AMV Battle : Abalys vs JaKeGirl [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

Labai nustebau dainos pasirinkimu (neklausau dainos iki AMV įkelti nebūna). Tikrai gražus skambesys ir kiek seku šias kovas tikrai neįprasto tipo.
    JakeGirl - pradžia mano manymu daug žadėjo. Pasaulio be spalvų įdėja sudomino ir laukiau puikaus pateikimo. Jis toks ir buvo iki. . . pradėjai rodyti spalvas. Tada nebelabai supratau kame esmė ir kur šuo pakastas. Tikėjausi kažko plaukiančio, dramos, žmonių bandančių pajusti spalvas ir panašiai, deja kažkaip to pasigedau. Žinoma, čia mano asmeninė nuomonė ir gal darbas buvo darytas su kita idėja. Iš esmės pirmoji darbo pusė labai gera, tik, dar vienas dalykas, intro kiek per ilgas.
    Alabys - nuostabus darbas. Posūkiai, spalvos, perėjimai iš vieno kardo į kitą, mano galva atrodo puikiai. Sukuria būtent tokią atmosferą, kokios ir tikėjausi išgirdusi pirmuosius melodijos garsus.
    Ir nors abu darbai labai stiprūs, balsą atiduodu Abalys ir sveikinu JakeGirl su taip pat puikiu darbu.
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2013-02-11, 16:23.

Comment

• Puny
      Coffee lover

• 2007 12 09
      • 101

Balsas keliavo Abalys. Manau pagrindinė problema JaKeGirl darbe yra keistas scenų pasirinkimas. Mano požiūriu, dauguma jų "nederėjo su mintim" ir žiūrint vis pagalvodavau, kad toj ar anoj vietoj reikėjo dėt kažką kito..taip sakant, atrodė, kad secenos neprideda prasmės, o tiesiog ten yra. Kita vertus, susidarė įspūdis, kad autorė galvoj jau turėjo kažkokią idėją ir nenorėjo jos "paleist" nepaisant to, kad muzika nelabai dera...

Comment

• .RECAni
        Rimtas forumo narys

• 2010 04 03
        • 152

Ok, mano balsas krenta i Abalio kraiti uz kokybiska montaza (jauciamas profesionalumas), nors teisybe pasakius, labiau patiko JakeGirl bandymas i trumpa AMV suklijuoti, kelis skirtingus ANIME ir suintriguoti ziurova tema. Abalys pasinaudojo ir taip jau šyzovu (galiu klysti, bet berods tik vienu is Genius Party darbų) kuryniu, kuriame temos nepastebejau, bet kad graziai susiziurejo, tai faktas. Spaudziu dešine abiem: Abaliui uz kokybe, o JakeGirl uz ideja (ir nenusimink, atmink meistriskumas auga su praktika). Patiko suorganizuota AMV kova. Butu galma suorganzuot daugiau panasiu, o gal ir ivairesniu AZ-KOVŲ.

Comment

• denix2
          Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
          • 350

Gerai suzaista abalys parinko tesiog perfekt soursa ir jou pasinaudojo o jakegirl sugalvojo pasakojima tam tikra ideja.
          P.s jakegirl su garsu tu cia specialia taip norejai kaska parodyti ar tesiog taip isejo?
          Paskutinis pakeitimas nuo denix2; 2013-02-11, 00:23.
          “I reject your reality and substitute it for my own.”
          www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Abalys
            Nope!

• 2010 07 20
            • 1136

Dėkui visiems už komentarus. Žiauriai įdomų pasiskaityti visų nuomonę. Su kai kuriuom sutinku, su kai kuriuom galėčiau pasigynčioti, bet visų pirmą norėčiau aptarti savo priešininkės JakeGirl darbą.

JakeGirl -
            Undiscovered colors... Kad ir kaip tu jį keiki ar nuvertini, tu nepaneigsi, kad tai darbas su tikrai labai stipria įdėja. Ir iš tikro labai malonu, kad nenusileidai šioje kovoje, išbandei savę. Tik deja... tau pagalius į ratus kiša patirties trukūmas, kuris šiame darbe gan aiškiai reiškiasi. Šis darbas technine puse tikrai nežyba... o galėtu. Tada jau aš šansų nebeturėčiau, nes pas mane minties aiškios nėra. Dabar įvyko gan dažnas dalykas 1x1 kovose... kai techninė pusė susidūria su įdėja. Ir iš tų kovų patirties galiu teigti, kad techninė pusė vis dėl to yra labiau priimtina žiūrovams. Bet jei tuos du dalykus... techniką ir stiprią įdėją sujungtume į vieną - gautusi stiprus tankas <- CAPTAIN OBVIOUS OVER HERE.
            Man paprastai pagauti mintį amv darbuose būna labai sunku, bet pas tavę toji mintis buvo labai aiški, todėl nereikėjo nei teksto sienos, nei poros sakynių, kad suprasčiau kas čia vykstą. O tai yra didelis pliusas. Grožis paprastume. Esi tikra šaunuolė. Na, bet užteks girti tavo amv pliusą... laikas užkabinti tą skaudžiausią vietą - techniškumą.

Iš viso darbe sumaišei keturis anime. Tau jie susiliejo gan neblogai, bet manę kažkiek iš vėžių išstūmė Bakemonogatari. Atrodo, kad tu parinkai gan prastokus kadrus palyginus su kitų anime vaizdais. Tas pats dalykas su scene selection man bado akis ir paskutiniojoje scenoje su miesto gatvės vaizdu, kuris atsispindi nuo kažkokio vyro akinių. Kodėl ten taip? Kodėl tas vyras ant galutinio fade pasirodo?

Taip pat norėčiau prikibti prie intro. Ji per ilgai trunka. Vos ne 20sec žiūrovas yra priverstas žiūrėti į beatsirandanti tekstą ir nieko daugiau. Manyčiau, kad šioje vietoje butu tikes koks nors švelnus fade į spalvotą (arba ne...) aplinkos vaizdą, kuris pasikartotu bent kas antra pianino garsą o po to sugrįžtu atgal prie teksto. Ir taip vis kartotusi ir kartotusi iki pat "Imagine the world with no COLORS". Po šio užrašo amv vaizdai pas tave sukasi be priekaištų iki maždaug 42sec. Taip... nuo čia jau man kažkaip nepatinka to Bakemonogatari kadrai. Norėjosi čia daugiau dėmesio aplinkai, bet visas dėmesys būvo sutelktas į veikėjus. Juk išsivaizduoti žiūrovui reik bespalvį pasaulį, o ne bespalvius veikėjus... O Bakemonogatari yra pilnas gražių aplinkos vaizdų. Ant 51sec jau jaučiasi ir gan skausmingas dainos kirpimas. Taip pat žiauriai skausmingą dainos kirpimą galima rasti ir ant 1:29. Dar skausmingiau skamba 1:11 - 1:15. Niekad taip nedaryk su garsų, nebent būtum darius lengva perejimą iš vienos pusės į kitą ir atvirkščiai (o ir originaliai Sony Vegas būvo skirtas apdoroti garsą, o ne vaizdą, todėl jis tikrai turi gan padorių garso filtrų, kurie būtu tike daug labiau nei dabartinis vaisius), nes dabar tai tikrai gero įspūdžio nepalieka, o ir ne visi mes sedim prie pc su ausinem. Taip pat tai turbūt tavo skausmingiausia darbo klaida. Puikų kadrą parinkai ant 0:58 sekundės, kai pasaulis atgauna spalvas. Visas tas rankos judesys su markeriu lyg simbolizuoja tą visą perejimą į spalvotą pasaulį. Lyg nukrypimas į visai kitą pusę... Žodžiu - labai gražus ir čia tinkantis kadras. Po šio kadro, iki 1:16 viskas žiūrisi gan padoriai, bet ne taip įdomiai kaip pradžia, deka gan keistų efektų su spalvomis, kurie gan greitai numeta visą amv įspūdį žemyn. Jie kažkiek gadina tą vaizdą. Bet vat nuo 1:16 jau išlenda skubėjimas arba tinginystė... čia darbas gan smarkiai krenta žemyn. Besikartojantys kadrai - "tampymai". Per STARS jau tau minėjau, kad tokie tampymai nelabai gražiai žiūrisi. Ypač ant to galutinio miesto gatvės vaizdo... Galėjai judesį ten palikti ramybėje, bet padaryti, kad ant namo kabantis televizoriai mirksėtu kokius nors ženklus, tekstą ar spalvas pagal muziką, o fade daryti ant savo dainos kirpimo vietos. Taip būtum išvengus to iš niekur pasirodančio vyro su akiniais.

Ką gi... šį kart tiek.
            Galų gale, JakeGirl, tu tikra šaunuolė. Sugebėjai nustebinti įdomia įdėja. Turi tikrai gerų minčių. Visko ko tau tik dabar te reikia, tai patirties. O tu ją tikrai įgausi su laikų, todėl nesijaudink ir tęsk savo veiklą. Lauksiu tavo naujų darbų.

>FIGHT<

Comment

• Absurdëh
              AZ Fairy

• 2011 03 21
              • 524

smagu sekti komentarus^^

Spoileris:
              Abaly tavo komentarus ypač įdomu skaityti, pastaruoju metu primena dalykus kuriuos pats bučiau sakęs. Nors šiuo atveju nevisai, bet pasakei pora pastabų, kurios mane pasamoningai trikdė, bet kurių nebučiau paminėjęs. Taipogi su daug kuom galėčiau ginčytis, bet tas butų gal nelabai etiška, kadangi šie komentarai visu pirma nėra skirti man... however it will be discussed! :V
              Pradžiai palyginimas su tanku man patiko, nežinau kur tą atkasei, nors į tanką idėjos nedėčiau, dažnaiusiai tai yra tik priemonė. Paprieštaraujant sau,- pati idėja kartias būna vien techninė, o kartias jai išpyldyt visai nereikia geros technikos. Žodžiu taip, su tais dviem dalykai visada esi laimėtojas.

Toliau kalbant apie idėją ir apie dėmesio susilaukusią dvikova,- nieko keista. Klausant originalios muzikos, kyla originalesnės idėjos, kur čia naujiena? Tad matomai daugiau artistiškų ketinimų ir eksperimetų. Iš kurių didžioji dalis nepasisekusių, bet būtent taip viskas ir veikia...tad pykt negaliu, būtų keista, nes visiem tą pastoviai rekomenduoju (bent pradžioje) ieškot/išbandyt naujus dalykus.

Pradedant nuo „neatrastų spalvų“ idėja lengvai atspėjau, kai dar klausiau dainos (o už ją labai dėkui negaliu sustot klausęs), užteko tik į pavadinimą žvilgtelt ir išpyldyt galimą muzikos atlikėjo idėją. Taigi nustebau ne nuo pačios idėjos, o kad ją vėl atspėjau tas tik pagrindė mano jau seniai žinotus dalykus...
              Garsas. Čia natūraliai, abiem atvejais sukarptyta taip kaip ir tikėtasi, turiu omeny pasirinkta teisingai,-paiimta stipriausia dainos vieta, plius įžanga jai. Kiekvieno reikalas kur dėt savo credit‘us, bet kažkur mačiau mep darbą,- kur buvo užsipulta nebeprižasties, nes ten tikrai tiesiog buvo metama reklama. Bet apskritai su ilga įžanga nematau bėdos, kaip tik tai gali suteikti stipresnį ispūdį ties stipria dainos vieta (kam ji ir reiklainga), blogai tik kad gali dingti noras žiūrėt toliau. O šiuo atveju dar reikia daugiau laiko pristatyti savo idėjai. Abaly pats pradedi pakankamai iš arti, bet efektingai (susidomėjimo faktorius). Deja kai tik užŠoki ant stiprios vietos automatiškai tikimasi dar kažko daugiau. Ir kaip tyčia klipas ten tru-pu-tu-ką stabateli. Abiem atvejais ten norėjau kažko drastiškesio. Pas JakeGirl spalvos galėjo iššauti butent ties stipria muzikos vieta, ne vien kamera tą pabrėžti.

Daugiau apie „neatrastas spalvas“. Vienas didelis eksperimentas, makalynė, sumuštinis, papildomai ir patys efektai neturi struktūros. Taip, kalbant iš dizaino pusės,- abejoju ar kas sugebės prieštarauti. Violetinė ir žalia yra klaikus derinys, jos yra priešingos spalvos ir turi per didelį kontrastą. (heh Moon matomai susipažinusi su spalvų teorija...to daikto paprastai niekas neskaito, gal kokius logotipus laisvalaikiu kuriam ka? ^^). O šiaip tie dalykai jie galioja visur dizaine, madoj... Mano rūbai spintoj vien juodi arba balti tai aš nesuku galvos.
              Bet mergaitė turėtų apie tai žinoti daugiau!!!
              Kodėl? Dar ir todėl, kad tavo darbo tema yra spalvos, o apie jas...nekažin kas, jos tikrai neatrastos. (čia beja nėra pikta ironija)
              -Color bleed/ invert efektas sakyčiau irgi ant ribos, atsargiai.
              Aišku visi žaidimai su saplvomis į temą. Taip! Atrodo estetiškai? Ne!..O kai ko visai nereikėjo…

Pavyzdžiui~1.02… ~1.08 vienas iš epizodų, kur man visada svyra rankos žemyn,-jeeeeeezau tas stokas,- mano įsitikinimu maras, bet kokiam darbui. Fenomenas kurio nesupratau, jei pažiurėjus su media_info į kodavimo datą, tikriausiai grįžčiau nevienerius metus į praeitį. Jį dėjo ir vis dar deda, juokingiausia, kad jis pastoviai niekur netikdavo…pasikartosiu niekur! Kur šiemet dar jį mačiau,- akross'e, (sutapimas pas lietuvius^^). Gaila dėl forumo bugo tą tema čia yra pradingusi.

Bet apskritai naudoji daug papildomos vaizdo medžiagos, uždrausti to negaliu, būtų per daug juokinga. Pasirūpink jų „kokybe“ naudok tikslingai... ir išradingai, netgi sukurk pati. Tikėtina senas kolega dirbantis su video turi ta patį rinkinį ir jį irgi tiesiog užmes ant viršaus. Įžanga palieka gerą prisiminimą, pirmos vienuolika sekundžių, po tas didelis tekstas bendram vaizde trukdo. Jis paprastas ir lengvai skaitomas? Taip! Deja primityvus.

-Skirtingi audio left/right channel,-efektui vėlgi turi būt aiškus tikslas, šiuo atveju to scenų kaitai nebuvo būtina, o tuo tarpu žiūrovo ausys degė. (ausinės taaaaip Abaly). Papildomai dėl techninių sumetimų jokiu garso parametrų keisti nereiktų, kaip ir kažko papildomo dažnai net neprireikia, nebent tikrai žinai ką darai.

O pabaiga pliusas, tokius sync "eksploitus" (ieškojimus) vertinu teigiami. Gražu kai išspaudžiama iš scenos daugiau nei ji duoda.
              Pradžioje sunku pasakyti ar tas kitiem žiūrėsis gerai, bet ir pradėt nuo kažko gi tai reikia. Tam mes čia ir komentuojame. Spalvų gama švelni ir maloni, ko Abalui (jei tik reikia) pastoviai truksta. Čia galit net pamokyt vienas kitą.
              Tiesa jei turi galimybę naudok video be logotipų (BDrip), Bakemonogatari jau nebenaujas anime, nors kai juoda ant balto beveik ir nesimato...bet visgi.

Taip, vyruko veidas keistai trikdė (good catch Abaly). Bet Kodėl? Ir čia prienam prie kitos labai geros pastabos. Dėl gamtos vaizdų... čia dainos konceptas kažkaip netiesiogiai to reiklauja. Bet sakykim gali būti visaip.

Taigi JakeGirl matomos pastagos ir svarbiausia kūribiškumas. Ko daug kam pastoviai tūksta ir trūksta. Nes daro vieną per tą patį. Apie spalvas labai minimaliai galima susipažinti šiame paveikslėlyje. Sakoma """kai kurie """ žmonės kartais ieško derinių pasinaudodami įvairiomis priemonėmis. God bless U stuff ! (a ne teip Moon)
              pastaba: kiekviena spava turi savo hex vertę,- išsirinkus spalvą tiesiog copy/paste jos kodą į color pikerį savo naudojamoje programoje. Spėju nelabai aiškiai pasakiau kagi...do some investigation.

Truputuką apie „how I feel“ Anime psichadelinis, bet iki šito žanto toli.
              Šiaip pas abu tokie sentimentaliniai klipai. Ir kaip matom visi žiūrovai labai instinktyviai žiūri į nuotaiką, kadangi tai yra šio žanro pagrindinis tikslas.
              -scenų parinkimas, galėjo būti geresnis (gerai tą lengva pasakyt tuoj paaiškinsiu) pavyzdžiui ties ~0.34 sumanu, bet bendrai palyginius gan grubiai, tam garsui pabrėžti dar buvo mirksinčiu scenų. (ir jei visa tai tikrai per dvi dienas);
              -blyksėjimai vietoj, ir atrodo tikrai neblogai, bet kas dažnai neplieka įspudžio,- kai mirksi visas kadras. (tiesiog būna įmašyti atitinkmos spalvos kadrai) Vėlgi primityvu?
              -visa kita atrodo puikiai, pagirimui neužteks vietos, o ir sakmbėtų tas naivokai.-Epic?
              -dabartinėje stadijoje savo darbą su efektais gali tobulint iki išprotėjimo, nes montaže tau nieko netruksta. Vien su juo galima padaryti labai daug. Ir į tai bus žiūrima labai teigiamai.
              Galutinai įsitikinau, kad girdi tiesiog viską, per stipriai pabrėži net silpnesius garsus, galima sakyti man juos parodei. Todėl pirmas įspūdis buvo klaidingas,-dauguma perėjimų pasirodė nereiklaingi. Klausa stipriausias tavo ginklas, bet gali būti ir priešingai. Vat dabar galvoju ant panašių laužytų psichadelinių muzikos takelių su ta anžmogio klausa galėtum pasirodyti labai gerai. Į BC panšus vien atmosferą perteikiantis darbas manau butų priimtas svetingai... tik kažko šviežesio reiktų.

PS:. nėra nurodyta data iki kada vyksta balsavimas!
              PSS:. kas liečia skausmingą dainos karpymą skaitau jei žiurovai to nepastebėjo masiškai,-reiškias nieko labai baisaus. Per gerai girdi ir per daug gerai susipažinęs su pačia muzika.
              Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-02-11, 21:59. Priežastis: grammar
              d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• Abalys
                Nope!

• 2010 07 20
                • 1136

Absurdas knows stuff... Jau iš tikro norėjau tavę šaukti. Maniau, kad nieko neparašysi. >.>

"Šis balsavimas užsidarys 2013-02-13 00:43"

Dėl scenų parinkimo tai tikrai sutinku, čia man su jomis gan silpnokai gavosi. Abejonių būvo, bet kaip ką keisti ir neišmąščiau. Eh...
                Su mirksėjimu pasireiškiančių vietų irgi sutinku. Taip... tai labai primityvu ir paprasta, bet rizikuoti su kažkuo sudetingesnių, įdomesnių nenorėjau. Grožis vis gi paprastume >.> Norėjau daug kur pridėti "twitch" arba "damaged" pabrežiant įvairius pyptelėjimus ar krebždesius ant kurių dabar yra tas mirksėjimas. Kaip manai? Būtu tike?

Būtu gerai, kad čia surašytus dalykėlius kas nors išsaugotu kokioje nors Video Kūrimo Pagalbos tėmoje ar pamokoje.
                Spoileris:
                Autorius absurdas
                Taigi JakeGirl matomos pastagos ir savrbiausia kūribiškumas. Ko daug kam pastoviai tūksta ir trūksta. Nes daro vieną per tą patį. Apie spalvas labai minimaliai galima susipažint šiam paveikslėlį. Sakoma """kai kurie """ žmonės kartais ieško derinių pasinaudodami priemonėm. God bless u stuff (a ne teip Moon)
                Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2013-02-11, 16:56.

Comment

• Absurdëh
                  AZ Fairy

• 2011 03 21
                  • 524

Autorius Abalys
                  Su mirksėjimų pasireiškiančių vietomis irgi sutinku. Taip... tai labai primityvu ir paprasta, bet rizikuoti su kažkuo sudetingesnių, įdomesnių nenorėjau. Grožis vis gi paprastume >.> Norėjau daug kur pridėti "twitch" arba "damaged" pabrežiant įvairius pyptelėjimus ar krebždesius ant kurių dabar yra tas mirksėjimas. Kaip manai? Būtu tike?
                  tu teisus tik šiek tiek nesupratai manęs. Myliu minimalizmą ir paprastus dalykus, bet sakydamas "primytyvus" neturiu omeny viso to modernizmo. Kaip čia pasakius kitaip...na pavyzdžiui: "atrodo pigiai".
                  Kažkuriam darbe pastebėjau kad be twitch naudoji ae data_glitch pluginą, pakankamai populiarus daiktas rusijos fronte Squall/SA.Robert etc... Skaitai mintis nes norėjau tą primint, bet... sunku pasakyt kaip tas butų atrodę, gal gerai o gal viską sugadintų . Bent man niežtėtų pirštai.

edit:#1
                  Autorius Abalys
                  Būtu gerai, kad čia surašytus dalykėlius kas nors išsaugotu kokioje nors Video Kūrimo Pagalbos tėmoje ar pamokoje.
                  nemanau kad tas labai jau aktualu visiem, galima aišku kažką paminėt . Manau yra daug daug naudingesnių dalykų naujiem žmonėm. Netgi kuris laikas svarsčiau /sutrumpint/išverst/ ar net parašyt pačiam pamoką. Bet žinau faktą, kad jų niekas neskaito. Aišku paskaitys kam idomu, bet sunku pasakyt ar tas tikrai butu naudinga. Atetį kai ką planuoju, bet nesu tikras, gal prieš s.t.a.r.s, jeigu nenumirsiu iki tada.

edit:#2
                  Autorius Draconica
                  Offtopic - Manau pamokėlę, kitą gali tikrai padaryti. Man asmeniškai įdomu. Aišku, jei tik nebūtų šitokios galybės gramatinių klaidų.
                  aišku sunku pripažinti, nors rašybai skiriu daugiau dėmesio, su skiryba prastai. Neoficialiai rašydamas išvis nekreipiu dėmesio. Tai man užimtų daug laiko, o forume svarbu, tik kad mane suprastų. Nors aišku beraštis gero įspūdžio tikrai nepalieka. -_-
                  O tave Grammar Nazi aš jau senokai turiu savo akiratyje, bėda tik pats neturiu daug laiko.

edit:#3
                  Spoileris:
                  Jezau, padarykit Draconica moderatorė jau
                  haha Squall,- detected!
                  Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-02-11, 19:16.

Comment

• Draconica

Autorius absurdas
                    nemanau kad tas labai jau aktualu visiem, galima aišku kažką paminėt . Manau yra daug daug naudingesnių dalykų naujiem žmonėm. Netgi kuris laikas svarsčiau /sutrumpint/išverst/ ar net parašyt pačiam pamoką. Bet žinau faktą, kad jų niekas neskaito. Aišku paskaitys kam idomu, bet sunku pasakyt ar tas tikrai butu naudinga. Atetį kai ką planuoju, bet nesu tikras gal prieš s.t.a.r.s, jeigu nenumirsiu iki tada.
                    Offtopic - Manau pamokėlę, kitą gali tikrai padaryti. Man asmeniškai įdomu. Aišku, jei tik nebūtų šitokios galybės gramatinių klaidų.

Spoileris:
                    Jezau, padarykit Draconica moderatorė jau
                    Paskutinis pakeitimas nuo Squalleh; 2013-02-11, 17:57.

Comment

• Abalys
                      Nope!

• 2010 07 20
                      • 1136

Autorius absurdas
                      Kažkuriam darbe pastebėjau kad be twitch naudoji ae data_glitch pluginą, pakankamai populiarus daiktas rusijos fronte Squall/SA.Robert etc...
                      Kažką labai panašaus naudoju - Digieffects Damage

Comment

• Draconica

Autorius absurdas

aišku sunku pripažinti, nors rašybai skiriu daugiau dėmesio, su skiryba prastai. Neoficialiai rašydamas išvis nekreipiu dėmesio. Tai man užimtų daug laiko, o forume svarbu, tik kad mane suprastų. Nors aišku beraštis gero įspūdžio tikrai nepalieka. -_-
                        O tave Grammar Nazi aš jau senokai turiu savo akiratyje, bėda tik pats neturiu daug laiko.
                        Taip, bet tave kartais sunku suprasti ir man asmeniškai net nėra noro skaityti pranešimo su daug klaidų (he he). Galėčiau tai pati pataisyčiau, o ne galvas kvaršinčiau dėl to, kas, berods, man vienintelei ramybės neduoda . Taip sakant visiems dėl gramatikos prikaišiodama gerbėjų nesusirasiu, he he.

Kad būtų į temą - data_glitch, kaip minėjai, Abalys darbe manau būtų kaip efektas atrodęs labai gerai, jei tik nepersūdant, nes overusage niekada neišeina į gerą.

Comment

• Moon
                          Forumo ligonis

• 2007 04 25
                          • 583

Autorius Draconica
                          Taip, bet tave kartais sunku suprasti ir man asmeniškai net nėra noro skaityti pranešimo su daug klaidų (he he). Galėčiau tai pati pataisyčiau, o ne galvas kvaršinčiau dėl to, kas, berods, man vienintelei ramybės neduoda . Taip sakant visiems dėl gramatikos prikaišiodama gerbėjų nesusirasiu, he he.
                          Is tiesu mane irgi labai erzina visos klaidos ypac paprastuose zodziuose. Bet jos tik pabado man akis ir dilgciojimas praeina

Anyway absurdas butinai parasyk kokia pamokele jei turi kazka galvoje, visada atsiras zmoniu kuriems bus idomu :}

Comment

• Draconica

Autorius Moon
                            Is tiesu mane irgi labai erzina visos klaidos ypac paprastuose zodziuose. Bet jos tik pabado man akis ir dilgciojimas praeina

Anyway absurdas butinai parasyk kokia pamokele jei turi kazka galvoje, visada atsiras zmoniu kuriems bus idomu :}
                            Mane erzina ir lietuviškų rašybos ženklų nenaudojimas

O dėl pamokėlių galima sukurti AMV skiltyje temą su tutorials'ais. Ir pradedadiems padėtų, ir naudojantys gal kažką gero atrastų.

(Tikiuosi čia ne offtopic'as, nes kalba visvien apie AMV)
                            Kadangi labiausiai prie AMV aš įsivaizduoju Squall, nes jį matau kaip didžiausią čia iniciatorių nuo pat pradžios (honor is all yours, buddy), manau jam ir reiktų tokią temą jei ne pradėti, tai prižiūrėti ir padėti plėsti.

Comment

• Absurdëh
                              AZ Fairy

• 2011 03 21
                              • 524

Tikrai labai blogai pasijutau dėl savo gramatikos. Būti pataisytam, nėra didelis džiaugsmas, o aš pats turiu tokį įprotį. Nors kai kurie žmonės džiaugiasi kai juos pataiso. (priklauso nuo asmenybės tipo)

Autorius Moon
                              Pamokėlės. Dabartiniu momentu nieko nauja, ko negalima rasti internete ar amv.org'e bei kitur. Kažko savo greitu laiku irgi, nes su techniniais dalykais visiem degs akys. Kaip gaila, tiesiog nėra galimybės kolkas. Bet Moon pati taip pat galėtumei prisidėti^^

Matomai kiekviena dvikova atneša kažkokią papildomą diskusiją, kas yra labai smagu. Ir priverčia atrast kažką nauja, kas ir yra viso šito susirėmimo tikslas, o ne dvikovos laimėjimas. Tad toliau rodykit iniciatyvą. Galėtumėt net >tryse...etc surenkti kovą, išeitų kaip netikėtas mini konkursas, nes kažkaip laaaaaabai jau dažnai pradėjot. Darbo aprašymas irgi nepakenktų, jei norite kažką daugiau pasakyti į ką turėtumėme atkreipti dėmesį.

edit:#1
                              Autorius Abalys
                              Po šios kovos aš paimu pertrauką nuo kovų, todėl viską paliekų kitiems Lietuvos editoriams. Iš šono tik nebent nejuntamai organizuosiu kitų editorių razborus :3 O ką kaip jie sugalvos kautis - čia jau bus jų reikalas.
                              Pats iš tikro nelabai pritariu 1x1x1 kovai, nes kažkaip įdomiausia būna kai tu eini prieš būtent vieną editorių. Tada bent gali išstudijuoti jo silpnybes bei stiprybes ir stengtis tą pranokti, kas ant 1x1x1 atrodo kiek sudetingiau, nes visi tie editoriai gali būti per daug skirtingi. >.>
                              ...taip senokai matos, kad tau tai mažai ką beduoda, jau minėjau praeitą karta, kad esi pakankmai patyręs.

Autorius Draconica
                              Pamokėles remčiau dėl to, kad lietuvių kalboje nėra tiek daug medžiagos, o angliškai ne visi taip puikiai supranta kaip norėtų. Aš visgi mieliau renkuosi lietuvišką tokių aspektų aiškinimą nei anglišką, nes anglų kalba turi nemažai dviprasmybių savo žodžiuose
                              Dėl pakaitalų, lietuviškai kai kas skamba labai keistai. Tikėtina video redagavimui visi naudoja angliškas programas. Automatiškai visa išmokta terminologija ten bus atpažystama geriau.
                              O iš rusų kalbos, kai ko net negalima išversti.

edit:#3
                              Autorius Miyata
                              Seriously though, kas nores tas ir parasys tutorial - squall tai jau puikiai paskatino parasydamas kelis gerus basic tutorialus, bus noras zmonem rasyt daugiau tuomet ir bus skiltys sukurta. Squall ir taip yra amv skilties moderatorius, taigi jai bus reikalas sukurt nauja skilty, sukurs.
                              dar tikriausiai susilaikysiu nuo entuziazmo, nors dabartines pamokas būtų galima tiesiog papildyti.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-02-12, 10:04.

Comment

• Draconica

Pamokėles remčiau dėl to, kad lietuvių kalboje nėra tiek daug medžiagos, o angliškai ne visi taip puikiai supranta kaip norėtų. Aš visgi mieliau renkuosi lietuvišką tokių aspektų aiškinimą nei anglišką, nes anglų kalba turi nemažai dviprasmybių savo žodžiuose. Tai tikrai būtų gerai, forumui irgi tinka, nes yra AMV, o ką tai reiškia visi žinom.

EDIT:
                                Autorius Miyata
                                I hope I annoy you more than anyone else, ne vien klaidomis ir lietuvisku zenklu nenaudojimais, bet ir ibraukdamas vos i ne kiekviena sentence angliska zodi.
                                I can't care less about your grammar.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2013-02-12, 08:50.

Comment

Working...