AMV Battle: Denix vs Abalys [PASIBAIGUS]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Absurdëh
    AZ Fairy

• 2011 03 21
    • 524

Iš Absurdo tai tikiuosi detalios technines abiejų amv apžvalgos :3 That would be gooood....
    nepyk žmogau, kad nelabai ką ir naujo pasakyt turiu, nes matyt pasenau.

bet dabar jei rimtai dėl technikos? man regis daugiau turi omeny kūrybinę pusę, nes kažkokių super griežtų reglamentų kaip encodint ir pan...čia nėr.Be to source failų irgi nėr. Apart nebent vizualiai galima atspėt, kad kažkas buvo padaryta nevisai gerai.
    Šiaip tikiu, bet kokią klaidą galima paverst artistišku ketinimu, bet suku pasakyt kaip į tą bus pažiūrėta.

Apie darbus man asmeniškai labiau "Falls apart" .Kadangi juom ir mėgavus, kaip veiksmo amv. Dėl istorijos manau nieko baisaus
    jei jos ir butu nebuvę, jei jau grynai action kategorija, bet aišku istorija visad tik pliusas. Bet ją reik mokėt pasakot, na aš nežinau
    kaip tą teisingai tą padaryt, paklausk Squall. Bent AŠ galvoju pradžioj reikia pristatyt veikėjus ir parodyt jų tarpusavio santykius, po to seka konfliktas ir nauji santykiai. Bet kai tau taiop sekas action velniop istoriją, tuolab jei jie vienas kitam trukdo. Nes darbas geras tikrai ne dėl istorijos (De'Žavu) Be to visad gali turėt bendrą idėją.
    PS. Tikrai Gražus glitch efektai, bet jie neduoda efekto...kokį galėtų.
    Xaction. Mielas minimalistinis intro (spėju Xfiles reference?)
    Mardock žinau pirmus du fimus, na ten pačios scenos nėr labai jau dinamiškos ir veiksmo man ten buvo mažoka. Tai sunkiau dėl to.
    Nes jei ne geresnis scenų parinkimas, tada daugiau darbo su efektais reikia. Reikėjo patempt iki 30d . Nes kaip sakė Moon , ten kur jinais treniruojas yra scena kur šaudo jinai ratu į kulkas sukantis kamerai, butu tikę prie būgnu, reikėjo prikaišiot prieksperimentuot, manau nebutum sugadinęs to atpasakojimo, jei buvai taip pagalvojęs, nes per final battle atrodytų kad jie ten šaudo į vienas kitą. ^^'
    Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-12-28, 18:54.
    d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• Miyata
      Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
      • 452

Abaly, pamokink kaip synca jauti? D:
      Pas tave kai paziuriu visada geriausiai susyncinta, nedgi man su bloga klausa lengvai matos.

Comment

• Abalys
        Nope!

• 2010 07 20
        • 1136

Autorius Miyata
        Abaly, pamokink kaip synca jauti? D:
        Pas tave kai paziuriu visada geriausiai susyncinta, nedgi man su bloga klausa lengvai matos.
        Na... čia viskas labai paprasta, bet šis mano amv tikrai nėra sync'o gėris. But anyway. Iš karto sakau, kad tikslių viso to sąvokų nežinau, bet gal suprasi...
        Papraščiausias būdas synctinti yra keisti kadrus pagal ritmą. Paprasta ir lengva bei veiksmui labai tinka, bet nuolatinis tokio sync darymas nužudys dinamiką, o kartu ir jam prireiks labai daug video medžiagos. Kitas sync būdas - keisti vaizdus pagal vokalą. Toks būdas sakyčiau, kad tinka tik labai greitose dainose, nes jei vokalas bus greitas, o instrumentinis ne - tai atrodys labai keistai ir gal net bjauriai. Ir galiausiai... sync pagal išskirtines, aštrias dainos vietas kaip pvz šio "Falls apart" arba "Insanity" amv pradžia. Iš tikro patarčiau įdėmiai peržiūrėti Insanity ir Violent Moon, nes ant abieju šių mano darbų yra šimtaprocentinis sync... arba kitaip sakant - oversync. Gal padės trupūti labiau susigaudyti kur turėtu keistis vaizdai ar atsirasti kokie nors efektai. Pats asmeniškai sync išmokau visiškai ne iš amv, o iš Incorporated 2 by Clayman - CS:S frag movie >.< (geriausiai music sync pabrežiamas nuo 3:34 iki 5:55) Yep... gan keistas būdas mokytis girdėti dainą, no? Jei sugalvosi žiūrėti - atkreipk dėmesi kur buna šūviai, o po to nueik pasiklausyti švarių šio klipo dainų

Comment

• Miyata
          Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
          • 452

Autorius Abalys
          Na... čia viskas labai paprasta, bet šis mano amv tikrai nėra sync'o gėris. But anyway. Iš karto sakau, kad tikslių viso to sąvokų nežinau, bet gal suprasi...
          Papraščiausias būdas synctinti yra keisti kadrus pagal ritmą. Paprasta ir lengva bei veiksmui labai tinka, bet nuolatinis tokio sync darymas nužudys dinamiką, o kartu ir jam prireiks labai daug video medžiagos. Kitas sync būdas - keisti vaizdus pagal vokalą. Toks būdas sakyčiau, kad tinka tik labai greitose dainose, nes jei vokalas bus greitas, o instrumentinis ne - tai atrodys labai keistai ir gal net bjauriai. Ir galiausiai... sync pagal išskirtines, aštrias dainos vietas kaip pvz šio "Falls apart" arba "Insanity" amv pradžia. Iš tikro patarčiau įdėmiai peržiūrėti Insanity ir Violent Moon, nes ant abieju šių mano darbų yra šimtaprocentinis sync... arba kitaip sakant - oversync. Gal padės trupūti labiau susigaudyti kur turėtu keistis vaizdai ar atsirasti kokie nors efektai. Pats asmeniškai sync išmokau visiškai ne iš amv, o iš Incorporated 2 by Clayman - CS:S frag movie >.< (geriausiai music sync pabrežiamas nuo 3:34 iki 5:55) Yep... gan keistas būdas mokytis girdėti dainą, no? Jei sugalvosi žiūrėti - atkreipk dėmesi kur buna šūviai, o po to nueik pasiklausyti švarių šio klipo dainų
          Heh, ne taip pasakiau, gommene bet vistiek thanks. Turejau omeny ritma/jausma jam D: As viska sita jau zinau, ir is squall ir is google ir is dar 5x nariu xD Bet vistiek sunkiai pagaunu su savo klausa. Pagal mane pvz tame flcl darbe viskas buvo ciki piki, bet is kritikos buvo matyt kad aiskiai ne xD
          O siaip neturiejau omeny vien del sio amv, zinau kad vietomis ne ant tiek gerai kiek galima, bet tai vistiek kazkodel palengva ziuriu ir iskart flow matosi visas. Man neina sukurt jo, nedgi jai principus zinau. Damn, kodel pas mane bloga klausa D:

Hmm, del klipo visai gera ideja. Bet jie pabriezia dazniausiai astrias vietas tiktais, suvis + slowmo. Reikes cs 1.6 klipu paziuret, css sucks xD Nezinau ar pades siaip nes mates gan daug ir taip. Ir amv daug ziurejau/ziuriu ir vistiek kazkaip..

Comment

• Moon
            Forumo ligonis

• 2007 04 25
            • 583

Autorius Miyata
            Pagal mane pvz tame flcl darbe viskas buvo ciki piki, bet is kritikos buvo matyt kad aiskiai ne xD
            O siaip neturiejau omeny vien del sio amv, zinau kad vietomis ne ant tiek gerai kiek galima, bet tai vistiek kazkodel palengva ziuriu ir iskart flow matosi visas. Man neina sukurt jo, nedgi jai principus zinau. Damn, kodel pas mane bloga klausa D:
            Jei sugebi patipsenti su koja i takta klausantis dainos tiek turetu uztekti, nebutinai tureti gera klausa.
            Pagrinde pritaikyti perfect anime tai dainai ir per ramias dainos vietas rodyti ramu veiksma. Kylant dainai - kelti itampa, kad tuoj kazkas ivyks ir per priedaini arba stipria dainos vieta jau gali draskytis su visais geriausiais anime kadrais. Viskas easy, sunkiausia gerai pritaikyti anime's kadrus ^^

Comment

• Absurdëh
              AZ Fairy

• 2011 03 21
              • 524

Naturaliai turi gerą klausą jei esi muzikantas, šokėjas ar muzikos kūrėjas... na bet jei ne reik kažkaip treniruotis.
              Aš tai galvoju tiesiog užtenka klausyt daug muzikos(sumautai daug) geriau su labai aiškiu ritmu. Muzika ypač elektroninė turi struktūrą, schemas. Abalys visą tą jaučia. Ir tas matos, kiekvienas atskiras garsas = absoliuciai tas pats efektas, ar kameros judesys, lygiai taip pat kaip tap pat kaip ta muzika ir buvo sukurta. Klipmeikeris skaitau muzikos mėgėjas, jo klipas žiūrovui leidžia pajust kaip gerai jisai jaučia muziką, jei yra priešingai biški liūdna.
              Žiūrėt į aqualizerius (kad ir kaip tas juokingai skambėtų), kai kurie kūrėjai žaidia žaidimus, muzikinius ar ne žaidimus, išvis dauguma jų kažkodėl ...geimeriai bet sakau tik todėl kad editoriai dirba su muzika. Ir išsivystis naturaliai klausa.
              Tam CSS klipe yra gražių epizodu patinka ta vieta kur su DeagLe( love that gun) pArbrėžia vokalus ar beatus, bet visko gi 9 minutes taip nedarysi pati daina nėra labai aiški. Blem gerai geimeriam užsirekordina viską ant 60fps kad su anime šitaip.
              Aišku reik nemažai kartų paklausyt prieš kuriant to garso su kuriuo dirbsi (kas be ko), o neiškart pult statyt;
              Padėliot markerius ant audio tracko (dviguba nauda);

Comment

• Miyata
                Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                • 452

Autorius Moon
                Jei sugebi patipsenti su koja i takta klausantis dainos tiek turetu uztekti, nebutinai tureti gera klausa.
                Pagrinde pritaikyti perfect anime tai dainai ir per ramias dainos vietas rodyti ramu veiksma. Kylant dainai - kelti itampa, kad tuoj kazkas ivyks ir per priedaini arba stipria dainos vieta jau gali draskytis su visais geriausiais anime kadrais. Viskas easy, sunkiausia gerai pritaikyti anime's kadrus ^^
                Eh.. Kad viskas butu taip lengva. As kaip ir suprantu sita ir bandau sita sekt bet vistiek neviskas taip lengva, vis delto reikia jaust ritma/dinamika/flow dainos kad manipuliot vaizdu.
                Autorius absurdas
                Naturaliai turi gerą klausą jei esi muzikantas, šokėjas ar muzikos kūrėjas... na bet jei ne reik kažkaip treniruotis.
                Aš tai galvoju tiesiog užtenka klausyt daug muzikos(sumautai daug) geriau su labai aiškiu ritmu. Muzika ypač elektroninė turi struktūrą, schemas. Abalys visą tą jaučia. Ir tas matos, kiekvienas atskiras garsas = absoliuciai tas pats efektas, ar kameros judesys, lygiai taip pat kaip tap pat kaip ta muzika ir buvo sukurta. Klipmeikeris skaitau muzikos mėgėjas, jo klipas žiūrovui leidžia pajust kaip gerai jisai jaučia muziką, jei yra priešingai biški liūdna.
                Žiūrėt į aqualizerius (kad ir kaip tas juokingai skambėtų), kai kurie kūrėjai žaidia žaidimus, muzikinius ar ne žaidimus, išvis dauguma jų kažkodėl ...geimeriai bet sakau tik todėl kad editoriai dirba su muzika. Ir išsivystis naturaliai klausa.
                Tam CSS klipe yra gražių epizodu patinka ta vieta kur su DeagLe( love that gun) pArbrėžia vokalus ar beatus, bet visko gi 9 minutes taip nedarysi pati daina nėra labai aiški. Blem gerai geimeriam užsirekordina viską ant 60fps kad su anime šitaip.
                Aišku reik nemažai kartų paklausyt prieš kuriant to garso su kuriuo dirbsi (kas be ko), o neiškart pult statyt;
                Padėliot markerius ant audio tracko (dviguba nauda);
                "Klipmeikeris skaitau muzikos mėgėjas, jo klipas žiūrovui leidžia pajust kaip gerai jisai jaučia muziką, jei yra priešingai biški liūdna." - gerai pasakyta bet deja ne man amv tuomet kurt nes tokiu minciu neturiu isvis kurdamas AMV. Tuo labiau nelabai klausos as tos muzikos, ypac elektronines ar kokios techno. Tokius tik per vakarelius ar klube kokiam bet ne namie ar playerije. As galiu tik klausyt tokia muzika kur turi geras bei idomias lyrikas su geru vokalu, bent jau mano nuomone geru. Per daug isrankus esu su muzika ir mazai klausaus.
                Haha, nezinau ar tai reiskia ka nors bet pas mane labai bloga klausa, nedgi dainuot neina xD Pamenu pradiniese klasese kai pirma karta solo dainavau atlikima skambejo kaip eilerasti skaiciau xD
                Na bet vis del to as renku anime pagal daina, ne atvirksciai taigi ne taip liudna, ne? xD Visu pirma surandu man patinkancia dina, poto galvoju ka noriu su ja parodyt, ideja bei suplanuoju biski tuomet jau renku anime.

O del dainos, tai mhm as kazkur 300+ bent esu paklauses ta daina pries pradedant kurt amv, jai average daina 3min.
                As kirpu kadrus su virtualdubmod nes patogiau ir geriau nei su vegas'u 10x tai visa ta laika klausau dainos, o kadrus apkirpt daug laiko uzima, nes as bandau viska ka imanoma panaudot iskirpt, nes visada prireikia buna.
                Ir pries kurdamas as visada markerius isdeliuoju idemiai, daug laiko ant to praleidziu pries kurdamas.
                As taip dariau jau nuo savo pirmo you're going down amv.
                Pvz (warning big images):
                Crazy dream - World Domination
                Spoileris:

Mind Blast
                Spoileris:

Comment

• Absurdëh
                  AZ Fairy

• 2011 03 21
                  • 524

Autorius Miyata
                  Tuo labiau nelabai klausos as tos muzikos, ypac elektronines ar kokios techno. Tokius tik per vakarelius ar klube kokiam bet ne namie ar playerije. As galiu tik klausyt tokia muzika kur turi geras bei idomias lyrikas su geru vokalu, bent jau mano nuomone geru. Per daug isrankus esu su muzika ir mazai klausaus.
                  tai kaip ir minėjau reiškias per mažai klausai bet...
                  hmmm... kodėl negalima klausytis dance muzikos namie ar tuo labiau šokt vienam (nors klube geriau) tam šita muzika ir yra su visiem aiškiu ritmu, o šokant įsijauti į muzika nepalyginamai stipriau (ir čia ne koks juokas >.<)
                  ramesnė muzika ,kur pagrinde vokalas jinai nėr labai orentuota į klausą.
                  Aš pradėjau nuo IDM/Glitch ir galvojau visos tos lėtos dainos su žodžiais eh nuobodžios, bet kuo daugiau visko klausiau tuo tolerantiškesnis patapau įvairiem žanram. Tu turėtum irgi pabandyt gal iš šimto patiks viena, paskui atsiras daugiau, klausykis tik dažniau.
                  Bet nepersitenk, nes atsimenu buves kursiokas į paskaitas vaikščiodavo su ausinėm ir šiaip visur. Tai visa svarbia info praleisdavo, todėl ir iškrito (real life experiance )

Autorius Miyata
                  Na bet vis del to as renku anime pagal daina, ne atvirksciai taigi ne taip liudna, ne? xD Visu pirma surandu man patinkancia dina, poto galvoju ka noriu su ja parodyt, ideja bei suplanuoju biski tuomet jau renku anime.
                  čia absoliučiai nieko nėra baisaus, arba vienaip arba kitaip.
                  Autorius Miyata
                  As kirpu kadrus su virtualdubmod nes patogiau ir geriau nei su vegas'u 10x tai visa ta laika klausau dainos, o kadrus apkirpt daug laiko uzima, nes as bandau viska ka imanoma panaudot iskirpt, nes visada prireikia buna.
                  virtualdubmod? tai kad jis jau seniai numirė, kitaip sakant jis yra senas ir neatnaujintas tikrai turėtum naudot nemodintą versiją. Taip jau būna primodina, paskui numeta, technika juda priekin viskas keičias, bugu krūvos, viskas dega.
                  Autorius Miyata
                  Ir pries kurdamas as visada markerius isdeliuoju idemiai, daug laiko ant to praleidziu pries kurdamas.
                  esu matęs kažkur custom ae skriptą kuris automatiškai pagal audio amplitudę sudeda markerius, o paskui dar ir sukarpo video track pagal tai.
                  Klipas per 10 sekundžių va blyn kur technika.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-12-29, 16:14.

Comment

• Miyata
                    Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                    • 452

Autorius absurdas
                    tai kaip ir minėjau reiškias per mažai klausai bet...
                    hmmm... kodėl negalima klausytis dance muzikos namie ar tuo labiau šokt vienam (nors klube geriau) tam šita muzika ir yra su visiem aiškiu ritmu, o šokant įsijauti į muzika nepalyginamai stipriau (ir čia ne koks juokas >.<)
                    ramesnė muzika ,kur pagrinde vokalas jinai nėr labai orentuota į klausą.
                    Aš pradėjau nuo IDM/Glitch ir galvojau visos tos lėtos dainos su žodžiais eh nuobodžios, bet kuo daugiau visko klausiau tuo tolerantiškesnis patapau įvairiem žanram. Tu turėtum irgi pabandyt gal iš šimto patiks viena, paskui atsiras daugiau, klausykis tik dažniau.
                    Bet nepersitenk, nes atsimenu buves kursiokas į paskaitas vaikščiodavo su ausinėm ir šiaip visur. Tai visa svarbia info praleisdavo, todėl ir iškrito (real life experiance )
                    Tai kad as ir nekalbu apie ramias/lietas dainas. Nuo kada vokalas tik ten issireiska? As siaip apie rock'a kalbu. Ir meh, as daug skirtingo zanru bandziau klausyt man nepatinka, aisku visada po kelias dainas ten ar ten randu bet tai man cia 100 metu prireiktu kad susirinkt playlist'a. Ir sakau man nera tiek laisvo laiko kad ta muzika 24/7 skaityt, ne durbas kad per paskaitas klausiciau, namie kai esu dazniausiai dirbu nuo pc ar prie pc vistiek susikoncentruot reikia ir muziko to man neleidzia nes as visada demesi i vokala kreipiu. Taigi meh, ir taip klausau kiek galiu daugiau nelenda.

Autorius absurdas
                    čia absoliučiai nieko nėra baisaus, arba vienaip arba kitaip.
                    Suprantu tiesiog pasakes esu del tavo pasireiskimo del klipmaikerio.

Autorius absurdas
                    virtualdubmod? tai kad jis jau seniai numirė, kitaip sakant jis yra senas ir neatnaujintas tikrai turėtum naudot nemodintą versiją. Taip jau būna primodina, paskui numeta, technika juda priekin viskas keičias, bugu krūvos, viskas dega.
                    Zinau, bet naudoju stabilia paskutine versija, tai bent jau man jokiu bugu nera ir viskas puikiai veikia. Turejau ta virtualdub, nesu tikras kodel bet perejau ant virtualdubmod. Siaip gerai turi audio settings, kartais reikia garso kai koks audio efektas ar pns, tai paziuresiu kita kart kai kirpsiu ar ten viskas yra ko man reikia. Bet siaip nematau reikalo pereit, nebent greiciau renderins joblist'a kuom as abejoju.

Autorius absurdas
                    esu matęs kažkur custom ae skriptą kuris automatiškai pagal audio amplitudę sudeda markerius, o paskui dar ir sukarpo video track pagal tai.
                    Klipas per 10 sekundžių va blyn kur technika.
                    Haha lol xD

Comment

• Abalys
                      Nope!

• 2010 07 20
                      • 1136

Tai ką, Denix'ai, kovos rezultatas jau čia Buvo malonu pabandyti jėgas prieš tave, nes STARS'e tu man kritai į akį su gan stipriu darbu. Keista tik kad šį kartą neparodei viso saves Bus malonu kada ir vėl sumesti vieną partiją prieš tave

Comment

• denix2
                        Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                        • 350

Autorius Abalys
                        Tai ką, Denix'ai, kovos rezultatas jau čia Buvo malonu pabandyti jėgas prieš tave, nes STARS'e tu man kritai į akį su gan stipriu darbu. Keista tik kad šį kartą neparodei viso saves Bus malonu kada ir vėl sumesti vieną partiją prieš tave
                        Sveikinu tave o kita karta geriau susimesti ne svenciu metu nes tada as nors gal blaivas busiu
                        “I reject your reality and substitute it for my own.”
                        www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

Working...