AMV Battle: Squall vs Abalys [PASIBAIGUS]
Collapse
X
-
Pagaliau... Nepraėjo ir kelių metų kaip sakant. Šios ilgai lauktos kovos tarp šių dviejų labai gerai žinomų figurų klipai jau čia! Ir jie atiduodami jūsų teismui... Nesidrovėkite suleisti savo nagučius ar skausmingai įkąsti (;
RINKIS NUGALĖTOJĄ!!!
Abalys - My Way
Squall - BATTLE ROYALE
Balsavimas vyks iki 2013.04.23
Spoileris:KAIP PRIDĖTI BALSAVIMĄ PADĖKIT OMG👍 1Comment
-
Comment
-
Man kaip paprastam žiūrovui abu darbai labai panašūs, apart idėjos su manga pas Squall, daugiau kažkokių milžiniškų skirtumų aš nepastebėjau (aišku patys kūrėjai jų privardins greičiausiai belenkiek, bet čia aš iš paprasto žiūrovo pozicijos), net ir darbai išplanuoti panašiai (ar man taip pasirodė?). Nepatiko, kad Abalys bent keliose vietose naudojo sekso scenas, neužteko vieno karto pradžioje, ar buvo kažkokia mintis? O prabalsavau už jo AMV, nes tiesiog veržlesnis darbas pasirodė ir kažkaip smagiau susižiūrėjo. Vistiek Mardock Scramble vizualiai kur kas geriau atrodo už Deadman Wonderland, tai ryškios spalvos ir efektai greičiausiai atpirko, bent mane dažnai erzinančią pašėlusią kadrų ir scenų kaitą (nors čia veiksmo AMV, tai skundas matyt be reikalo) ir jau matytą anime kituose AMV (bene kūrė kažkas dar AZ dvikovose AMV su Mardock Scramble). O šiaip labai tvarkingi video, bet, pagal mane, tik tiek, euforija abu pažiūrėjus neapėmė ir sukti iš naujo tiesiog nėra noro. Kažkaip iš tokio sukurto hype'o, kaži kokių stebuklų tikėjausi (o gal iš šios dainos tiek ir tegalima maksimaliai išpešti...) bet negriežkit danties, aš ne kūrėjas ir taip tik man atrodo.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-04-18, 15:43.👍 2Comment
-
My Way - pirmas dalykas, kuris žiauriai kliuvo man - sex scenes [You know, that's kind of disturbing] Na taip, tai action amv, bet ne tokio "action" tikėjausi. Nežinau kaip kitiems, bet asmeniškai man šitas dalykas labai trukdė pasimėgauti šiuo darbu ir pasirodė netinkamas tokiam amv. Užtat spalvos atrodė gražiai.
BATTLE ROYALE - was this created by the legendary Squall? O-o Netikiu... Kur tas įspūdingas amv, kurį norėtusi žiūrėti dar kartą ir dar kartą?... Ir dar kartelį. Come on dude, you're ze legendary Squall, so I was hoping to see something at least close to epic as hell :< Man nelabai patiko pasirinktas anime ir tos spalvos antroje amv pusėje (maždaug nuo 0:54) [Oh god, aš kritikuoju Squall'o darbą ._. I hope The God Of Editing won't strike me with lightning] Tačiau labai gražiai atrodė tos vietos, kur buvo panaudota manga ir 0:16-0:22 atrodė tiesiog awesome *.* Ir ačiū dievui šitam darbe nebuvo sexo scenų...
Išvada - taip, abu darbus vertinau tik iš to, kaip jie atrodo, nepaisant tokių dalykų kaip sync, timing ir pan. (because I'm a noob when it comes to such things). Pažiūrėjus abu darbus dar kelis kartus vis dėl to nusprendžiau savo balsą atiduoti Sqaull'ui👍 2Comment
-
Lygiosios... oh T.T
VikiChan - žinau, kad sex scenos šokiruoja... bet aš to ir siekiau. Šokiruoti žiūrovą, sukūrti nemalonią atmosferą bei pagrinde paaiškinti, dėl ko mergina puola žūdyti savo skriaudėjus. Tos scenos yra neatsiejama šio AMV dalis.
Thank you!!Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2013-04-18, 17:19.Comment
-
Na ir tokia tavo idėja... Ne visi ją galį suprasti ir ne visiem ji gali patikti. Oh, and now I know what kind of anime you watch ;DComment
-
BATTLE ROYALE - was this created by the legendary Squall? O-o Netikiu... Kur tas įspūdingas amv, kurį norėtusi žiūrėti dar kartą ir dar kartą?... Ir dar kartelį. Come on dude, you're ze legendary Squall, so I was hoping to see something at least close to epic as hellComment
-
Gaunasi toks jausmas kad aš skolingas žmoniems kažka. Supraskit, į paprasta battle tiesiog neapsimoka kurti kažka konkursinio lygio, nes neatsiperka laikas ir pastangos. O dar ir premjeros privilegija prarandama. Todėl turėdamas pakankamai paprasta, gerai atrodantį ir lengvai suvokiamą konceptą nusprendžiau padaryti beprasmiška ir negailėstingą action'ą, kas mano manymu tokioms vat greitom kovom atitinka puikiausiai. Aišku dar gali paveikti tas faktorius kad kova tiesiog nesąžiningai užtruko tiek laiko, už ką tikrai labai atsiprašau.
-----------------------
BATTLE ROYALE - Kaip veiksmo klipas jis - geras, techniskas, tvarkingas ir graziai sudetas, vienintelis klausimas, tikriausiai, kaip ir daugelio veiksmo klipu, ar atitinka ziurovo skoni. Man asmeniskai,- patiko ir atitiko.
My Way - N-18 scenos daro ji gana isskirtini, ziurint is artistines puses, galima sakyti autorius - gana drasus, retam klipe pamatysi toki turini, nors veiksmo serialuose jo pilna. Taip pat galima izvelgti istorija, kas - sveikintina, turint omeny zanra. Realiai man patiko, saunus klipas.Paskutinis pakeitimas nuo Whitex; 2013-04-19, 01:38.👍 2Comment
-
yellooow.
Pradėsiu kometuot nuo BATTLE ROYALE. Didžiausias mano nuomone minusas yra tas, kad greitose dainos vietose, priedainy, buvo per daug static scenos, gadino visą flow, imapct ir t.t. 3d AE comp, ta mangos vieta šiek tiek pagelbėjo, atrodė gražiai ir techniškai, tačiau visko neatpirko. Gavos panašus variantas kaip Bea$t Goddess of Destruction darbe, good AE stuff and 3d composition with poorly edited and lazy action parts. Nors vietomis buvo įdėta tikrai nemažai pastangų manau, tas patingėjimas kitose vietose viską man sugadino.
My Way - didžioji klipų dauguma gerai lipo prie dainos, action vietos atrodė judresnės ir šiaip geriau atidirbtos. Tiesa, vietose buvo persistengta su tais efektais arba jie nebuvo iki galo nušlifuoti, kai kur transitions atrodė tiesiog choppy as fuck, nors vietom tai visai tiko. So yeh.. In story aspect čia irgi įžvelgiau kažką aiškesnio, taigi pliusas šioks toks.
Savo balsą atiduodu Ridziui ir jo My Way darbui X) No offence to anyone.👍 2Comment
-
Oy, Knives, kas čia yra? Tavo, Moon ir Draconic'os yra vieni laukiamiausių komentarų. Don't do this to me brah D:
with poorly edited and lazy action parts.lazy
Na kadangi komentarai tiesiog liejasi iš visų pusių, manau reikėtų pakomentuoti ir priešininko darbą. Ir jeigu turėčiau tik 3 žodžius tam padaryti, jie būtų:
Rimtai žmogau, perdėjai. Aš Mardock'ą žiūrėjau pakankamai senai, bet tikrai atsimenu ant kiek jis buvo gražus ir kad ten buvo visai neblogas action, bet rimtai - kam tiek daug.. visko ekrane? Daugumoje vietų aš tiesiog negaliu suprasti kas vyksta ir man skauda akys nuo viso to, ko manau neturėtų būti. Gaunasi toks jausmas jog tu paniškai norėjai pas save visko ir daug, bet taip ir neapsisprendei kas gi galų gale išeis ir ko tau iš tikrųjų reikės. Daina sukarpyta neblogai, bet galą reikėjo ištempti turputi ilgiau, nes klausosi niekaip. Kiekviena karta kai klipas pasibaigia ten, aš visa laika galvoju kad ateina kažkas ir tiesiog ji ten išjungia. Na bet reikia manau išskirstyti savo nuomonė į dvi dalis kaip dariau su kitais klipais.
Kas klipe gero? Pradžia (0:04-0:20) nebloga, man patiko kai ji pradeda degti, bet manau galima buvo pridėti biški daugiau agressijos. Kaip supratau čia yra siužetas, ir ne šiaip sau, o netgi su dideliu kerštu už prievartą. Na.. tiesiog pasakysiu jog gera kad bandei tai įterpti. Kas dar.. a, man patiko labai kaip ir kur idejai pavadinimą. Buvo kaip mielą staigmena :3 Ir pats jo atskleidimas atrodo pakankamai solidžiai. Vietomis action yra geras, jeigu supranti kas išvis vyksta. Manau šiaip geriausia klipo vieta yra 1:38-1:52. Va ten aš sau pagalvojau "o taip, tai yra tai, ko laukiau". Tai yra puiki sinteze tarp montažo, efektų ir dainos. Visas klipas turėjo būti toks!
...and then it ended. /:
Kas klipe blogo? Uh.. Na žiūrim. Vėl gi, pradžia - nėra to jausmo kad shit's about to go down, nors dainoje tai yra viena stipriausių vietų. Kas man dar kliuvo, tai yra scenų pasirinkimas. I mean, ant to epinio riekimo (~0:29) tu ikišai veikėjos mielą veiduką. Kam?
Taip, jis gerai susinchruotas, kadangi prikištas visokių echo/mirksėjimų, bet tai nekeičia to fakto, kad pati scena nelimpa prie dainos. Ir tai yra mano manymu didžiausia problema - tau dažniausiai nesvarbu kas ir kaip, tau tik svarbu kaip. Ir čia tai labai aiškiai matosi. Scena pati netinka, bet prikišus efektų susižiūri. Kartais tai praeina, bet dažniausiai ne. Dėl to mano pretenzijos ne sinchronizacijai, o dinamikai. Jos nėra. Iki pat galo, iki to man patinkančio momento dinamikos tiesiog nėra, nes kaip ir minėjau neatitinka scenos ir nieko nesimato.
Dabar apie siužetą ir čia labai trumpai - jeigu norėjai siužeto su rape and revenge, ne ta veikėja paemei. Ji yra pasyvi ir nesimato kad ji nori to epinio susišaudymo gale. If she's not passionate about it, why should we care, eh? Ne tai kad aš išvis laukiau kažkokio siužeto čia, bet tiesiog priimk tai kaip patarimą.
Bendras. Jeigu idemiai žiūrėti, galima pastebėti jog tu leidi žiūrovui tik žiūrėti, galvojant kad jis nesiklausys muzikos, ypač prikišus tiek daug efektų. Ir tame manau yra sunkumas sukurti gerą balansą klipe - paryškinti tai į ką nori atkreipti dėmesį ir pasitikėti vietomis publikai kad suprastu kodėl padarei taip, ar kitaip. Bet čia ir yra problemą - klipe nėra akcentų. Jis tiesiog bėga į tave riekiant "LOVE ME", dėl ko vertinti ji biški sunku. Pasikartosiu - jeigu visas darbas būtų kaip ta paskutine scena, būtų tiesiog nuostabu but as it is.. it's okay. Unfortunately nothing more.👍 2Comment
Comment