Papildytas pirmas puslapis, smagaus ir dvasingo kuciu vakaro :}
AMV Battle: Moon vs RespectTM [PASIBAIGUS]
Collapse
X
-
Balsuokit !Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
Balsavau už Moon. RespectTM darbe pasigedau kažkokios aiškios idėjos ir vientisumo. O man patinka dar matyti kažką tokio vientisai plaukiančio. Moon darbe būtent tai ir radau. Taip pat jos darbas geriau ir pačią dainą atspindėjo, matyti, buvo bandyta tą seksualinę įtampą kiek pabrėžtiComment
-
Na as balsavau uz moon nes jos darbas is karto uzsinhintas normalei ir ideja yra o i ka ligiavosit ir pagal ka sinhronizavo RespectTM net nesuprantu dar tie rgb nelabai sulindoComment
-
Nu jooooo... Respektui iki Moon kaip man iki balerinos.
Moon darbas taip lengvai susižiūrėjo, kad atrodytu... norėjos DAR! To nepasakyčiau apie Respekto darbą prie kurio buvo tikrai patingėta. Ant viršaus užmestas gan nekokybiškai padarytas DAMAGE/GLITCH efektas (overlay?), kuris ten visiškai netinka... ir... ir... BEST OF THE BEST... 0:20. Televizijos kanalas jums praneša apie šio anime DVD/BD. WOOOOOOOOO!!!!!!!! Yep... Respekto darbas silpnas ir tokių klaidų atleist tiesiog negalima. Linkstu link Moon, prie kurios niekuom prisikabinti negaliu. >.>Comment
-
Visu pirma galit ir nerodyti tu klaidu, puikiai zinau ko nespejau padaryti. Dabar net neturiu laiko prie kompo prisesti, tenka per iPad rasyti. Viskas per skubejima taip gaunas. Turesiu laiko - istaisysiu klaidas. Kaip suprast patyngejau? Nieko panasaus. Turejau daug darbo, tad teko arti. Sitos kovos rezultatai jau visiems buvo aiskus ir net neprasidejus kovai but i don't give a damn. Po kovos bus ka pasakyti dar. As siaip nesiteisinu cia, manykit kaip norit.Paskutinis pakeitimas nuo RespectTM; 2012-12-25, 18:38.--
Dont rush yourself, you will end up dead anyway.
One day, i will get my revenge.
It will never be the same again.Comment
-
Klausikit zmones gal kos nori su manim kokia 1 min darba pasivarzimui padaryt iki nauju metu ?Comment
-
tik Kas liečia "sinchronizaciją" nenaujiena bet žmonės skirtingai girdi muziką.
RepectTM (eg. pradžioj) girdi garsus, kurie nėra aiškūs ir čia galima sakyt klaida galime ne, bent mano klausa tą girdi gana aiškiai (nežianu ar užsuktu Bosu norėta tą pabėžt ar ten kokybė kitokia buvo). Ir visgi pradžia man patiko. Bet tolėliau galmėjo daugiau išreikšt būgnus. Bet sync prasme nėra jau taip viskas blogai. žmogus po biški bando kažką kitko, gerai tas. Dar kadrai liejas kur nekur, kažkaip tau vis pastoviai bėdos ir bėdos su framereitu... Now Moon... guide your oponent through technical problems.
a Pas Moon audio garsas švaresinis (quality/filters maybe), bet vistiek kai po kūčių... naktį užlipusiom akim be ausinių pažiūrėjau, umm pagalvojau nieko jinai ten nepataiko išvis būgnai kur nekur wth. Vat pas tave sinchronizacija labai flexible, pastoviai šokinėja ir man akys iškart nepagavo viso to inta frame sync.
... paminėsiu Vokalas labai dinamiškai išreikštas toks koks jis ir yra bei lip sync... ir šiaip ten atidžiau pažiūrėjus savo vietoj viskas. Good clip selection...dauk ką duoda.Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-12-25, 21:50.d9 || amvorg || amvazar'17Comment
-
bet vistiek kai po kūčių... naktį užlipusiom akim be ausinių pažiūrėjau, umm pagalvojau nieko jinai ten nepataiko išvis būgnai kur nekur wth. Vat pas tave sinchronizacija labai flexible, pastoviai šokinėja ir man akys iškart nepagavo viso to inta frame sync.
... paminėsiu Vokalas labai dinamiškai išreikštas toks koks jis ir yra bei lip sync... ir šiaip ten atidžiau pažiūrėjus savo vietoj viskas. Good clip selection...dauk ką duoda.
Na jei nores, galesiu Respectui padet amv pasiruosimui ir geram suencodinimui :}👍 1Comment
Comment