AMV Battle: Denix vs 1998ltr [PASIBAIGUS]
Collapse
X
-
-
Pirmiausiai pasakysiu, kad toks nick'o pasirinkimas man kone aiškiai nubrėžia autoriaus metus
Nothing to do here anymore
*flies away*
"Dear Karma, I have a list of people you've missed."Comment
-
Prieštarauju. Metai neturi būt rodiklis footage ir editinimo pasirinkime. Vis dėl to tai skonio ir nuovokos reikalas. Sakau šitai, nes pati esu 1998ųjų gimimo. Ir kažkaip keistai pasirodė tai , kad pabrėžtas "man tais metais Naruto ir patiko" . Tai ne pasiteisinimas naudojant overused anime.
*flies away*
Baigiu offtopic'ą.
*flies away too*Comment
-
Prieštarauju. Metai neturi būt rodiklis footage ir editinimo pasirinkime. Vis dėl to tai skonio ir nuovokos reikalas. Sakau šitai, nes pati esu 1998ųjų gimimo. Ir kažkaip keistai pasirodė tai , kad pabrėžtas "man tais metais Naruto ir patiko" . Tai ne pasiteisinimas naudojant overused anime.
*flies away*Comment
-
Ar tikrai Naruto overused? Tikrai esu mačiusi daugiau AMV kur buvo naudota Bagemonotari, nei kad Naruto. Manau, kad reiktų vartoti ne overused, o "neįdomus piešimas" etc. Aišku, nuo to kūrimas pasidaro tik sunkesnis...ir pats AMV neatrodo toks patrauklus akiai kaip, kad su "įdomesne grafika", mat juk tai "originalu" ir "nauja".
"Dear Karma, I have a list of people you've missed."👍 1Comment
-
...kadangi abu darbai kenčia absoliučiai iš visų pusių, m/v lieka kaip lemiamas faktorius,-pretty straight forward ;]
DeadLeaves,-turiu kažkokių keistų ytarimų dėl techninės pusės ...na nesvarbu. Bet spalvas tikrai reikėjo palikt originalo, arba atsikratyt tos juodos vignette ir palikt/sušvenint tą gamą kuri yra. Prisiminiau kaip tik "Panty & Stocking with Garterbelt", vat visai nebloga alternatyva. Tavo darbuos jaučiamas toks labai neįprastas akcentas, beeet kadangi jų mačiau dar nedaug ir nepilnų, lauksim jau seniai žadėto vienerių metų monstro,-"kur jau bus iš visos sveikatos" ^^'
Death Treat,-kūrybinė-techninė pusė labai silpna, kadangi tik ji viena ir galėjo pagelbėti, keletas pastabų ten:
-tiesiog uždėti originalią kovos sceną ant muzikos takelio dažnai neužtenka. Gi jei gerai susipažinęs su naudojamu šaltiniu, turėtum atsimint visus dinamiškus momentus etc. pradžia stengies, o paskui atsibodo? ,-pirma reikia dirbt su klipo struktura-sync...ty etapais.
-neteisingas aspect ratio, bei kokybės šuoliai (ateičiai tiesiog privaloma visai tai ištaisyti);
~0.14-0.15 labai nekokybiškai, reiktų daugiau kruopštumo...(neužmiršk feathering nustatymų);
-spalvų gama(cc) neturėtų šokinėti, kadangi ja nieko nepabrėžiama, ją stenkis išlaikyti pastovią arba jei reikia palikti spalvas nepaliestas;
-karpant garso takelį venkti pradėt klipą nuo labai stiprios vietos/pasirūpink garso kokybe; -light streaks,-abejotinas reikalingumas; Bet žiūrėsma kaip seksis ateity.
Spoileris:ps:.klipai tik su "nauju ir gražiu anime“ ne per daugiausiai liečias su originalumu.d9 || amvorg || amvazar'17👍 2Comment
-
KOVA BAIGTA!
Sveikinu Denix'ą su pergale! Peršokai į šeštą statistikos lentelės vietą. Kas kita tavo auka?
Na o 1998ltr, nenusimink. Sekmės tau tolesneje kūryboje ir tikiuos išmokai pamoką, kad gera pradžia viso AMV neištempia.Comment
Comment