AMV Battle: Denix vs 1998ltr [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • denix2
    Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
    • 350

Autorius Knives
    I mean, turbūt bičas išradai būdą kaip sukurti klipą, kuris žiūrėtųsi tarsi išgėrus
    O kas kuria ne isgeres ? I mean pas mane visada rasi buteli viskio .... Si karta aisku buvau blaivus kurdamas
    “I reject your reality and substitute it for my own.”
    www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Puny
      Coffee lover

• 2007 12 09
      • 101

Autorius Knives
      I mean, turbūt bičas išradai būdą kaip sukurti klipą, kuris žiūrėtųsi tarsi išgėrus
      Damn. Taikliai pasakyta. Dabar supratau, kas man tam AMV taip labai nepatiko.

Comment

• JaKeGirl
        c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
        • 343

Pirmiausiai pasakysiu, kad toks nick'o pasirinkimas man kone aiškiai nubrėžia autoriaus metus
        Prieštarauju. Metai neturi būt rodiklis footage ir editinimo pasirinkime. Vis dėl to tai skonio ir nuovokos reikalas. Sakau šitai, nes pati esu 1998ųjų gimimo. Ir kažkaip keistai pasirodė tai , kad pabrėžtas "man tais metais Naruto ir patiko" . Tai ne pasiteisinimas naudojant overused anime.
        Nothing to do here anymore
        *flies away*

"Dear Karma, I have a list of people you've missed."

Comment

• Draconica

Autorius JaKeGirl
          Prieštarauju. Metai neturi būt rodiklis footage ir editinimo pasirinkime. Vis dėl to tai skonio ir nuovokos reikalas. Sakau šitai, nes pati esu 1998ųjų gimimo. Ir kažkaip keistai pasirodė tai , kad pabrėžtas "man tais metais Naruto ir patiko" . Tai ne pasiteisinimas naudojant overused anime.
          *flies away*
          Tiesiog turėjau omenyje tai, kad toks amžius vieniems asmenims yra pakankamai brandus, kitiems - nelabai. Ką jau vien toks nicko pasirinkimas sako, kad jau fantazijos pritrūko kažką savito sugalvoti, tai nenuostabu, kad ir anime pasirinktas be polėkio ir tos pačios fantazijos.
          Baigiu offtopic'ą.
          *flies away too*

Comment

• Puny
            Coffee lover

• 2007 12 09
            • 101

Autorius JaKeGirl
            *flies away*
            Ar tikrai Naruto overused? Tikrai esu mačiusi daugiau AMV kur buvo naudota Bagemonotari, nei kad Naruto. Manau, kad reiktų vartoti ne overused, o "neįdomus piešimas" etc. Aišku, nuo to kūrimas pasidaro tik sunkesnis...ir pats AMV neatrodo toks patrauklus akiai kaip, kad su "įdomesne grafika", mat juk tai "originalu" ir "nauja".

Comment

• JaKeGirl
              c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
              • 343

Ar tikrai Naruto overused? Tikrai esu mačiusi daugiau AMV kur buvo naudota Bagemonotari, nei kad Naruto. Manau, kad reiktų vartoti ne overused, o "neįdomus piešimas" etc. Aišku, nuo to kūrimas pasidaro tik sunkesnis...ir pats AMV neatrodo toks patrauklus akiai kaip, kad su "įdomesne grafika", mat juk tai "originalu" ir "nauja".
              Overused dar ir kaip. Taip , tavo poste "Bakemonogatari" pabrėžimas - akmuo į mano daržą. Tikriausiai ne man yra kalbėti apie overused anime, bet iš tų klaidų mokomasi. Deja su Naruto yra žymiai daugiau AMV , bei visokio turinio betų, tiesiog tie darbai dar nesiekia tokio lygio, kaip darbai su bakemonogatari. Na, bet manau pripažinkime , kad Naruto yra labiau overusint`as , nei Bakemonogatari visame editinimo pasaulėly ( I mean in YouTube too ) .

"Dear Karma, I have a list of people you've missed."

Comment

• Absurdëh
                AZ Fairy

• 2011 03 21
                • 524

...kadangi abu darbai kenčia absoliučiai iš visų pusių, m/v lieka kaip lemiamas faktorius,-pretty straight forward ;]
                DeadLeaves,-turiu kažkokių keistų ytarimų dėl techninės pusės ...na nesvarbu. Bet spalvas tikrai reikėjo palikt originalo, arba atsikratyt tos juodos vignette ir palikt/sušvenint tą gamą kuri yra. Prisiminiau kaip tik "Panty & Stocking with Garterbelt", vat visai nebloga alternatyva. Tavo darbuos jaučiamas toks labai neįprastas akcentas, beeet kadangi jų mačiau dar nedaug ir nepilnų, lauksim jau seniai žadėto vienerių metų monstro,-"kur jau bus iš visos sveikatos" ^^'
                Death Treat,-kūrybinė-techninė pusė labai silpna, kadangi tik ji viena ir galėjo pagelbėti, keletas pastabų ten:
                -tiesiog uždėti originalią kovos sceną ant muzikos takelio dažnai neužtenka. Gi jei gerai susipažinęs su naudojamu šaltiniu, turėtum atsimint visus dinamiškus momentus etc. pradžia stengies, o paskui atsibodo? ,-pirma reikia dirbt su klipo struktura-sync...ty etapais.
                -neteisingas aspect ratio, bei kokybės šuoliai (ateičiai tiesiog privaloma visai tai ištaisyti);
                ~0.14-0.15 labai nekokybiškai, reiktų daugiau kruopštumo...(neužmiršk feathering nustatymų);
                -spalvų gama(cc) neturėtų šokinėti, kadangi ja nieko nepabrėžiama, ją stenkis išlaikyti pastovią arba jei reikia palikti spalvas nepaliestas;
                -karpant garso takelį venkti pradėt klipą nuo labai stiprios vietos/pasirūpink garso kokybe; -light streaks,-abejotinas reikalingumas; Bet žiūrėsma kaip seksis ateity.
                Spoileris:
                ps:.klipai tik su "nauju ir gražiu anime“ ne per daugiausiai liečias su originalumu.
                Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-03-12, 21:37. Priežastis: grammar
                d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• Abalys
                  Nope!

• 2010 07 20
                  • 1136

KOVA BAIGTA!

Sveikinu Denix'ą su pergale! Peršokai į šeštą statistikos lentelės vietą. Kas kita tavo auka?
                  Na o 1998ltr, nenusimink. Sekmės tau tolesneje kūryboje ir tikiuos išmokai pamoką, kad gera pradžia viso AMV neištempia.

Comment

Working...