AMV Battle: Squall vs Abalys [PASIBAIGUS]
Collapse
X
-
Comment
-
Anyway getting outta here, i've got an akward feeling being between you. Ouch. Be to Moon grįžo, einu kokią morką jai nuskust.
Abaly, muškis mano sūnau. Rinkis sintetikų pabaigą.👍 2Comment
-
Na ką... Laikas man įkąsti Squall'ui. :3
Norėčiau pradėti nuo to, kad vieta su vaikinuku ant suoliuko ir už jo besišypsančiais šešėliais yra atidirbta... bent jau mano akimis... be priekaištų ir atrodo nepakartojamai. Tas pats ir su AMV pavadinimo tekstu. Taip pat sexy atrodo ir mangos intarpas ant 1:05 - 1:07 atspindintis Deadman Wonderland OP stiliu. Tik vat jis man atrodo ne vietoje... Tas pats ir su įdomiu zoom out efektu ant 0:57. Sakyčiau, kad jį reikėjo padaryti ant "drumroll" vietos esančios TIESIAI prieš dabartinę šio efekto vietą.
...Ir tai maždaug viskas kas man +/- patiko. Sorry, bet viskas kitą jau i Squall neneša visai. Action vietos neatidirbtos bei net nelabai atitinka dainos tempą. Rimtai, Squall, sulėtinti kadrai ant priedainio? Wut? Taip pat būtent šios vietos (0:30 - 0:40) kadrai tiesiog per ilgai užlaikomi ant ekrano... kas man tiesiog įvaro nuobodulį bei taip pat atrodo... na... well... lyg žmogus ką tik būtu pradėjęs kūrti AMV. Squall aiškiai nusileido iki pradinuko lygio palikdamas tik kelias Squall'iškas vietas, kas iš tikro manę labai nuvylė. Aš jau pradėdamas kovą - žinojau kad pralošiu, nes šansų prieš Squall dabartiniame savo lygyje tikrai neturiu... bet pamatęs tokį darbą... Man net pasidaro pikta, kad tokiu dideliu skirtumu pralaimiu. Ir čia prisimenu, kai Squall man ankščiau minėjo, kad bijo gan nesąžiningo žmonių elgesio - balsavimo ne už darbą, bet už nick'ą. Man atrodo, kad dabar būtent taip ir yra su kai kuriais balsavusiaisiais. Gal čia ir yra koks nors Squall'o testas balsuojantiems? Ant kiek jie sąžiningi yra? O gal tiesiog per daug sureikšminu savąjį darbą, kuris yra toli nuo tobulo, bet nemanau, kad turėtu taip smarkiai pralaiminėti šiam Squall'o darbui. Who knows... Kad ir kas bus - teks priimti pralaimėjimą
Overall - Squall darbas man susižiūrėjo labai sunkiai. Laiko dėl techninių nesklandumo turėjai mažiau nei aš... na bet... manau galėjai atsisakyti kai kurių sudetingesnių efektų, ko dėka būtum gavęs daugiau laiko atšlifuoti veiksmą, kuris dabar tiesiog nesižiūri. Trunka vos minutę su 37s, bet deka gan aiškaus kai kurių aštrių muzikos vietų ignoravimo bei užtestų kadrų, jaučiuos lyg prie klipo praleiščiau apie 3 minutes. Žinoma, pastangų įdėta nemažai į mangos vietas, bet ir pilna neatidirbto veiksmo. :/Comment
-
KOVA BAIGTA!
Sveikinimai Squall nugalėjus manę rezultatu 22:14. Pasisekė >.>
Didelis ačiū visiems balsavusiems. Dar didesnis ačiū visiems pakomentavusiems šios kovos darbus. Be jūsų - mums nebūtu motyvacijos kūrti Dėkui jūms ir galąskite savo iltys ateinančiom kovom.
Na o Squall... I'll be back for my revenge. MUHAHAHAHA!
Atnaujinta Statistikos Lentelė.Comment
-
Aš tau ir kitiems taip manantiems duosiu mintį kurią galit apmąstyti - koks jūsų lygis buvo tuomet, kai žiūrėjot senesnius Squall darbus, ir koks - dabar? Leiskit šiam klausimui šiek tiek įsisunkti. Kai pradedi augti, ir suprasti fundamentalius kūrimo principus kurie slepiasi po muzika / filmais / AMV / menu, viskas pradeda atrodyti kiek mažiau magiška, nes pro aks suvalgomas vaizdas jau suprantamas kitaip.
Kovos baigčiai dar norėčiau ištapnoti vieną pagrindinių dalykų, kodėl oficialiam pool'e tu pralaimėjai. Aš nei balsuodamas, nei dabar, nesutinku su oficialiu rezultatu, kad tavo darbas, kaip AMV, yra silpnesnis. Jeigu tavo darbas turi didesnį replay-value, yra tuo pačiu ir gilesnis ir paprastesnis, ne tik labiau klauso muzikos, bet ir lyrics'ų
I push my fingers into my eyes...
It's the only thing that slowly stops the ache...
But it's made of all the things I have to take...
Jesus, it never ends, it works it's way inside...
If the pain goes on...
Aaaaaaaah!
(juokas juokais bet prievartaujama moteris kažką panašaus išdainuotų)
yra dinamiškesnis, smagesnis žiūrėti, yra more emotion-dense, o vietomis netgi stebinantis savo sinchronizacjija, tai mano knygoje darbas tampa neabejotinu nugalėtoju. Visgi, to neužtenka laimėti visose galvose. Tau (kaip, beje, ir Moon, kad ir kiek kartų jai kartočiau) trūksta supratimo, kad darbą reikia parduoti kaip produktą. Įvynioti į gražią pakuotę. Pakvėpinti. Kalbėti tik apie pozityvą. Nušluostyti dulkę. Apšikti zefyru. Tu net neįsivaizduoji, kiek daug darbo nuveikia pateikimas. O parduodant produktą būtent tai yra svarbiausia. Pateikimas. Squall tą puikiai supranta, ir tuo naudojasi. Paimkim paprastą, greitą pavyzdį - išrink kuris video labiau priverčia susidomėti produktu.
Pirmas
Antras
Be abejo pirmas, tiesa? Todėl, kad jis pateikiamas apgalvotai ir protingai. Taip pat su AMV, turi išmokti pateikti savo AMV labai ryškioje šviesoje. Tas pats My Way užrašas pas tave atėmė nė vieną balsą, nes žmonės suprato, kad tu gražaus užrašo padaryti nemoki. Reiškia ir visas likęs darbas yra arba akla sėkmė, arba ne toks geras, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Vien tas užrašas pas tave numuša vertinimo liniją daug žemiau, nei pats AMV yra vertas. Tiesiog taip. Žmonės iš tikrųjų yra labai paprasti padarai. Užkariauti jų širdis nereikia kažko nerealaus. Kitaip nei kažkas kitas tau pasakytų - įvaizdis yra viskas.
Tikrai gera kova. Sėkmės abiems ateities kūryboje ir tobulėjime!👍 5Comment
Comment