priedainiu, bet regis labai norėta pasiimt tą* specifinę dainos vietą, už ką aš tau vėliau ir atleidžiu. (still...kinda illegal :V)

                  -typogaraphy ir custom animacija padarė įspūdį iškart. Bet neitinka tekstas uždėtas su transpatency ant pačio kadro, turiu išsiugdęs keistą neapykantą tam ~na kažkada pridėsiu moksliškesnį argumetą čia. Išvis nebūdingas tau papildomas darbas su tekstu,- truputuką nustebau kaip ir visi. Ties paskutiniais žodžiais atrodo pamirštas uždėti motion blur.

                  -music sync. klipas stovi ant montažo, kaip ir visuos tavo darbuos dominuoja internal sync. (tu man primeni Ileia) .Šiuo atveju čia daugumoje pagal vokalus, nes daugiau ar mažiau nėr pagal ką. Minėjau. Kai ką galima buvo padaryti geriau, bet pati žinai jau, nebebeidomu ir koktu tą skaityt bus.

                  -lip sync. Vėl apstu keistų dalykų, kaip žodžiu tarimas užvertom lūpom ir sukąstais dantim, ir tiesa sakan tas net atrodo priimtinai ir visai netrugdo. Gal nevisai ties ~0.32 (kas yra privaloma scena, visiem kas naudoją šitą animą, kaip ir tie sandalai/basanoškės, kurie buvo panaudoti,-šykart neįkyriai);
                  Ir išskyrus pabaigą. Nes visiem žiūrovam tas "totally makes no sense ". Čia kyla nereiklaingų minčių kaip: "что-то сюжетом не прониклась" :/ Gili idėja šitoj situacijoj buvo sunku padaryt. Pastaba kaip vėliau man paaiškino veikėjas sako –“yes” ir sutinka su mergaičių pasiulymu įdėdi daugiau meilės. (a clever boy) Nobody will ever appreciate that;

                  -Užčiuopu šiek tiek ir lyric sync,-good all round sinchro. vėlgi vėlgi kaip ir visada šitas bruožas visur pliusas.

                  -vfx: cc išlyginti skirtumai tarp source su levels...etc tai tamsiai atmosferai pasiekti,-nepretenzingas reikalas. Flares su akinių stiklais tikrai tiko ir patiko. Kita labai jau lengvai pastebima. Viena šviesi scena krenta iš konteksto, ten dėl agresyvios kameros ir kokybės šuolis šioks toks. ~0.53

                  Bendrai darbas dinamiškas, veiksmingas ir keistai žaismingas... ir su įtartina pabaiga. Papildmai kažkokių blogų įpatybių irgi neaptikta, nors galima bet kaip sakant, čia tik trumpas darbelis savo kūrybiniam troškuliui numalšinti. ~visumoj taip mielai išsivyniota. :F



                  Mdgzmustang - L O V E A D D I C T

                  Spoileris:
                  Atsitiktiniai pastebėjimai

                  -Priešingai nei Moon darbe pagrindinis variklis efektai pabrėžt muzikai (external sync). Nes tipiškai dauguma scenų yra nepatogios naudot. Todėl dėmesys technikai ir kaip išradingai ir lanksčiai tas pateikti. Taip.

                  -а вот с синхрой дела плохи. Kadangi darbas su efektais nevisalaik nori padėti muzikai. Kitiap tariant montažui turi būti gelbstima dėl priežasčių. Visa tai tu gali išnaudoti racionaliau. Mažai čia kas keičias nuo erasus laikų.

                  -typography ir custom animacija. Šriftas modernesnis nei pas Moon, teksto outline padeda, nebloga integracija. Negeras dalykas kai:
                  a) nesimato; b) neduoda reikalingo efekto, nes punktas a); c) nevietoj, persunku, per daug trigdžių;
                  (nevisur aišku, vėliau bus galima pagalvot individualiai);

                  Q:Kur tikrai buvo galima tikėtis efektyvios teksto animacijos ir didesnio įspūdžio?

                  A:~0.40-0.44 tobula vieta tekstui ties dainos break, jis ten instinktyviai prašosi įdedamas, nes dainoje paliekamas/gerai/aiškiai girdisis tik vokalas, ir kodėl butent čia nieko nėra? (╯'□')╯︵ ┻━┻.
                  O dabar šitoj dainos sekcijoj kamerai labai jau sunkiai sekas tai atspindėti, papildoma technika nestiprina poveikio. Tik atrodo gražiai. Proga prisimint tą faktą kur Mėnulis nukirpo dainą taip keistai,- pažiūrim dar kartą kada Moon‘s Babe's naudoja tekstą...makes sense?... su aiškiu BG (aka BackGround=fonas);~So in this field much to be desired, neskaitant ribotų laiko ir kitų resursų, kurių niekada nebus kiek reikia.

                  -venetian blinds efektas,- labai poluliarus reikalas, pripažinsiu gan dera su tais mask outline'ais.
                  -regis kažkas negerai su motion tracking pabaigoje ties paskutiniu tekstu, atsiprašau jei čia artistiškas ketinimas.
                  -0.49 ši scena, tos linijos (kaip TV simuliatorius) jausmas kaip žiurint interleisintą DVD, daugiau norėčiau izoliuoti tą su masks, kas jau sėkmingai daroma kitur ir geriau fonui. Be to ant veikėjų ir šviesios odos tono tas atrodo lyg būtų sergama rimta odos liga. Beja tekstas ant liemenuko. (thumbs up) bet poveikis čia judesy'.
                  Bendrai krinta į akis švelni retro spalvų gama, hopefully AE is good at color grading. Ir tai mano mėgstamiausias dalykas, lengvai susižaviu šituo elementu. Skirtingi anime šaltiniai dera pakankamai. Startas prastesnis nei pas Moon. Toliau įspūdis visgi sudaromas, bet ilgai tas netrunka. Darbas ras savo auditoriją. Ane Abaly >.> ...SPARCLES!!!!...

                  Išvada:
                  Spoileris:
                  Nedėkinga situacija, nes klipai ne tai kad skirtingi, jie skirtingu "žanrų" kaip ir patys autoriai. Kas jau individualiai patiks tam ar anam. Mustangė vyriškai eina tiesiai prie reikalo iškart bandydama publikai sukelt orgazmą. Ir viskas čia kaip ir atrodo legaliai, nieko stebuklingo su tokia muzika. Čia apskritai ir turėjo būt vienas iš tų daugybės pakrypusių fun klipų su visais atributais. Ir nepasisekė, nes Mėnulio stilius netoks...nors muzika tai jos buvo. Ir ji čia padarė kitaip,- daugiau kaip veiksmo klipas, jei vertiant pagal jo kriterijus~gerai. Bet visgi jos darbas atrodo solidesnis, nes patrauklus jis net nebūdamas labai "nuogas", jis tiesiog spygliuotai seaksualius. Kryžius, bažnyčia, pliušiniai žaisliukai ir kita simbolika čia duoda idomų kontrastą. Moteriškai brandžiau anIee?..(Visgi jai per geras šimtas metų :V) Toks makabriškas dainos išpildymo stilius yra neįprastas, tam ko buvo galima tikėtis lyginant su standartu/ais. Man suveikė.
                  Ir panašu labai nesusimauta :F Išskyrus dalykus apie kuriuos žino tik pats kūrėjas ir techninius dalykus, apie kuriuos mirtingiem žmonėm geriau nežinot. Looks like even you are NOT doing it right, Mun‘ :}

                  Tl;dl Rezultatas: Moon delivers more with internal sync and source selection.
                  Pastaba: dėl pastarojo dalyko tai pasirodo mano vaizduotė nebuvo pakankamai laki. va ten* buvo siurprizas. Viskas gal butų buvę kitaip, jei abu produktai butų labiau subalansuoti.

                  -papildomai-
                  Spoileris:
                  Žiūrint į Typography (Tiksliau "Kinetic Typography" kadangi tekstas juda/animacija) minimaliai galima atsisakyti į tokius klausimus. Nes komentaras su žodžiais "geras" ar "blogas" nepadeda niekam. Nuomonė čia.
                  ...
                  Koks teksto šriftas pasirinktas? (eg:.Times New Roman)
                  Ar jis gerai ten atrodo? (Ar gerai integruotas į sceną?)
                  Ar jis tinka ten? (Ar atitinka klipo nuotaiką/stilių/temą?)
                  Ar lengva skaityt tekstą? Ar reikia papildomai laiko akim suprast kas ten parašyta?
                  Ar išvis norima ir spėjama skaityt tekstą? O gal norisi žiūrėt kažkur kitur?
                  ...
                  Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-05-06, 20:49. Priežastis: grammar
                  d9 || amvorg || amvazar'17

                  Comment

                  • Abalys
                    Nope!

                    • 2010 07 20
                    • 1136

                    #24
                    Autorius absurdas
                    Ane Abaly >.> ...SPARCLES!!!!...
                    Aneeeee Absurde? >.<
                    Kur tu buvai kai Squall man per galvą su plyta trankė? T.T

                    Comment

                    • Draconica

                      #25
                      Na ką, šiek tiek apvirškinau ir tikiuosi pateikti kažkiek vertingą nuomonę.
                      Be abejonės visu pirma sveikinu pateikus tokius spalvingus darbus (tiesiogine šio žodžio prasme). Visu antra mano manymu daina labai sudėtinga, nes kalba apie vieną, o skamba "apie kitą". Kad sugebėjot savaip ir skirtingai interpretuoti abi - valio. Na o dabar išsamiau.

                      Moon - Labai "AMV'iškas" AMV. Na, tikiuosi supranti apie ką aš. Techninė pusė solidi, išdirbta ir apgalvota, tačiau man visu pirma kliuvo erotinė vieta kažkur ties viduriu. Nemanau, kad to reikėjo, man ji visiškai iškrito iš konteksto. Idėtą tekstą gal reikėjo kiek "smooth'inti"? Labai aštriai viskas atrodė, todėl išsiskyrė iš bendro vaizdo, atrodė nenatūraliai ir dirbtinai. Pirma mintis iš vis šovusi į galvą dar bežiūint AMV - kontrastas. Ir ne spalvų, bet tarp mielų mergaičių ir į psichiatrinę besiprašančių damų. Man vėl gi tai susižiūrėjo keistai, nors "mad" vietos buvo labai skanios ir norėjosi pamatyti dar, dar ir dar. Patiko spalvos, ryškios, sodrios, parinktos prie viso AMV atmosferos.

                      Mdgzmustang - Papai, kelnaitės, pasturgaliai, trūsikai, nuogybės ir. . .beskonybė? Ecchi žanras nėra mano "numeris uno", tačiau nejaučiu jam neapykantos ir tokį visiškai beskonį ecchi labai neretai sužiūriu kaip šalutinį patiekalą. Turiu omeny, kad prie kitų žanrų kuriuos mėgstu echhi buvimas tame pačiame anime man tinka, o kartais būtent tai ir patinka. Dabar paaiškinsiu, kodėl šiame AMV man ecchi nepatiko. Gal skambės ir kvailai, bet jo per daug. Akys net apraibo nuo visų moteriškų apvalumų, kurie skaudžiai badė akis. Taip, už techninę pusę tenka tik girti ir dalinti medalius, bei apdovanojimus. Šis darbas stipresnis nei priešininkės šiame aspekte (arba bent jau daugiau triukų parodyta), tačiau man asmeniškai tai daug maž viskas. Dauguma "komiškų" vietų man buvo visiškai nekomiškos, bet dėl to nesijaudink, anime humoro aš niekada nesupratau ir jau nebesitikiu suprasti, pamėgti ar bent jau vadinti jį "tinkamu rodyti".

                      Reziumė - Moon darbas idėjiškai man pasirodė stipresnis, tačiau Mdgzmustang darbas techniškai žymiai išvaizdesnis (net pavydu tokio "skill'o"). Deja, techninė pusė neatperka tai, kad šioje kovoje mano balsą gauna Moon nors labai ilgai dvejojau dėl moe elementų (kurie man alergiją kelia). Sveikinu dar kartą abi dalyves, buvo labai sunku apsispręsti.

                      P.S. Siūlau nuo šiol AMV autoriams kartu ir paskelbti naudojamų anime sąrašą.

                      P.P.S. Abalio gramatika hurts me physically.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2013-05-02, 12:41.

                      Comment

                      • Abalys
                        Nope!

                        • 2010 07 20
                        • 1136

                        #26
                        Autorius Draconica
                        P.P.S. Abalio gramatika hurts me physically.
                        Ei... ash stengęus :/

                        Comment

                        • VikiChan
                          Laido Riterė

                          • 2013 01 15
                          • 291

                          #27
                          Autorius Draconica
                          P.P.S. Abalio gramatika hurts me physically.
                          Ne tik tave vieną žinok ._.

                          Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                          Comment

                          • Moon
                            Forumo ligonis


                            • 2007 04 25
                            • 583

                            #28
                            Jau kai pamaciau mdgzmustang darba siurpuliukai perbego per nugara kad bus sunki kova :} Nuostabus is tikruju darbas ir atrodo kad labiau pasistenge nei as tik kad kliuvo priedainio ramumas, jei taip galima issireiksti Galejai daryt kaip With lighting speed amv, visus efektus ir maskingus ant ramios dainuojamos vietos o per stipresnes tiesiog paprastai pasyncinti :} Ir man jau nebebutu buve sansu pries tave ^^

                            Comment

                            • Abalys
                              Nope!

                              • 2010 07 20
                              • 1136

                              #29

                              KOVA BAIGTA!


                              Sveikinimai Moon nugalėjus Mdgzmustang rezultatu 15:13. Norėčiau abiejom kūrėjom padėkoti už tokius stiprius darbus, kurių deka šią kovą galima vadinti viena iš geriausių. Nustebinot... kaip reikalas! Daugelis galėtu iš jūsų mokytis kas yra aukšta darbo kokybė. Taip pat noriu padėkoti visiem balsavusiems ir pakomentavusiems. Ypač Absurdui... eh... Dažniau tu pasireišk. O Draconica, be tavo komentaro turbūt jau tikrai darosi nebeįmanoma apseiti. Jis kiekvienoje kovoje tampa būtinybe. Ačiū tau už tai!

                              Atnaujinta Statistikos lentelė

                              Comment

                              Working...