Nagi vagi vagi na atejo darbai. Su sita daina abu dalyvei mano manymu labai jau vidutiniskai susitvarke tikreusei cia mano subjektyvi nuomone bet as isivaizdavau su sita daina kaska visiskai siurrealistiskais iskreipto 20 kartu daugiau gore negu darbe dillema ir daugiau itampos negu Matasogi darbe, beje Matosogi pasistenge buvo tikrei juntama itampa nors ji buvo ir nepastovi kaltas kadru pasirinkimas ritmas irgi gerai kad jauciamas nors as buciau labiau pabrezes pries kulminacija einanti bugnu garsa 58sec-1:00min o su darbu Dillema sunkus atvejis ten dar yra daug vietu statyboms pvz susikaupti ties ritmu daugaiu kadru maziau nereikalingu lupu judesiu, pradzei butu gerai tesiog ant bugnu (tie priartinimai suo atveju visiskai pro sali ) ar labai isiskyrenciu instrumentu garsu susikaupti su lvl upais(patirtimi) suprasi galima ir ne ant ju kauptis kas yra dar sunkiau svarbu surasti tinkama darbo tekme ( Flow ar kaip ten ji vadina ) tada viska ziurisi kaip pasakyciau vienu ikvepimo nenutraukiant ziurovo diemesio.
AMV Battle: Matasogi vs aCidNevermore [PASIBAIGUS]
Collapse
X
-
-
Kaip gi nekenčiu šia daina. Dėl to, man reikės apsispręsti kuris iš klipų man nepatinka labiau.
M/V pas Matasogi labai silpnas, bet pats klipas labiau susinchruotas ir pristatytas pakankamai neblogai. Didžiausias minusas čia būtų tik nurauta pabaiga. Kažkaip švelniau reikėjo užbaigt darbą.
Kas juokingiausia - pas aCidNevermore M/V stipresnis ir turėjo daugiau potencialo tapti kažkuo geriau. Bet jis tuo nepasinaudojo - klipas labai silpnai susinchrintas, per daug lėtų ir nereikalingų momentų, o action pabaigoje visai jau nuobodus. Kaip supratau visos autoriaus jėgos išėjo mask'ui ant 1:05.
Ir beje - kas su muzika? Kodėl ji tokia tyli?
Apibendrinant - balas atitenka:
Spoileris:Matasogi už akivaizdžiai techniškai stipresnį klipą.👍 1Comment
-
Kaip gi nekenčiu šia daina. Dėl to, man reikės apsispręsti kuris iš klipų man nepatinka labiau.
M/V pas Matasogi labai silpnas, bet pats klipas labiau susinchruotas ir pristatytas pakankamai neblogai. Didžiausias minusas čia būtų tik nurauta pabaiga. Kažkaip švelniau reikėjo užbaigt darbą.
Kas juokingiausia - pas aCidNevermore M/V stipresnis ir turėjo daugiau potencialo tapti kažkuo geriau. Bet jis tuo nepasinaudojo - klipas labai silpnai susinchrintas, per daug lėtų ir nereikalingų momentų, o action pabaigoje visai jau nuobodus. Kaip supratau visos autoriaus jėgos išėjo mask'ui ant 1:05.
Ir beje - kas su muzika? Kodėl ji tokia tyli?
Apibendrinant - balas atitenka:
Spoileris:Matasogi už akivaizdžiai techniškai stipresnį klipą.👍 1Comment
-
Matasogi darbe beveik neturiu priekaistu, tik 0,45 sec tie blur efektai labai negraziai atrode >.> ir 0,59 truk bugnu, turbut kazkas jau pasake. Anyway man patiko, puikiai jauti daina :}
Pas acid, garsas blogos kokybes o ir synco trukumas, nuo 0,31 sec ypac... Ir zinoma kalbantys personazai, taigi uzmaskint reikejo burna :F Gali pasiziuret pas matasogi kaip reikejo plius minus syncinti, tikiuos neizeidziau jei ka. Sekmes kitakart kuryboj ^^
Balsuoju uz matasogi.👍 1Comment
-
Žiūrėdamas AMV aš labai dažnai jaučiu patį autorių. Nereikia net įsivaizduoti, atrodo matau ką tas asmuo galvoja kurdamas. Na, man bent patinka taip manyti.
Matasogi - Blessed With A Curse /
Solidus, tvarkingas, ramus, užtikrintas, patikimas. Paprastas.
Trumpas laiko tarpas tau išėjo į naudą, nes tapai labiau koncentruotas. Nesimėtei, nes žinojai, kad pradėdamas dvejoti nesuspėsi laiku. Dažniausiai pirmos mintys ir pirmi sprendimai yra geriausi.
aCidNevermore - Dillema /
Neramus, neapsisprendęs, keistas, drebantis, atsiskyręs. Perdėtai ir nesuderintai sudėtingas.
Nežinojai ko nori, nei pradėjęs darbą, nei jį bebaiginėdamas. Ne kartą grįžai prie ankstesnių kadrų be aiškaus tikslo. Darbo keliamą tuštumą pradėjai kimšti nereikalingais efektais, tikėdamasis jog tai suteiks jam solidumo.
Balsuoju už Matasogi. Bet dėl saulės baikit su savo "nespėjau, neturėjau laiko, gyvenimas trukdė". Visad kažkur viduj stiklas iskyla tai perskaičius. Negi visos kartos per tiek metų vis mano, kad kažkam įdomu? Paaiškinkit kodėl? It just literally Blows My Mind. Every Single Time.
Man taip buvo visą gyvenimą, visuose internetiniuose forumuose. Jau priėjau tašką kur tiesiog turiu tuo pasidalinti su kitais. Pasakykit. Ar aš toks vienas?👍 1Comment
-
Žiūrėdamas AMV aš labai dažnai jaučiu patį autorių. Nereikia net įsivaizduoti, atrodo matau ką tas asmuo galvoja kurdamas. Na, man bent patinka taip manyti.
Matasogi - Blessed With A Curse /
Solidus, tvarkingas, ramus, užtikrintas, patikimas. Paprastas.
Trumpas laiko tarpas tau išėjo į naudą, nes tapai labiau koncentruotas. Nesimėtei, nes žinojai, kad pradėdamas dvejoti nesuspėsi laiku. Dažniausiai pirmos mintys ir pirmi sprendimai yra geriausi.
aCidNevermore - Dillema /
Neramus, neapsisprendęs, keistas, drebantis, atsiskyręs. Perdėtai ir nesuderintai sudėtingas.
Nežinojai ko nori, nei pradėjęs darbą, nei jį bebaiginėdamas. Ne kartą grįžai prie ankstesnių kadrų be aiškaus tikslo. Darbo keliamą tuštumą pradėjai kimšti nereikalingais efektais, tikėdamasis jog tai suteiks jam solidumo.
Balsuoju už Matasogi. Bet dėl saulės baikit su savo "nespėjau, neturėjau laiko, gyvenimas trukdė". Visad kažkur viduj stiklas iskyla tai perskaičius. Negi visos kartos per tiek metų vis mano, kad kažkam įdomu? Paaiškinkit kodėl? It just literally Blows My Mind. Every Single Time.
Man taip buvo visą gyvenimą, visuose internetiniuose forumuose. Jau priėjau tašką kur tiesiog turiu tuo pasidalinti su kitais. Pasakykit. Ar aš toks vienas?👍 1Comment
-
matasogi - gauni mano balsa Tikrai geresnis darbas... Bent jau nuoseklesnis ir labiau derinas su muzikaMano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
👍 1Comment
-
Prašom aišku.
Ačiū už nuomonę, bet tesiog, kas liečia tą "nespėjau, neturėjau laiko, gyvenimas trukdė" , tai tesiog norėjau pasakyt, kad dėl svarbių problemų pritruko laiko, aisku kadangi esu kvailas, tai pirma papostinau, poto susivokiau kad buvo 0 fuck given, tai jei labai maiso ta žinutė, atsiprašau, be to dėkoju už nuomonę.👍 1Comment
-
Na ir aš pakomentuosiu.
Matasogi darbas mane labai nuvylė. Tikėjausi tikrai kokybiško darbo, deja. Daina man kliuvo abiejuose AMV, kad buvo naudojama per ilga ir per daug ištempta pradžia. Bet dabar apie Matasogi darbą. Lėta pradžia, lėta viskas. O jau tas kadro iš kadro perėjimas "atitolimu" nusibodo ir atrodė, kad autorius tiesiog kitaip nebemoka pereiti. Anime parinktas pusėtinas. Kažkaip istorijos kažkokios susekti ir nepavyko: berniukas liūdi, jį kažkur pasiima suaugęs vyras (bent man kvepia kai kuo nepadoriu) ir staiga(!) - kova. Iš kur, kas ir kodėl - no clue. Kažkaip įpratau, kad dauguma AMV turi kažkokį storyline, deja čia to pasigedau. Trumpai tariant - per ilga, per niūru, ir atrodo visapusiškai per daug suskubėtas darbas.
Acid - vos įsijungusi pradėjau keiksnotis dėl Bakemonogatari. Na nejau šiam pasauly kitų anime nebėra? Niekam jau nebeįdomu. Užtat man labai patiko, ir čia būsiu labai šališka, bet kad pagaliau buvo į antrą planą nukišta ta baisi moteris violetiniais virvagaliais ant galvos. Bake-neko istorija man kone viena geriausių ką teko matyti, tad dėmesį vienam iš mano favoritų skyręs žmogus gauna iš manęs riebų "AČIŪ". Bet ne viskas gerai. Chronologija labai keista, nepastovi ir, taip pat kaip Matasogi darbe nesuprantama istorija (nors suprantamesnė, nei konkurento). Vėl gi per ne lyg ištempta pradžia, o galinis veiksmas kažkoks keistas, lyg košės vaikas būtų pridrabstęs.
Ir vis dėl to mano balsą gauna Acid, dėl aiškesnio siužeto ir dėl mano vieno favoritų. Šališka, but I don't give a damn.
Iš kart atsiprašau jei kažką mano komentaras įžeidė. Tikslas tikrai ne tas.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2013-02-27, 15:46.Comment
-
Ekekekem. ^^'
Bandysim komentuot.
Pradėsiu nuo Matasogi darbo. Tikriausiai komentuodama galiu pasikartoti, bet who cares. Lets do it.
00:29 - man buvo labai gražu. Lyg ir aiški istorija matosi, jog kaip ir ankščiau tau minėjau, kad tas berniukas pasiryžta keliauti su Nanashi atiduodamas visą savo turtą. Iki šitos vietos darbas ganėtinai sužavi, tik gal yra šioks toks dinamikos trūkumas cause fade/zoom/fade/zoom. Bet štai šitoj vietoj (nuo 0:30 ) istorija lyg ir pradeda šakotis į keletą pusių, kas tiesiog ganėtinai išblaško. Girdint lyric`us ".. I was blessed with a curse.. " matom Nanashi (tai jau kaip supratot tas loner`is samurajus or who) VIENĄ. Esmė, kad jis vienas. Kur vaikas prapala? Nebent istorija sukasi ta linkme, kad Nanashi ir yra "blessed with a curse" . Tada būtų nereikalinga ta pradžia su tuo vaikučiu or something. 0:36 - 0:37 Prabėga trys kadrai su kažkokiais fight`o prisiminimais... Okay.. Galima sakyti tu jau ėmeisi tos istorijos linkmės susijusios grynai su mūsų prakeiktu Nanashi. Bet staiga.. 0:38 The Kiddo is back ? Va čia ir prasidėjo didžiausias mindfuck`as. Iš pradžių vaikas > Nanashi > Du angry samurajai > Šuniukas and some random scenos > Ir tada į beat`ą taikantys Nanashi and the kid gyvenimo ištraukos. Kam čia jos reikalingos? O nuo 0:38 - 0:45 išvis epic randomness buvo. Tada aš tuose prisiminimuose dar pamačiau vieną dalyką , taip pat kenkiantį scene selection`ui. Jis glosto šuniuką, kaip supratau - negyvą. Bet 0:24 šuniukas negyvas irgi glostomas. O po to tavo AMV`e darbely jis vistiek laksto. So dafuq? Iki 0:55 eina tie Random Nanashi and the kiddo moments o po to susidaro įvaizdis , kad juos užpuolė.. Besimaudančius? Nes fonas buvo panašus , and believe me aš net tikėjausi naked fight. Bet staiga atsiranda žalias fonas, nugara, neaiškus faight`as ir ... Ganėtinai mėsmalė. Gal vienas iš dalykų kas čia patiko , tai action partas kuris sugebėjo sukelti šiurpuliukų. Bet jis irgi buvo random iš kažkur ištrauktas. Ir kaip čia jau Squall minėjo, darbas su labai nukapota pabaiga.
Over all : Nepatiko scene selection`as, buvo šiek tiek dinamikos trūkumo, su istorija nugrybauta į lankas.
AcidNevermore :
00:11 gražiai matau pradėtą story. Deja, iš karto koją pakiša techniškumas. Fades per greiti , lėtoje dainos vietoje. 0:13 scena dar taikosi prie istorijos, bet ji tikrai per ilga. Nors ir beat`ą pataikyta su tuo akių atsimerkimu, still - nesižiūri . Toliau Araragi eina su Hanekawa - pasivaikščioti? Tikriausiai aptarinėja "le sexy time" kuris buvo kaip ir parodytas praeitoje scenoje. O šiaip no joking. Viena iš didesnių klaidų tai kalbantys veikėjai , kai nėra lyric`ų. Išvis tas lip sync`as pavojingas dalykas, kai nėra užtektinos patirties su mask`ais n stuff. Po jų labai įdomaus pokalbio, atsirado visiem iki gyvo kaulo įgrisę laiptai. Jau galvojau kad nuo jų kris panelė Hitagi, bet ne. Bent jau tiek . Staiga prasideda lyricai.. Ir Hitagi? Ow, hello there, Hitagi -san, how are you doing? Ką jin čia veikia? Gal ir pagal lyric`us bandyta kažkas perteikt, but nelabai gavosi. Štai jau Hitagi glaustosi prie Araragi.. O supratau. Jis - doubletimin`a. Ir maybe " ... I was blessed with a curse .. " means - jis nepasirenka tarp jų dviejų? Tada random Hitagi / Hanekawa scenos. Ir staiga. Verkianti Hanekawa - ko jin žliumbia? Pavydi Araragio or something? Nelabai aišku. Būtų linksma, jei ji juos užmatytų kartu or something. Staiga lyric`ai pradeda dainuoti , kaip ir pasiaiškinimą, kad vaikinas melavo ir panašiai , tai lyg ir Araragis teisinasi su savo kaltu veidu (0:46) Hanekawai kad ji ne ta vienintėlė. >.< Tada prasideda visai per ilgos scenos like.. Hm.. 0:50 - 0:52 . Ir štai mano lauktas action. Kuriuo - nusivyliau? Scenos per ilgos. Hanekawa iš oro graužia Araragi. Iš kur ta blondinė po velnių? Blondinė puola Hanekawą? ( tai gal jin pasamdyta Hitagės ? ) O ! Hanekawa smaugia Araragi. Nieko nebesigaudau. Believe me, prasidėjo labai didelis mindfuck`as . Scena kur su kojomis ir krauju buvo tikrai per ilga. Staiga po visų gore muštynių n stuff - ramiai guli jie susikabinę rankutėm? Sapnavo tą patį sapną? Nesupratau pabaigos. Tai va, kaip matai kilo labai daug klausimų. Tikriausiai tik man, bet who cares. Labai daug neaiškios istorijos spragų.
Over all : neišpildyta istorija, labai chopy, per ilgos scenos.
Tataigi, dėl techniškai gražesnio darbo renkuosi Matasogi.
Tikiuosi mano komentaras nieko neįžeidė, nes tikslas buvo tik pabrėžti kūrėjų klaideles. Kad ir kokia iš manęs prasta komentatorė.
"Dear Karma, I have a list of people you've missed."👍 3Comment
-
Baik tu. Smagu buvo skaityt, turbūt rimčiausia analizė kokią mačiau temoje. Toks kaip ir požiūris iš kito kampo. Iš žmogaus mačiusio ir žinančio abu anime, bei žvelgiančio į darbus visai kitomis akimis. Ir dar kapojančią darbus iš logikos pusės. Good read. Bet apskritai aš nelabai sutinku su tavim ir Draconica. Na, kad tiek vienas tiek kitas darbas turi tokį dalyką kaip siužetą. Labiau po mintį. Matasogi - kerštas, santykis; Acid - meilės kažkoks-kampis (naujadaras, klausykit). Nei viename nėra judėjimo nuo A iki B. Bent jau sklandaus.Comment
-
Baik tu. Smagu buvo skaityt, turbūt rimčiausia analizė kokią mačiau temoje.
Bet apskritai aš nelabai sutinku su tavim ir Draconica. Na, kad tiek vienas tiek kitas darbas turi tokį dalyką kaip siužetą. Labiau po mintį.
"Dear Karma, I have a list of people you've missed."Comment
Comment