AMV Battle : SempaiEditz vs Apomas [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • denix2
    Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
    • 350

Keistai man ziurejosi, abu darbai is pirmo zvilgsnio atrodo padoriai, bet visi akcentai sudeti ne ten kur reikia, nezinau gal cia pas mane lagyna ar ka (ne tik pc ) pvz darbas answer is online transisionai idomus ir gana stiprus ( ryskus) bet toks jausmas kad ten nereikejo taip nes garsas nera toks ryskus bent jau man taip atrodo.
    “I reject your reality and substitute it for my own.”
    www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Abalys
      Nope!

• 2010 07 20
      • 1136

Manęs šios kovos darbai tikrai nenuvilė. Abu darbai pasižymi kažkuom, ko neturi priešininkas, todėl gan sunku apsispręsti už ką balsuoti. Apomas manę nustebino dinamiškai ir efektingai atrodančiu veiksmu bei nuostabiu startu čia - animezonoje. Tikrai gėdos su tokių darbų neprisidarė... Tikrai stiprus editorius esi. Na o SempaiEditz manę nustebino tuo, kad nepatingėjo 1x1 kovai sukūrti beveik 3 min full'o. Žinoma... kažkiek pažeidei su tuo sutartą taisyklę, kad ne daugiau 2 min klipo šioje kovoje, bet nieko baisaus. Nemanau, kad kažkas ant tavęs dėl to pyks.
      Abu jūs tikrai verti vienas kito ir tikrai nenuvilėte manęs ir tikiuos... kad žiūrovų taip pat Savo detalesnę nuomonę apie abiejų darbus paskelbsiu ryt ar poryt bei apsispręsiu kam atiduosiu savo balsą. Na o dabar... SEKMĖS!

Comment

• Draconica

Apomas- anime pasirinkimas neblogas pasirodė tokiai dainai (nors pats anime ne man), tačiau viskas labai sumalta į vieną visumą. Pabaiga keistoka. Kaip supratau mergaitė pabudo iš sapno ar kažką maišau? Ties viduriu lėtas intarpas, laikymasis už rankų kaip ir tiko, bet per greitai vėl buvo pereita į veiksmą, tai kažkaip atrodė keistai. Žinoma, vizualiai atrodo neblogai ir susižiūrėjo ganėtinai įdomiai, tačiau kažko pritrūko. Kažko šarmo, kažkokio cinkelio.
        SempaiEditz- Kai mane išlepino trumpučiais AMV ilgas darbas atrodo too much. Perėjimai labai viską sukratė. Jų kažkaip per daug, jokio sustojimo, jokio poilsio, tik visko daug, daug, daug. Daug maž ties puse AMV man buvo taip "žiūri, bet nieko nematai". Turiu omeny tai, kad visiškai nebesusigaudžiau nei kas vyksta, nei kodėl, o ir įdomumo nebeliko. Supratau tik (berods) istoriją, kad vaikas su mergina gyvena kažkokiuose santykiuose (suaugusiųjų kaip suprantu (oh god no)) ir jie prieš kažką kovoja (???), tiksliau tai jis. Kažkokie monstrai, dar kažkas, nelabai supratau, tik kad jis pabaigoje mirė, o po to jau sėdėjo ant stogo su savo drauge/motina/meiluže. Net nežinau kaip ją pavadinti (bet ji atrodo gerokai už jį vyresnė). Naobettačiau anime pasirinkimas ganėtinai mane nudžiugino (kaip ir oponento), nes bent jau ne narutobleachonepiecefairytail ir taip toliau.

Ir balsą vis dėl to gauna Apomas.

P.S. Darbai padaryti kokybiškai (prisiminus ką tik buvusią kovą forume), tačiau ne tobulai. Ir iš sempai tikėjausi mažiau košės AMV'e.
        Ir kaip ne kartą sakiau, nieko nenoriu įžeisti.

Comment

• Puny
          Coffee lover

• 2007 12 09
          • 101

Hm...prisipažinsiu, kad SempaiEditz darbo net nebaigiau žiūrėti...vaizdas buvo per daug dinamiškas..? Ko gero tai ne tas žodis... Žiūrėdama jaučiausi lyg AMV būtų perleistas per kažkokį stroboskopo (ryški, blyksinti lempa, dažnai naudojama klubuose/koncertuose etc.) filtrą...
          Tuo tarpu, Apomas darbas žiūrėjosi smagiai...tikrai nebūčiau pagalvojus, kad iš to anime galima sulipdyti kažką įdomaus.

Comment

• Draconica

Autorius Puny
            Hm...prisipažinsiu, kad SempaiEditz darbo net nebaigiau žiūrėti...vaizdas buvo per daug dinamiškas..? Ko gero tai ne tas žodis... Žiūrėdama jaučiausi lyg AMV būtų perleistas per kažkokį stroboskopo (ryški, blyksinti lempa, dažnai naudojama klubuose/koncertuose etc.) filtrą...
            Norėjau ir aš tai paminėti, bet reikiamų žodžių neradau

Comment

• Moon
              Forumo ligonis

• 2007 04 25
              • 583

Abu darbai labai stiprus :} buvo labai sunku issirinkti.
              Apomas nuostabus darbelis, tik zinoma dinamikos truko kai kur ir buciau kitaip syncinus bet apskritai vis tiek puiku. Nuuu tik pabaiga per daug staigi :}
              Sempai taip pat nuostabus amv, tik nuo 1.05 tos scenos nelabai tiko prie pacios dainos, bent jau man atrode truputi komiskai >.> Anyway kaip ir Apomui pabaiga irgi blogai, tokia rushinta... Ir dar, pastebejau kad tavo stilius labai svelnus, tai truputi migde ziurint tavo amv Per daug viskas smoooooth :}
              Balsa skiriu Apomui, nors buvo sunku apsisprest.

Comment

• Soulless
                Naujokas

• 2009 06 18
                • 25

Abiejų darbai šaunūs. Tik štai turiu baisų įprotį prasukinėti amv kai darosi nuobodu. Šį kartą, kad ir kaip keistą bebūtų prasukau ne ilgą SempaiEditz darbelį, bet Apomo. Ko gero balsą atidaviau Sempai vien todėl, jog vietomis Apomo darbas pasirodė vienodas, nors pabaiga ir patiko,bet vis dėl to Sempai man atrodė stipresnis.

Comment

• Abalys
                  Nope!

• 2010 07 20
                  • 1136

Na ką... Laikas ir man apsireikšti.

Apomas - There's no answer

Labai malonus, efektingas, lengvai susižiūrintis darbas. Maždaug tikras pavizdys koks ir turėtu būti tipiškas 1x1 kovos action amv. Kliuvo tik tempo neatlaikymas (veiksmo vietuose, kai kur amv tiesiog per lėtas, parinkti per daug statiški kadrai kol didžioji dalis būna greita ir efektinga). Taip pat veiksmas po 0:50 sekundės turėjo būti šio amv klimaksas... deja taip nėra. Jis savo tempu nesiskyria nuo pradžioje (0:20 - 0:44) buvusios veiksmo dalies. Gal net iš tikro yra silpnesnis, nei pradžia, nors ir daina ten dramatiškiausia. Scena ant 1:09 trunka per ilgai (beveik 10 sekundžių), kas labai numuša įspūdį susikaupusi po lengvai susižiūrėjusio veiksmo. 0:30 - ignoruotas ypač aiškus muzikos garsas. Tas man susižiūrėjo, kaip music sync manijakui, labai skausmingai... Visgi, nepaisant klaidelių, darbas yra neabejotinas publikos favoritas šioje kovoje.

SempaiEditz - Answer is online

Didžiausia tavo klaida yra tai, kad tu į 1x1 kovą nereikalaujančia pilno ilgio amv ėjai su pilnu darbu. Tai pagirtina, bet ir kartu žiauri klaida. Kaip pilnas amv - pagal manę, jis yra vidutinis, bet žinau, kad atsiras žmonių, kurie jį pavadins silpnų. Kodėl? Nes jis nepasiūlo nieko originalaus, nėra efektingas ar su įdomia daina, įdėja! Tu tiesiog atpasakoji anime siužėtą pritaikydamas tam gan varginantį žiūrovą montažą. Teisingai - varginanti! Nesupratau ką tiksliai norėjai parodyti visur kišdamas black&white efektą... O ir zoom-out vos ne ant kiekvieno kadro dinamikos tikrai neprideda. Žinoma - yra labai naturaliai judančių kameros judesių kaip štai ant 1:26, bet to neužtenka, kad užlaikytum žiūrovą, priverstum jį toliau žiūrėti tavąjį amv. Taip pat pagirtina, kad kreipei dėmesį į dainos tempą... deja tik, kad ne visur. Aš tavo vietoje kadrus, kuriuos panaudojai ant 0:14 (bėgantis berniukas) bučiau panaudojęs iškart vos suintensivėjus dainai po pirmosios ramios dainos vietos (0:33 - 0:42). Tiesiog patirtis man kužda, kad čia reik dinamiško kadro pilno kameros bei veikėjų judesio, kuris nebūtu veiksmas. Pati daina pas tavę yra gan žiauriai ignoruojama, išskyrus tempą. Prasidėjus priedainiui, norėjosi veiksmo bangos... Gavau tik mažą porciją veiksmo, kuris buvo tiesiog per silpnas patenkinti mano alkį. Priedainio gale nužudoma kažkokia mergaitė (sorry, animes nematęs, nežinau tiksliai kas ji ir kuom ji svarbi pagrindiniam veikėjui, jei išvis svarbi), po šio kadro aš norėjau matyti išgyvenanti pagrindinį veikėja... Deja, matau kaip nusižudo kažkoks bachuras, kurio visiškai nepažistu deka to, kad AMV nesugeba manęs supažindinti su visais jame pasirodančiais veikėjais... Ir tai ne pirmas, ir ne paskutinis toks veikėjas, kuris kažką daro, bet visiškai nesuprasi ką, kam ir kodėl, nes AMV to tiesiog nepaaiškina. Ir po to bachuro nusižudimo jau tikrai turėtu veikėjas žiauriai išgyventi. Turi lietis ašaros ar sielvartas... BET NE! Matome, kad veikėjas gavo gražu namelį gamtoje ir gražią panelę bei mėgaujasi gyvenimu ignoruojant faktą, kad visai neseniai žūvo jo draugai kovoje, o dar vienas išvis nusižūdė. KAS PER ŠALTAKRAUJIS ŠIKNIUS JIS YRA!? Eh... Gal jau užteks apie AMV siužėtą kalbėti, nes vos ne prie kiekvieno siužėto vingio galima prisikabinti su klausimu "Kodėl taip?", nes suprasti tiesiog neįmanoma, jei nesi matęs animes... Taigi, ką reiškia japoniškas tekstas ant 1:35?

Šikart tik tiek... Tikrai dar neišsakiau visų mano galvoje besisukančių klaustukų ar minčių, bet gal ir gerai... Pagirti galima jūs abų už tikrai stiprius darbus kaip 1x1 kovai iš abiejų pusių. Nenuvilėt. Abu esate šaunuoliai Taip ir toliau!

Savo balsą atiduodu SempaiEditz už ekspermentą, kuris gal ir neišėjo, nėra tobulas, bet sugebėjo pasiūlyti daug daugiau, nei Apomas. Nors ir techninė pusė nusileidžia Apomui...

Comment

• Squalleh
                    .MØNSOON.

• 2009 01 12
                    • 1892

Mano sprendimas bus turputi kitoks šįkart.

Pas Apomą trumpas, dinamiškas ir greitas gabaliukas, kuris pasibaigia vos prasidejus. Sinchronizacija ne visur gera ir yra praleista keleta vietų, kurias šiaip nereikėjo praleisti. Bet žiūrisi, kaip ne keista, labai šviežiai ir po peržiūros visada norisi pradėti iš naujo.

SempaiEditz iš kitos pusės gauna didelį respektą už tai, kad nepatingėjo sukurti pilna amv ir netgi bande papasakoti SAO istorija. Bet žiūrisi tai kažkaip.. lėtai ir nuobodžiai netgi vietomis.

Bet štai ir dilemma - kadangi šiame konkurse abu autoriai dirba su viena daina, reikia išrinkti ta darbą, kuris prezentuoja šia kompozicija geriau. Ir jeigu čia būtų kitas konkursas, aš iškart duočiau balą SempaiEditz. Bet šiuo atveju, kadangi Apomo darbas trumpesnis - ir action jame geresnis, ir dinamikos daugiau. Ir kaip kontrastas - ramus momentas (0:44) atrodo daug stipriau, palyginus su priešininku. Taipogi, Apomas padarė labai gudriai - paeme pati stipriausia dainos dalį iš galo.
                    Dar karta pasikartosiu - jeigu čia būtų paprastas konkursas, mano pasirinkimas būtų SempaiEditz, kadangi tokio tipo "pilni" darbai man patinka labiau už pusantros minutės demo klipus. Bet šįkart išeina kad Apomo gabaliuke radau visko, ko man reikėjo ir kas man patinka action klipuose, o tai būtų dinamika, sinchronizacija ir aiškūs nuotaikos kontrastai.

Comment

• Abalys
                      Nope!

• 2010 07 20
                      • 1136

KOVA BAIGTA!

Sveikinu Apomą surinkus 14 balsų bei laimėjus šią dvikovą. Tai puikus startas. Dabar ruoškis sekančiai kovai, nes į tavę jau kai kas taikosi... O kas - sužinosi artimiausių savaičių bėgije. Juk neatsisakysi, ar ne?
                      SempaiEditz, nenusimink. Juk trečias kartas nemeluoja.

Atnaujinta statistikos lentelė.

Comment

• Draconica

Valio Apomui, o SempaiEditz tikrai nenusivilk. Visiems kartais nepasiseka.

Comment

Working...