Iš Absurdo tai tikiuosi detalios technines abiejų amv apžvalgos :3 That would be gooood....
bet dabar jei rimtai dėl technikos? man regis daugiau turi omeny kūrybinę pusę, nes kažkokių super griežtų reglamentų kaip encodint ir pan...čia nėr.Be to source failų irgi nėr. Apart nebent vizualiai galima atspėt, kad kažkas buvo padaryta nevisai gerai.
Šiaip tikiu, bet kokią klaidą galima paverst artistišku ketinimu, bet suku pasakyt kaip į tą bus pažiūrėta.
Apie darbus man asmeniškai labiau "Falls apart" .Kadangi juom ir mėgavus, kaip veiksmo amv. Dėl istorijos manau nieko baisaus
jei jos ir butu nebuvę, jei jau grynai action kategorija, bet aišku istorija visad tik pliusas. Bet ją reik mokėt pasakot, na aš nežinau
kaip tą teisingai tą padaryt, paklausk Squall. Bent AŠ galvoju pradžioj reikia pristatyt veikėjus ir parodyt jų tarpusavio santykius, po to seka konfliktas ir nauji santykiai. Bet kai tau taiop sekas action velniop istoriją, tuolab jei jie vienas kitam trukdo. Nes darbas geras tikrai ne dėl istorijos (De'Žavu) Be to visad gali turėt bendrą idėją.
PS. Tikrai Gražus glitch efektai, bet jie neduoda efekto...kokį galėtų.
Xaction. Mielas minimalistinis intro (spėju Xfiles reference?)
Mardock žinau pirmus du fimus, na ten pačios scenos nėr labai jau dinamiškos ir veiksmo man ten buvo mažoka. Tai sunkiau dėl to.
Nes jei ne geresnis scenų parinkimas, tada daugiau darbo su efektais reikia. Reikėjo patempt iki 30d . Nes kaip sakė Moon , ten kur jinais treniruojas yra scena kur šaudo jinai ratu į kulkas sukantis kamerai, butu tikę prie būgnu, reikėjo prikaišiot prieksperimentuot, manau nebutum sugadinęs to atpasakojimo, jei buvai taip pagalvojęs, nes per final battle atrodytų kad jie ten šaudo į vienas kitą. ^^'
Comment