Palieku tą stipresniems. Man dar iki užsienio toli...
Diskusijos
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Dabar AMVNews'e startuoja pakankamai keistas Mix Con, apie kuri galima paskaityti štai čia.
Kas ką galvoja?Comment
-
Paaiškinkit man kas Mix Con'ą. Ir vienaip ir kitaip skaitau, laptopą žemyn ekranu apverčiu, pakratau, bet neiškrenta niekas įdomaus. Kokią esminę traukos detalę praleidžiu?Comment
-
O kodėl editoriai nesutiktų dalyvaut trikovėse? Mažiau galimybės laimėti kovą? Hmm, man, kaip kuriančiam žmogui [kad ir ne AMV], būtų žymiai smagiau dalyvauti trikovėje, kad ir šansai laimėti šiek tiek sumažėtų, negu eikvoti laiką darbui ir laimėti tik dėl to, kad kitas dalyvis nepridavė darbo. Taip, jeigu būtų materialus prizas, tada taip - nes gaučiau kažką. Bet kai kovojoma tik dėl garbės, tai kokia čia garbė? O ir trise kovojant tos garbės daugiau - kai laimi dviese tai nebūtinai, kad tavo buvo geras darbas, tiesiog kito žmogaus buvo prastesnis. O kai yra trys, ir laimi, jaučiasi tikras accomplishment, kad tavo darbas tikrai kažkam patiko.Urameshi, Iemon-dono!👍 1Comment
-
O kodėl editoriai nesutiktų dalyvaut trikovėse? Mažiau galimybės laimėti kovą? Hmm, man, kaip kuriančiam žmogui [kad ir ne AMV], būtų žymiai smagiau dalyvauti trikovėje, kad ir šansai laimėti šiek tiek sumažėtų, negu eikvoti laiką darbui ir laimėti tik dėl to, kad kitas dalyvis nepridavė darbo. Taip, jeigu būtų materialus prizas, tada taip - nes gaučiau kažką. Bet kai kovojoma tik dėl garbės, tai kokia čia garbė? O ir trise kovojant tos garbės daugiau - kai laimi dviese tai nebūtinai, kad tavo buvo geras darbas, tiesiog kito žmogaus buvo prastesnis. O kai yra trys, ir laimi, jaučiasi tikras accomplishment, kad tavo darbas tikrai kažkam patiko.Comment
-
Autorius MiyataNa bet kai psakiau nezinau is kur istraukei kad niekas 3-way nedarytu, tiesiog battle zmones iprate 1v1 kaip PvP pvz. Galima Clan vs Clan, tik kad cia tu kureju tiek yra kad iseitu 3x3 koks.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
-
Autorius MiyataTavo klausimas buvo "kodėl editoriai nesutiktų dalyvaut trikovėse?", implying kad tu taip galvoji. Is kur man zinot kad cia tau drauge ar kas pasake kazkur, ne telepatas juk.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Iš tikrųjų manau labai idomu būtų išbandyti team battle tipo konkursą. Tarkim keletas komandų po 4 žmonės ir kiekvienas iš jų daro klipą vienu žanru. Paskui telieka nuspręsti geriausią žanro atstovą, geriausią overall klipą, geriausią komandą ir taip toliau. Tik kad nemanau jog žmonių susirinktų.Comment
Comment