Pries kelis mėnesius ice paskelbė šią naujiena ant amv zonos pagrindinio puslapio.
Na ka galiu paskyti, aš asmeniškai esu žiauriai nusivylęs. Kadangi tikrai nemažai darbo buvo idėta i ta svetainę. O dar labiau nusivyliau, kad ir amv heaven po poros savaičiu užsidarė. Nejaugi žmogus negalėjo paskirti ko nors kito atsakingo už tvarka saite? Jai butū bent ankščiau pranešęs, kad jau tokios didelės problemos, gal būtume kaip nors išsprende, na bet jau per vėlu.
R.I.P
Kadangi pastaruoju metu neturiu laiko net trumpam prisėsti prie interneto, nors nulėkti i tą patį facebook’ą(), išsikėliau sau dilemą ar galėčiau/-iu prižiūrėti tinklapį… Na, iš šono atsakymas, atrodo, turėtų būti aiškus, nors viduje labai norėjau jį paneigti. Spamo atakos, administracijos pasidalinimas, bei vienodos strategijos nebuvimas – pagrindiniai faktoriai nulėme mano sprendimą atsisakyti tinklapio ir jį parduoti(parduodu, o ne atiduodu, vien todėl, kad galėčiau atsilyginti žmonėms įdėjusiems pastangų ir darbo į šį projektą) – savo senajai AMV studijai(taip as irgi kurdavau klipus) AMV-H, kurie panašu su AMVzona.tk administracijos pagalba bandys prikelti šią ideja savo puslapyje.
Nuo šios akimirkos visas AMVzona.tk turinys priklauso amvheaven kolektyvui.
Nuo šios akimirkos visas AMVzona.tk turinys priklauso amvheaven kolektyvui.
R.I.P
Comment