AMV Battle: Denix vs 1998ltr [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

• 2010 07 20
    • 1136

AMV Battle: Denix vs 1998ltr [PASIBAIGUS]

Ir kas liks iš AZ po tiek daug amv kovų? Kraterių nusietas karo laukas? Čia jau ne šiaip dvikovos. Čia jau labiau panašėja į karą! Keturios kovos bevykstančios vienu metu. Daug naujų bei senų veidų. Kas nugalės? Kurie iš jų bus laimėtojai? Visų jų likimas atiduodamas jūms, AZ lankytojai! Tik nuo jūsų priklauso ar šioje kovoje kris Denix, ar 1998ltr...

Papildoma informacija
    AMV žanras: neribotas
    AMV daina: Insolence - Death Treat
    AMV trukmė: Ne mažiau vienos minutės
    Deadline: 2013.03.10

Rinkis nugalėtoją!

Denix - DeadLeaves
    1998ltr - Death treat

Balsavimas vyks iki 2013.03.15
    14
    Denix - DeadLeaves
    0%
    12
    1998ltr - Death treat
    0%
    2

The poll is expired.

• matasogi
    blnts n stnts

• 2013 01 20
    • 34

Oho.. Nu su tokia daina manau, nemažai reikės pasukt galva.. Sekmės..

Comment

• Abalys
      Nope!

• 2010 07 20
      • 1136

Tai kaip editoriams sekasi lipdyti savo darbus? Šita kova manę turbūt labiausiai traukia iš visų, dėl savo gan... na bent pagal manę... nestandartinės dainos. Nei aš tokių dainų klausau, nei kažką pagal jas kūriu

Comment

• denix2
        Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
        • 350

Autorius Abalys
        Tai kaip editoriams sekasi lipdyti savo darbus? Šita kova manę turbūt labiausiai traukia iš visų, dėl savo gan... na bent pagal manę... nestandartinės dainos. Nei aš tokių dainų klausau, nei kažką pagal jas kūriu
        The work have a mad touch..busi nustebintas tik nezinau ar geraja ar blogaja puse
        “I reject your reality and substitute it for my own.”
        www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Abalys
          Nope!

• 2010 07 20
          • 1136

Rinkis nugalėtoją!

Denix - DeadLeaves
          Autoriaus komentaras:
          Spoileris:
          Atsiprašau, kad paleidau vaiką su ginklu į karą - jeigu jis išgyvens, tikiuosi užaugs.

1998ltr - Death treat

Sekmės abiems dalyviams.
          Žiūrovai, pasibadykite savo iltimis...

Balsavimas vyks iki 2013.03.15

Comment

• matasogi
            blnts n stnts

• 2013 01 20
            • 34

1998ltr - Pradžiai įsijungus tavo amv labai man į akį krito tavo pasirinktas anime - Naruto.. Manau nelabai vertėjo anime battle metu rinktis tokį gerai žinoma ir overusinta anime. Bet visgi žiūrint tavo video vietomis sužavėjo techniškumas, žinoma radau kelias vietas, kur tesiog įdėta paprasta scena, apie gala išvis nešneku, apsoliučiai, net nieko nebandyta daryt.. Taip pat labai kliuvo užtesta scena su šnekančiu veikėju. Bet overall visai patiko tavo darbas, man dar kalas funtuberio genai

Denix - Patiko darbas, kaip ir sakei, tikrai jis turi tą "mad touch". Tokio tipo amv nelabai dar suvokiu ir ištikro sunku komentuot, bet vietomis mačiau bandei syncint lupas, bet vietomis nelabai gavos. Net nebežinau ka pasakyt, kazkaip daugiau niekas nekliūna todel savo balsą atiduodu tau.

Comment

• JaKeGirl
              c'ming 4 yar booty.

• 2012 08 24
              • 343

Okay mergaitės, dafuq? Pasakysiu tiesiai šviesiai. Darbai silpni. Po Denix`o STARS darbelio tikėjausi kažko amazing , o ltr , kad ir su overused anime galėjo žymiai geriau. Arba jūs baisūs tinginiai arba nesugebat lanksčiai dirbti prie trumpo deadline. Nors ką čia.. Trumpas? Palyginus daug laiko turėjot. Nežinau ,kokios priežastys įtakojo darbų rezultatą, bet čia nieko gražaus nematau. Kad ir kokie tie darbai bebūtų reikia pakomentuoti.
              DeadLeaves [Denix] - įdomus footage pasirinkimas. Vienas iš dalykų kas truputėlį sužavėjo žiūrint tavo darbą. Labai daug still kadrų , kuriuos galėjai su kameros judesiu truputėlį patvarkyti, AMV iš kart būtų gyvesnis. Vietomis pasijaučiau lyg žiūrėčiau slide show. Įdomus pabandymas lip syncint , bet deja ir nelabai vykęs. Patiko tik vieta kur mergina užčiaupė tą kažkokią beždžionę (0:28) ir poto gražiai burnos judesiais su lyric sync derėjo. Keistas action part, daug sprogimų ir mano siaurai smegeninėj buvo sunku suvokt , kas ten vyksta. Bet gal ta mišrainė ir pagyvino tuos darbus. Sceną kur tas kažkoks robotas rėkia (0:44) galėjai dėti truputėlį ankščiau , kad jis pradėtų rėkti su vokalistu "waaar" , o ne jau žodžiui įpusėjus. Kadangi pati anime nemačiau, nežinau ar action vietose esantys shake yra tavo daryti ar ne. Bet jei tavo daryti tai didelis pliusas, nes jie hm.. Kažkaip neišskiria iš anime aplinkos ir neatrodo tokie nenatūralūs. Patiko paskutiniu dviejų scenų transitionas.
              Na o overall būtų - darbas silpnokas, bet footage pasirinkimas ir vietomis scene selectionas išgelbėjo šį darbelį nuo visiškos tragedijos.

Amv-Death threat [ltr1998] - Naruto.. Naruto.. Naruto.. Naruto.. Žiauri klaida su footage pasirinkimu. Didelis minusas prieš varžovą , kuris anaiptol tavęs pasirinko įdomų source. Deja pas tave techninė pusė iki 0:20 sekundės gal mane iš dalies ir sužavėjo, kad ir koks anime būtų nuvalkiotas. Žinoma , pakišo koją ir tai , kad su nuvalkiotu anime dar ėmei ir nuvalkiotas scenas. Uncool. 0:24 laukiau veiksmo. But maybe unicorns ate it? o.o Cause I couldn't seem to find it . ~ Tiesiog pasirinktos kelios scenos sudėtos ir pafedintos. Jausmas kad žmogus tave trollin`a su tokiu darbu. :I Nu žodžiu, nuvylei. :I
              Over all - overused anime, overused scenos, galas made me puke on mah keyboard.

Tikriausiai jau supratot, kad balsą atiduodu denix`ui.
              Linkiu sėkmės tolesnėje kūryboje abiems editoriams.

"Dear Karma, I have a list of people you've missed."

Comment

• Squalleh
                .MØNSOON.

• 2009 01 12
                • 1892

Deja šįkart komentaras pas mane bus trumpas.
                Kodėl? Nes abu klipai vieno lygio, absoliučiai be sinchronizacijos ar dinamikos ir nelabai stengiasi juos kažkaip paryškinti. O action'e tai yra didžiausia klaida. Ir ypač turint tokia su pakankamai aiškiu, bet sunkiu ritmu.
                Bet atiduosiu balsą denix'ui. Kodėl? Nes jis turi mano mylimajį Dead Leaves.

Comment

• Abalys
                  Nope!

• 2010 07 20
                  • 1136

Pilnai suprantu visus tuos, kurie parašo mažai arba išvis neturi ką parašyti... Abu darbai labai silpni ir neišbaigti iki galo. Pas 1998ltr yra labai daug žadanti pradžia iki 0:22 sekundės... Bet tai viskas ką aš matau jo darbe - toliau eina visiška nesamonė deka tinginystės, kuri man įvarė galvos skausmą - ačiū tau už tai. Ką jau bekalbėti apie parinkta source... Tai tragedija. Taip pat pas abu editorius labai ignoruojama daina bei rodomi kalbantys veikėjai ant vokalo. Denixo darbas vis gi žiūrisi kiek pastoviau su kartu daug šviežiau atrodančiu source - šis darbas jau man galvos skausmo neįvarė... Gal kaip tik jį apramino po 1998ltr darbo. Bet tai nereiškia, kad šis darbas yra kažkas pakenčiamo - neįsižeisk, bet taip nėra. Jei vis dėl to sugalvosi po šios kovos šį darbelį išvystyti iš vaiko su ginklu į vyrą su kumščiais - tau teks viską perkūrti, nes geros ateities su dabartine jo stadija aš nematau. Balsą atiduodu tau, Denixai...
                  Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2013-03-10, 15:50.

Comment

• denix2
                    Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                    • 350

Na taip is savo namu darbu gerai padariau tik sourco pasirinkima ties kitais aspektais net nedirbau tiesa sakant sitas darbas tik patcioj pradinej stadijos matyt del mano tinginystes laiko buvo pakankamai padaryti tvarkynga darba todel ir pasakaiu kad daviau vaikui ginkla ir isleidau i kara kas reiskia suden death for kid o dabar as tikuosi kad jis uzaugs ( tai yra mano galvoje nes apart m/v as nieko nebuvau apgalvojas ir net nebuvau sukures vaizdo tai kaip abalys sako, kad uzaugtu vyras su kumsciais reikia keisti pamatus ka ir zadu daryti kai turesiu tam laiko ir sugalvosiu galutini vaizda kurio deja dar nematau), man tiesa sakant buvo labai geda paleisti sita savo demo i laisve o deadlaino pratesineti nenorejau ( kad ir tam kad istaisyti elimentares klaidas) todel kai dabar atsikraciau deadlaino galiu vel kibti prie ilgo kuribinio proceso... tiesa pasakius si karta as net neturejau stimulo stengtis...
                    Paskutinis pakeitimas nuo denix2; 2013-03-10, 16:01.

Comment

• VikiChan
                      Laido Riterė

• 2013 01 15
                      • 291

Oh god... Žinot, na... Neturiu ką pasakyt ._.
                      Denix - Net nežinau, ką galima pasakyt apie tokį darbą. Kadangi nežinau visų tų mandrų editinimo terminų, pasakysiu trumpai ir aiškiai: darbas atrodo nelabai kaip
                      1998ltr - Dayum buvo tokia gera, daug žadanti pradžia ir paskui toks nusivylimas. Man taip pasirodė, kad tu po 0:22 pamanei: "aj, koks skirtumas, vistiek toliau niekas nežiūrės, tai kam čia dar kažką daryt".
                      Tiesa sakant tikėjausi kažko... na.... kažko kitokio. Manau šį kartą susilaikysiu nuo balsavimo ._.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Draconica

O siaube. . . Ir nereikia čia jokių pasiteisinimų, kad "neturėjau laiko" ar dar kažkas. Jei darbai blogai padaryti - jau nebėra ko teisintis. Reikėjo galvoti prieš "priduodant". O dabar išsamiau apie abu darbus.
                        Denix - Nusivyliau, nes tikėjausi labai daug. Tikėjausi kokybės, siužeto, sinchronizuotumo ir visko ką gali pasiliūlyti tokio ilgio AMV, o gal net ir daugiau. Labai apmaudu, bet darbas atrodo mažų mažiausiai suskubėtas. Nesu tokia išsami, kad sekundėmis vardinčiau vietas, bet, galų gale, ir AMV aš negaminu, tad galiu pasakyti pakankamai nešališką nuomonę (manau). Visu pirma man anime pasirinkimas pasirodė keistas. Na taip, čia skonio reikalas, tačiau spalvų gausa pasirodė pribloškianti ir tai nėra gerai, nes buvo sunku suprasti kas vyksta. Neaiškūs veikėjai taip pat privertė nemaloniai nustebti. Kaip supratau kažkokio siužeto čia nė nemėginta padaryti. Vienas synch-lip'as, o toliau - košė makalošė. Daug sprogimų, daug chaoso ir staiga pabaiga. O tai kuo tas karas baigėsi? Neaišku, bet matyt autorius nepagalvojo, kad tai svarbu. Iš esmės darbas lyg ir turėjo potencialo, bet visa ta sumaištis nuteikė nemaloniai, o ir tokio pasirinkto anime gerbėjas mažiausiai turi būti, arba bent jau matęs. Man, kaip nemačiusiai buvo keista.
                        1998ltr - Pirmiausiai pasakysiu, kad toks nick'o pasirinkimas man kone aiškiai nubrėžia autoriaus metus, tad atsižvelgiant į jaunuolio/jaunuolės metus galima sakyti darbas pusėtinas. Tokių metų ir aš dar Naruto žavėjausi. Žinoma, tada jis dar buvo "ant bangos" ir truputis fanatizmo niekam nekliuvo, tačiau dabar Naruto prarado pagreitį visiškai, beto, yra pilna tikrai geresnių, įspūdingesnių anime ne taip senai išleistų. Tik pasidomėti reikėjo. Tačiau nedėsiu aš minuso už anime. Kaip ir minėjau, metai viską paaiškina. Net ir skill'o stoką. O dabar AMV dalykėliai - jokio syncho, parinktos anime vietomis net nebuvo tokios pačios raiškos. Kodėl? Nejaugi nebuvo iš kur parsisiųsti pack'o su vienodos rezoliucijos anime ar taip gavosi dar edit'inant? Mistika, bet tai balų neprideda. Vietos pasirinktos labai prastos. Pradžia dar lyg kažką ir žadėjo, tačiau vėliau nieko nebeliko. Siužeto nebūta negirdėta čia. Gal čia pirmas autoriaus darbas? Tada dar galėčiau sau pateisinti, kad ne viskas iš pirmo karto pasiseka. Trumpai tariant, šis AMV atrodo lyg vienas iš tų, kurių begalę galima rasti YouTube puslapyje.
                        Trumpai tariant iš dviejų blogybių tenka rinktis mažesnę ir ji bus Denix darbas, nes matėsi originalumo ir šiokio tokio prifesionalumo pėdsakai.
                        Nieko įžeisti nenoriu, tikiuosi autoriai tobulės

Comment

• denix2
                          Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                          • 350

Kagi si karta tikrai visus labai nuvyliau...

Comment

• Abalys
                            Nope!

• 2010 07 20
                            • 1136

Autorius denix2
                            Kagi si karta tikrai visus labai nuvyliau...
                            Nepergyvenk... visiem pasitaiko O ir vistiek jau kaip ir aišku, kad pergalė tavo

Comment

• Knives
                              AZ rėmėjas

• 2010 04 04
                              • 240

1998ltr AMV nebaigtas - tai galima suprast arba kaip nepagarbą kovai / priešininkui, arba pačiam sau. Nothing else to add.

Autorius Draconica
                              Trumpai tariant iš dviejų blogybių tenka rinktis mažesnę[/I]
                              Sakinys apibūdinantis šią kovą. Pažiūrėjus abu darbus būtent tai skambėjo galvoje. Matau ne man vienam. Tik po kurio laiko aš pakeičiau nuomonę dėl Denix2 AMV. Nes jau pirmąsyk jis man pasirodė kitoks. Nesupraskit klaidingai, jo darbas nešviečia, anaiptol. Visgi yra labai įdomus dalykas. Montažas ir editing stilius kažkas tokio . I mean, turbūt bičas išradai būdą kaip sukurti klipą, kuris žiūrėtųsi tarsi išgėrus. Aišku mane supras tik tie kurie yra žiūrėję bet kokią video medžiagą, taip atspėjot - išgėrę. Efektas visiškai toks pat. Turbūt tam įtakos turi pats pacing, kurį netyčiom pagavai. Pažiūrėkit Denix2 darbą dar sykį, ir pasakykit, kad aš neteisus.

Darbas žiūrėtas blaivomis akimis.

Comment

Working...