AMV Battle: Abalys vs Sempaieditz [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

• 2010 07 20
    • 1136

AMV Battle: Abalys vs Sempaieditz [PASIBAIGUS]

Ladies and gentleman! Vos spėjus atšalti prieš tai buvusioms AMV kovoms... Garsiai atrieda, atidūnda dar viena amv 1x1 kova. Ir šį kartą tarpusavyje susikaus Abalys bei... naujas žmogus animezonoje - Sempaieditz. Vienam iš jų tai gali būti geras startas, kitam - pirmasis 1x1 kovos pralaimėjimas. Kam nusišypsos fortūna? Tą nuspręs žiūrovai
    Kovos detalės:
    AMV žanras - veiksmas
    AMV daina - Celldweller - Shapeshifter (Klayton revision)
    AMV trukmė - ne mažiau kaip 1 minutė ir ne daugiau kaip 1:30
    Deadline - 2013.01.20 vakaras

__________________________________________________ __________________________________________________ ____________

Rinkis tau patikusi AMV!

Abalys: Let's Ride
    SempaiEditz: 「Shapeshifter」

Balsavimas vyks iki 2013.01.26
    19
    Abalys - Let's Ride
    0%
    10
    SempaiEditz - Shapeshifter
    0%
    9

The poll is expired.

• Absurdëh
    AZ Fairy

• 2011 03 21
    • 524

Kad gal instrumentalinė versija būtų tikus net labiau, garsas ir taip pakankami chaotiškas, nebent aišku vokalas užims labai jau svarbią vietą...
    Man nostalgija, visi žaidėjai puikiai atsimins, ką jie veikė ir kokios muzikos klausė ~2005 metais (before this revision), so all possible style references...
    will... be...appreciated. -_-'
    Autorius Abalys
    Talkin' about Need for Speed:Most Wanted?
    jap, pirma mintis ir buvo tokia, - "ir kur po velniais aš tą jau girdėjau".
    Dabar kiek pažiūrėjau yra neseniai išleistas ir NFS:MW2 O_o
    Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-01-13, 13:35.
    d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• Abalys
      Nope!

• 2010 07 20
      • 1136

Talkin' about Need for Speed:Most Wanted?

Comment

• Abalys
        Nope!

• 2010 07 20
        • 1136

Eilinį kartą mes anksčiau deadline.
        Rinkis tau patikusi AMV!

Abalys: Let's Ride
        SempaiEditz: 「Shapeshifter」

Balsavimas vyks iki 2013.01.26

Jei galite, pakomentuokit

Comment

• denix2
          Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
          • 350

Abu darbai kaskokie labai jau monotoniski ir be sielos turbut daina kalta ar kas net nezinau nieko jau nesuprantu..dabar net nezinau uz ka balsuoti, kaskaip noro nera
          “I reject your reality and substitute it for my own.”
          www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• daimonass
            Forumo vilkas

• 2008 12 08
            • 354

Abi AMV labai panasios. Siap butu idomiau, jai butu dainos vietos tos pacios pas abu. Abalio AMV pagal mane, geriau uzbaigta yra. Bet SempaiEditz idomiau syn'a padare. Tad uz ji ir balsuoju.
            Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Abalys
              Nope!

• 2010 07 20
              • 1136

Autorius daimonass
              Abi AMV labai panasios. Siap butu idomiau, jai butu dainos vietos tos pacios pas abu. Abalio AMV pagal mane, geriau uzbaigta yra. Bet SempaiEditz idomiau syn'a padare. Tad uz ji ir balsuoju.
              Dėl sync kažkaip kitokios mintys kyla, bet vistiek įdomu sužinoti nuomonę Ačiū, kad pakomentuoji

P.S Vėliau pabandysiu aptarti savo priešininko darbą.

Comment

• Moon
                Forumo ligonis

• 2007 04 25
                • 583

Taigis balsavau uz Sempai, nors abu pakankamai lygiaverciai darbai su savo privalumais ir trukumais.

Abalys: taviskis labiau pilnavertiskas ir daina sukarpyta gerai. Bet kazkaip per grubiai kai kur ziurejos ir gaila nebuvo jokiu epiniu/kabinanciu momentu. Ant 0.17 sec norejos ko nors zymiai stipresnio. Trukdziai nekokybiski o ir tamsejimas palaipsniui nesiziurejo...

Sempai: pradzia labai gera buvo, bet nuo 0.43 sec labai prastai. Ir daina blogai sukirpta ir tie shake ne i tema, bent galejai juos uzlaikyt iki 0.45, tada butu bent tike. Bet visi tie smooth perejimai man arciau sirdies, del to pasirinkau tavo darba.

Comment

• xNoiseAMV

Sempai labiau man Zoomai Impactai ir t.t
                  Abalys tavo amv truko labiausiai Impactai ir zoomai geri

Comment

• FireBoyAMV
                    Narys

• 2012 08 24
                    • 41

Iki 45 sekundės Aurimo shakes tiko puikiai, po to atsibodo ir nebesižiūrėjo. Patiko smooth transitions, kas net labai mano manymu turėjo įtakos flow'ui, nes as Abalį dideli hardcut'ai ir spalvos labai jau numušė žiūrėjimo malonumą. Aišku scenos parinktos geriau nei Aurimo. Bet manau jei galiu balsuot balsuoju už Aurio pirmas 45 sekundes

Comment

• Abalys
                      Nope!

• 2010 07 20
                      • 1136

Ką galiu pasakyti... čia tai tikra kova. Nuolatinė įtampa bežvelgiant į balsavimo eigą. Priešininkai arba eina lygiai, arba vienas iš jų vos keliais balsais išsiveržia į priekį, bet neilgam. Tokios įdomios amv 1x1 kovos animezonoje dar nebuvo ir tikiuos, kad ji motyvuos ir kitus kūrėjus susikauti.

Savo šį post'ą norėčiau pradėti nuo mano pačio nuomonės apie maniškį klipą...
                      Kaip jau daugelis sakė, jis vienas iš silpnesnių mano darbų ir aš pilnai su tuo sutinku. Tiesą pasakius, man net paskausta galva jį bandant peržiūrėti. Pačioje pradžioje kai jį pradėjau kūrti, maniau, kad tai bus mano geriausias action iki šiol. Kad jis išlaikys dinamiką, atrodys gražiai bei susižiūrės labai lengvai. Ir tą savo nuomonę išlaikiau maždaug iki 0:35. Kūrdamas toliau jau po trupūti pradėjau suprasti, kad nieko gero nesigaus, o laiko yra tiesiog per mažai, kad bandyti kažką keisti. Kita žiauri klaida buvo tą, kad pasirinkau TVrip, dėl to neišvengiau pixelizacijos, kuri net ant originalaus source trupūti matės. O dar ir reikėjo slėpti tv logotipą per Pan/Crop kas dar labiau suėdė kokybę. Bandžiau padaryti ir kokias nors įdomesnes spalvas, bet deja... dėl tos pačios priežąsties, spalvos atrodė tiesiog siaubingiau, negu yra dabar. Turbūt galiu pasigirti tik dinamiška pradžia bei gerai sukarpyta daina

Na o dabar pereinu prie savo konkurento, SempaiEditz darbo pavadinimu 「Shapeshifter」
                      Daug tikrai nekalbėsiu... so here we go!
                      Iš pat pradžių norėčiau prisikabinti prie darbo su garsu. Pagal mane 0:23 to Open Deal įgarsinimo tikrai nereikėjo. Labai jau išmuša iš vėžių. Po to jau eina dainos kirpimas ant 0:42, kuris tikrai neskamba kokybiškai... Nutyla "go,go,go" aidas, bet po kirpymo vel girdysi "go,go,go" tylejantis aidas... Pati daina darbe užsibaigia su paprastu Fade vietoje, kur atrodo, kad daina vėl bando išsibegėti į priedainį. Technine pusė su garsu tikrai prastoka.
                      Kitas dalykelis kuris kliuvo už akių tai besikartojantis LYGIAI tas pats "Shake". Apatinis dešininis kampas vis truputi pasislenka po kraštu ir iš lėto vel grižinėja. Taip... jis atrodo naturaliai... taip... jis gražus... bet jis lygiai toks pats ant kiekvieno eilinio kadro ko deka dinamika truputėlį nukenčia.
                      Ką galiu pasakyti tai tik, kad neskaitant tų klaidų su garsu bei besikartojančio lygiai to pačio "shake" tavo darbas man daug lengviau susižiūri nei mano.

Overall: Abu mes galėjome tikrai daug stipriau, bet ir dabar gaunasi gan lygi kova ir man tai patinka Po šios kovos tikrai norėsiu kažkada vėl susikauti su tavimi

O Tym2x didelis "BUUUUU", kad sumane atšaukti kovą su manimi pats ją iškeldamas... Bet gal ir geriau, nes dabar susiduriau su sau lygiu priešininku

Comment

• Absurdëh
                        AZ Fairy

• 2011 03 21
                        • 524

Keista, o aš galvojau kažkas tikrai pasirinks redline, gaila.
                        Abalys padaryk pertrauką, atsipalaiduok tau gal depresija iš kur toks nusivilimas, per tiek laiko geras darbas viskas savo vietoj, vienu aspektu pralaimi niekur kitur. O žiūrovai pasirinks kas jiem prie širdies. Winning is just memorable ending don‘t be maniac :V
                        *jei dar patys video šaltiniai būtų vienodi viskas būtų objektyviau vertinant pagal editing ability, nes visi pirma žiūri vizualiai...
                        ...somehow believe SV alone is just horrible at color grading...
                        apskritai šitoj rungtį darbai nebus tokie geri, kokie jie galėtų dėl laiko limito, nors ir per tris dienas galima padaryt labai gerai, bet žmonės skirtingu greičiu dirba. Jau esi patyręs dirbk prie full-scale projekų ar dalyvauk kažkur rimčiau. O apie savo darba visa laiką yra sunku kalbėt.
                        Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-01-20, 20:01.

Comment

• Draconica

Nenusimanau aš apie AMV ar apie jų gaminimą, bet man patiko Abalys darbas. Scenos pasirodė parinktos puikiai, prie dainos tiko, o antrasis darbas be galo erzino savo "judančiais" kadrais (nežinau kaip iš tiesų tai pavadinti). Ir apskritai pasirodė, kad pats darbas tai video pridėtas prie muzikos, o ne sulieta į visumą ką aš pamačiau Abalys darbe. nenoriu nieko įžeisti, tiesiog balą atiduodu darbui kuris geriau susižiūrėjo.

Comment

• Abalys
                            Nope!

• 2010 07 20
                            • 1136

Autorius absurdas
                            Keista, o aš galvojau kažkas tikrai pasirinks redline, gaila.
                            Abalys padaryk pertrauką, atsipalaiduok tau gal depresija iš kur toks nusivilimas, per tiek laiko geras darbas viskas savo vietoj, vienu aspektu pralaimi niekur kitur. O žiūrovai pasirinks kas jiem prie širdies. Winning is just memorable ending don‘t be maniac :V
                            *jei dar patys video šaltiniai būtų vienodi viskas būtų objektyviau vertinant pagal editing ability, nes visi pirma žiūri vizualiai...
                            ...somehow believe SV alone is just horrible at color grading...
                            apskritai šitoj rungtį darbai nebus tokie geri, kokie jie galėtų dėl laiko limito, nors ir per tris dienas galima padaryt labai gerai, bet žmonės skirtingu greičiu dirba. Jau esi patyręs dirbk prie full-scale projekų ar dalyvauk kažkur rimčiau. O apie savo darba visa laiką yra sunku kalbėt.
                            Oi Dieve negaliu... šiais metais noriu išbandyti jėgas kiekviename konkurse iš eilės. >.> Bei nors kartą pabandyti kažką su rimtesne mintimi sukūrti. Bet jaučiu nesigaus... truksta AMV patirties Nors jau dabar lipdau mažą ekspermentuką į BIG'ą

Comment

• Absurdëh
                              AZ Fairy

• 2011 03 21
                              • 524

Autorius Abalys
                              Oi Dieve negaliu... šiais metais noriu išbandyti jėgas kiekviename konkurse iš eilės. >.> Bei nors kartą pabandyti kažką su rimtesne mintimi sukūrti. Bet jaučiu nesigaus... truksta AMV patirties Nors jau dabar lipdau mažą ekspermentuką į BIG'ą
                              nu aišku kapokis su geriausiais, dėl patirties paprašyk Squall ,kad paimtų į kasmet vykstačius level up konkursus kaip novice. Žiurek dar laimėsi rublių >.< ar šiaip amv.org'e krūvos festivalinių konkursų bet... čia daumaš isivaizduok kaip kokiam now japane dalyvautum, tik konkunkurencija tikriausiai biški kita ...ir mėgaukis ;V

edit:
                              Spoileris:
                              Autorius Abalys
                              Va čia būtu įdomu... žinoma jei tik sutiktu Squall :3
                              neišeis gaila
                              Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2013-01-21, 14:42.

Comment

Working...