AMV Battle : Abalys vs JaKeGirl [PASIBAIGUS]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

    • 2010 07 20
    • 1136

    #31
    Autorius absurdas
    Tad toliau rodykit iniciatyvą. Galėtumėt net >tryse...etc surenkti kovą, išeitų kaip netikėtas mini konkursas, nes kažkaip laaaaaabai jau dažnai pradėjot.
    Po šios kovos aš paimu pertrauką nuo kovų, todėl viską paliekų kitiems Lietuvos editoriams. Iš šono tik nebent nejuntamai organizuosiu kitų editorių razborus :3 O ką kaip jie sugalvos kautis - čia jau bus jų reikalas.
    Pats iš tikro nelabai pritariu 1x1x1 kovai, nes kažkaip įdomiausia būna kai tu eini prieš būtent vieną editorių. Tada bent gali išstudijuoti jo silpnybes bei stiprybes ir stengtis tą pranokti, kas ant 1x1x1 atrodo kiek sudetingiau, nes visi tie editoriai gali būti per daug skirtingi. >.>


    P.S Laukiu antrųjų STARS...

    Comment

    • Miyata
      Find your own sins, kid.



      • 2008 01 09
      • 452

      #32
      Autorius Draconica
      Mane erzina ir lietuviškų rašybos ženklų nenaudojimas
      I hope I annoy you more than anyone else, ne vien klaidomis ir lietuvisku zenklu nenaudojimais, bet ir ibraukdamas vos i ne kiekviena sentence angliska zodi.

      Seriously though, kas nores tas ir parasys tutorial - squall tai jau puikiai paskatino parasydamas kelis gerus basic tutorialus, bus noras zmonem rasyt daugiau tuomet ir bus skiltys sukurta. Squall ir taip yra amv skilties moderatorius, taigi jai bus reikalas sukurt nauja skilty, sukurs.

      Autorius Draconica
      I can't care less about your grammar.
      Heh, tuomet priestarauji pati sau. Guess I'm too awesome.
      Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2013-02-12, 16:56.

      Comment

      • Squalleh
        .MØNSOON.



        • 2009 01 12
        • 1892

        #33
        Kadangi čia jau tiek offtopo, tai nejaugi jūs pamiršot, kad ta skiltis su tutorais jau seniai yra? Jeigu kas norit kažkuo ja papildyti - prašom.
        Na ir kadangi jau užsukau į temą, idėsiu keleta savo centų apie darbus.

        Abalys, aiškiai buvo parinktas labai lengvas anime tokiai muzikai, bet negaliu kažko blogo pasakyt - jis labai tinka. Sinchronizacija vietomis yra nebloga, bet tau visgi labiau reikia kreipti dėmesį į muziką ir kaip ji veikia čia. Pas tave labai daug stiprių mirksėjimų, nors daina jų nereikalauja. Muzikoje nėra tokių labai stiprių ir agressivių garsų, joje yra subtilūs 'glitchai', reikalaujantys subtilaus priejimo sinchronizacijoje.
        Palygink tarkim kaip gerai tu parinkai sinchros metodą ant 00:32 ir kaip jis netinka ant 00:38.
        Taipogi pažiūrėk ant 00:54 ir ant 00:57. Tikiuosi pajusi skirtumą.
        Anime pats nemačiau dar, nors labai noriu, tad apie spalvas kažka sunku sakyti. Berods keitei kažka. Betkuriuo atveju - klipe niekas neišlenda ir akiai netrugdo. Nepatiko tik tas sferinis blur ant gėlių (00:26). Skirtingi ekranai taipogi galėtų turėti kažkokia idomesnė animacija, bet čia jau yra smulkmenos.
        Tikrai patiko ir nustebau kad nelabai turiu prie ko kabintis. Šaunuolis (:


        JakeGirl. Iškart - niekad, niekad, niekad nepradėk nuo titrų. Ypač jeigu darai miksą. Tu ne Tarantino. Taigi.. kas gi ne taip su šiuo darbu. Aš pasakyčiau kad tai yra visokie nereikalingi filtrai, nuobodūs anime ir nelabai gerai apkarpyta daina, bet ne. Pagrindinė problema klipo yra tame, kad nuo pat pradžių tu klausi žiūrovo: O kaip gi atrodė mūsų pasaulis be spalvų?
        Ir iškart, instinktyviai pasamonė meta klausimą atgal: O tikrai, kaip gi? Dėl to žiūrovas pradeda galvoti - kaip? Ir jeigu vaizduotė žiūrovo yra gera, galima prigalvoti daugybė labai idomių ir tiesiog stulbinančių variantų kaip gi tai viskas atrodytų. Bet ką mes gauname? Mes gauname sena gera B/W su invertu. Well.. that was.. anti-climatic.
        Tau gali pasirodyti tai kaip smulkmena, bet tu nusprendei pažaisti su žiūrovo, o šiuo atveju mano vaizduote. Ir iškart pralaimėjai - nuo pačių pirmų 5cm/s kadrų. Supranti, tai yra labai sunkus dalykas ir bandyti ji ištempti reikia tik tada, kai esi užtikrinta, kad tikrai galėsi nustebint kažkuo tai. Ko tau dėja nepavyko šįkart.



        Didžiausias skirtumas tarp Abalio ir JakeGirl (išskyrus technika) yra tame, kad JakeGirl iškart pasako kad pas ja yra kažkokia ideja, nors ir įgyvendinta ji ne taip jau ir gerai. Pas Abalį iš kitos pusės tu tiesiog jauti kad kažkas yra. Klipe yra kažkoks subtilumas ir šarmas kuris tiesiog laikė manes prie ekrano. Ir tik dėl to aš atiduosiu Abaliui savo balsa.

        Comment

        • Knives
          AZ rėmėjas

          • 2010 04 04
          • 240

          #34
          Kova labai gerai išnagrinėta. Squall išvada puikai apibendrina pagrindinį ir reikšmingiausią dvikovos skirtumą - video ir muzikos sintezė. Ne techniškumą. Jeigu autorius nepajunta ryšio su muzika, tolimesnė seka veda prie to, kad jam neišeina nukreipti emocijos tiesiai kanalu per muzikos ir vaizdo sintezę. O jeigu emocija nepasiekia žiūrovo, tai ne tik AMV, bet ir bet koks medija kūrinys tampa sausu vandeniu.

          Abalys - daryk ką darei iki šiol, dabar važiuoji ant labai gerų bėgių. Taisai savo klaidas ir silpnybes. Kiekvieną tavo darbą malonu žiūrėti, nes sekantis yra geresnis už praeitą. Metų gale tapsi vienu iš geriausių AMV editorių Lietuvoje, su dideliu potencialu aplenkti ir geriausiuosius. Tu tiesiog pure, o tai yra reta. Neįtikima? Lažinčiausi.

          JakeGirl - kaip ir Abaliui, patarsiu daryti ir toliau visiškai tą patį ką darai. Įskaitant mokymąsį ir kūrimą. Skaityk kritiką ir prisimink kur klydai. Bet kokiu atveju, tu judi i priekį, o tai yra svarbiausia. Geriausias tavo darbas iki šiol. Jeigu mėgsti typography (kaip pastebėjome), gali naudoti juos kiek tik reikia, ir kiek tau atrodo būtina. Jeigu toks tavo stilius - judėk link jo. Ieškok būdų kaip juos išnaudoti optimaliausiai, ir nedėk, jei žinai kad kadras gali apsieiti ir be to. Aukso viduriukas. Sėkmės tolimesnėje kūryboje!

          Autorius Abalys
          P.S Laukiu antrųjų STARS...
          It will blow your minds ladies and gentlemen.

          Comment

          • Abalys
            Nope!

            • 2010 07 20
            • 1136

            #35
            Dėkui Knives ir Squall už kritiką, bet Knives...

            Autorius Knives
            Metų gale tapsi vienu iš geriausių AMV editorių Lietuvoje, su dideliu potencialu aplenkti ir geriausiuosius. Tu tiesiog pure, o tai yra reta. Neįtikima? Lažinčiausi.
            ...Iš manes per daug tikimasi

            Comment

            • JaKeGirl
              c'ming 4 yar booty.

              • 2012 08 24
              • 343

              #36
              Štai ir pasibaigė daug dėmesio sukėlusi kova. Visų pirma tikriausiai norėčiau padėkoti visiems balsavusiems ir komentavusiems nariams. Labai džiugu, jog ši kova sugebėjo gauti tiek įvairių nuomonių iš įvairiausių žmonių. Tai čia ir sustokime ties padėkomis.
              Tikriausiai dabar atėjo laikas.. Pasiteisinti? Taip, asmeniškai, pati tikėjausi stiprios ir įdomios kovos , deja - tikėtasi per daug. Kaip sakoma "šokau aukščiau bambos" ir pralaimėjau tikrai šauniam editoriui kaip Abalys. Bent jau dėl to nesigailiu, kad pralaimėta buvo garbingai. ^^ Deja, ilgą laiką kaltinsiu save dėl poros dalykų kurie ilgą laiką mane tiesiog graužė po kovos starto. Visą laiką jaučiausi, kad į šį darbelį įdėjau tikrai ne visą save, galėjau žymiai geriau, bet deja.. Yra kaip yra. Visi darom klaidas ir kūrių mokomės. Dėka Abalio ir kitų Anime Zonos narių manau tikrai stipriai patobulėjau nuo STARS`ų ir labai tikiuosi sugebėjai ką nors maloniai nustebinti.
              Kalbant apie priešininko darbą - galiu tvirtai pasakyti : likau sužavėta. Ir ganėtinai stipriai. Pati esanti editorė kuri mėgsta AMV su mintimi, lėtus ir monotoniškus darbus (nors gviešiasi ir action stiliuko ) nustebau , kaip mano varžovas - action bender`is sugebėjo šitaip pasirodyti. Tikriausiai didžiausias pliusas buvo footage pasirinkimas kuris čia įtraukė į darbą. Vykstant visiems kameros veiksmams - mano akys tiesiog rijo tą darbelį , o protas šaukė "kas toliau, kas toliau" . Buvau nustebusi efektų originalumu ir jų gausa. Tu tikrai puikiai pasirodei. Kaip ir esu sakiusi, mano akyse tu esi puikus editorius kuris yra puikus pavyzdys ateityje.
              Tataigi , tikrai neprieštaraučiau šiek tiek patobulėjus pabandyti vėl su Abaliu susiremti. :3
              Na galiausiai, dar kartą padėkosiu už visą parodytą dėmesį šioje kovoje ir tikiuosi , kad matysime daugiau tokių kovų kurios sugebės suburti tiek žmonių. Visiems linkiu sėkmės tolesnėje kūryboje .



              "Dear Karma, I have a list of people you've missed."

              Comment

              Working...