AMV Battle : Shurpik vs mdgzmustang [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Motyvavau šiaip ne taip, o jiems vis tiek motyvacijos trūksta
    Gaila, tačiau ne problema bus ir dar truputi palaukti. Nebijokit jog iš jūsų dabar visi tikisi sulaukti grandiozinių kūrinių ar šedevrų, nes tai viso labo trumpa kova ir pramoga jums ir žiūrovams. Ką gi, sėkmės ruošiant namų darbus ir kūryboje.

Comment

• Draconica

Autorius Abalys
      Deadline pratesiamas iki balandžio 9 dienos dėl kūrėjų užimtumo.
      Oho, čia tikrai ilgas laiko tarpas. Na bet lauksim iki kol padarys. Bet jau tada verčiau darbai būna super mega uber geri.

Comment

• Squalleh
        .MØNSOON.

• 2009 01 12
        • 1892

Bet jau tada verčiau darbai būna super mega uber geri.
        Ohoho, you're in for a surprise.

Comment

• Draconica

Autorius Squall
          Ohoho, you're in for a surprise.
          Sounds dissapointing somehow

Comment

• daimonass
            Forumo vilkas

• 2008 12 08
            • 354

Turbut net svartyti nereikia, kuris cia labiausiai tempe guma
            O siap laukiu kol shurpik'as pagaliau kazka sukurs
            Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Alex Sugar
              don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
              • 466

I Gedos lenta abu na o jei rimtai, tai visai laukiu sitos kovos, nes palaikau abu kurejus
              Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
              Everything is awesome!

Comment

• Abalys
                Nope!

• 2010 07 20
                • 1136

Pagaliau... Pagaliau jie čia! Šios ilgai lauktos kovos tarp šių dviejų labai gerai žinomų figurų darbai jau čia! Ir jie atiduodami jūsų teismui... Nesidrovėkite suleisti savo nagučius ar skausmingai įkąsti

RINKIS NUGALĖTOJĄ!!!

mdgzmustang - Dejection.

Shurpik - Range eRRoR

Balsavimas vyks iki 2013.04.15
                Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2013-04-10, 00:32.

Comment

• Squalleh
                  .MØNSOON.

• 2009 01 12
                  • 1892

Uh.. aš tikriausiai nebalsuosiu.

Comment

• VikiChan
                    Laido Riterė

• 2013 01 15
                    • 291

Dejection - Labai gražus darbas, man asmeniškai labai patiko. Žiūrint tą darbą kyla kažkoks neapibūdinamas jausmas. Man patiko ta atmosfera kurią tau pavyko sukurt.
                    Rabge eRRoR - Man atrodo tu Shurpikai labai patingėjai. Trūko man tavo darbe kažko... kažko... įspūdingo, sukeliančio tokius jausmus kuriuos sukėlė Monikos darbas.
                    Savo balsą atiduodu mdgzmustang

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Dwesk
                      Rimtas forumo narys

• 2008 12 27
                      • 162

Autorius VikiChan
                      Dejection - Labai gražus darbas, man asmeniškai labai patiko. Žiūrint tą darbą kyla kažkoks neapibūdinamas jausmas. Man patiko ta atmosfera kurią tau pavyko sukurt.
                      Rabge eRRoR - Man atrodo tu Shurpikai labai patingėjai. Trūko man tavo darbe kažko... kažko... įspūdingo, sukeliančio tokius jausmus kuriuos sukėlė Monikos darbas.
                      Savo balsą atiduodu mdgzmustang
                      Tai apibūdink, kas tas kažkas

Comment

• Moon
                        Forumo ligonis

• 2007 04 25
                        • 583

heh ne to visai tikejaus su daina. Pamenu bandziau kazka sukurti su animatrix bet meciau per sunki daina pasirode

mdgzmustang vizualiai grazus darbas, bet sorry nebuvo man didelio rysio su daina. Atrode kad vaizdas ir daina atskirai eina ir ne del sync kaltes o del atmosferos/nuotaikos, kas Shurpikui manau geriau pasiseke perteikti. Abu darbai kazkaip neparyskino beatu ir apskritai vidutinis toks sync >.> mdgzmustang techniskai geresnis amv bet Shurpik geriau perteike daina. Ziuredama jo darba pajutau truputi dainos nuotaikos :} Tai ir balsuoju uz jo darba nors mdgzmustang taip pat neblogas darbelis.

Abu saunuoliai kad nepratese deadline

Comment

• daimonass
                          Forumo vilkas

• 2008 12 08
                          • 354

Nesu as didelis kritikas, bet
                          mdgzmustang - Dejection man pasirode, kad kadrai labai padrikai sudeti, apsoliuciia nederinti prie dainos.
                          Shurpik - Range eRRoR Sycn prastesnis pasirode neigu mdgzmustang, bet uztat kadrai daugiau ar maziau dera tarpusavi...

Abi AMV tikrai labai panasios. Viena turi viena pliusa kita kita. Sunku apsispresti ka tureciau pasirinkti...
                          Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Abalys
                            Nope!

• 2010 07 20
                            • 1136

Woah! Įdomiai čia. Balsai taip lygiai pasiskirsto ir priešininkai vienas nuo kito neatsilieka :O
                            Dėkoju visiems komentuojantiems... nepagailekite ir kiti balsuojantys (ar ne) savo nuomone pasidalinti.

Comment

• VikiChan
                              Laido Riterė

• 2013 01 15
                              • 291

Autorius Dwesk
                              Tai apibūdink, kas tas kažkas
                              Negaliu. Gal tiesiog nemoku apibūdint tokių dalykų :/

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Draconica

Na laikas ir Didžiąjai rašytojai pasireikšti (a la mua).
                                Mdgzmustang - Labai ryškus, judrus ir nenuobodus darbas. Keletas vietų pasirodė keistokos (kad ir iš Kimi no Todoke) ir jos nesiderino su likusia "mase", tačiau begalo ir maloniai nusistebėjau šitokia gausa įvairių anime. Tikrai buvo vizualiai gražiai perteikta. Nelabai suprantu kodėl čia dalis žmonių skundžiasi, kad idėjos nėra. Ji yra, tik reikia pažiūrėti į visus "hint'us", kuriuos AMV autorius parodo. Įsigilinus, o ne tik paviršutiniškai pažiūrėjus galima suprasti kuo puikiausią istoriją. Detalių "synchas" mane išvis pribloškė. Tokio istorijos pasakojimo AMV dar neteko matyti. (Labai norėčiau šio AMV parsisiuntimui). Kas toliau. Kai kurios vietos atrodė gan prastos kokybės. Kodėl? Gal youtube iškraipė ar kaip? Bet jos kiek (tačiau nedaug) patrukdė žiūrėjimo malonumą. Daugiau neturiu prie ko kabintis. Nuostabus darbas.
                                Shupik - iš tavęs tikėjausi kažko galingesnio. Kažkokios stiprios emocijos, kažko tokio kas nurautų "stogą". Deja, gavau kažkokią labai lėkštą istoriją su tokia kvaila pabaiga, kad net atsukau pažiūrėti ar tikrai ji tokia. Pražia, beje, ne ką geresnė. "Synchas" labai geras, vietos parinktos tikrai atidžiai ir derančiai, tačiau kai kurios jos kvailokos. Kaip ir minėjau - siužetas labai jau kažkoks. . . nuvalkiotas. Geresnio žodžio nerandu. Nesakau, kad tematika ar idėja bloga, tokia pati ji ir pas mdgzmustang (yra einama dainos žodžių vedamu keliu), tačiau priešininkas sugebėjo kitaip pateikti. Galingai, su sprogimu, emocija. Čia ji buvo nei šiokia nei tokia. Gal čia tiesiog aš, nes nemėgstu jokių seilėtų ir saldžių pateikimų, tačiau man "neprilipo", nors ir nesistengė "prilipti"

Balsą be abejonės duodu mdgzmustang. Tokio meistriškumo lygio AMV'e dar matyti neteko.

Comment

Working...