AMW labai mano mėgstamo žanro - kawainos mergaitės. Smagi daina gerai dera su video.
Mėgstamiausi AMV
Collapse
X
-
1) Mep Live G&G Pradžia nors ir nelabai kažkuo sužavi, bet toliau visai neblogai įsivažiuoja. Gan neblgas dainų ir anime mixas, nors nemažai spragų perėjimuose. Pabaiga su mergaičių šokiais turbūt labiausiai patiko.
2) Elvis vs. Anime Hihi... osum, AMV gan senas, bet atliktas labai įdomiai ir gražiai, kas labai keista, kad niekas anksčiau nebuvo jo pastebėjęs. Įdomumo dėliai, čia originalus klipas:
Spoileris:
Comment
-
1)Sudetos bene ispudingiausios One piece kovos scenos(tos vietos kur Luffy inirsis tiesiok sprogsta ) Be to labai gera daina
2) Kai pirma kart pamaciau . Apsalau kiek darbo yra ideta si anime .Tiek daug ivairiausiu anime personazu ir surasti juos ir iklijuoti i sia daina taip kad atrodo , kad tie personazai ja dainuoja tikrai atrodo gan idomiai. Ypac prajuokino Orochimaru soloPaskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-31, 14:13.Comment
-
-
o tai kas gali tada pasakyti kuris geriausias? Neva visi cia sudeti AMV geriausi? Tas gerumas ir priklauso zmogaus . Cia sioje pacioje gijoje yra daug amv kuriu tikrai nepavadinciau geriausiais ir net manau nesuprasciau jai kas bandytu irodyti kuo jie neva yra geri. Nezinau as cia jusu tu isgalvotu taisykliu kas daro AMV gera ar bloga. Techine puse nera visa laika pati svarbiausia.
Jai jusu nuomene sie amv nera verti buti sioje gijoje tada paprasciausiai galima istrinti posta ir tiek , jai cia yra kazkokie reikalavimai norint kazkuo pasidalinti su kitais . Tikrai nepyksiu ir manau tikrai rasiu zmoniu su kuo pasidalinti siais amv ir kuriems atrodys kad jie geri.Comment
-
-
👍 1Comment
-
Sitas mano manymu geriausias koki as esu mates iki siol.Edit gal nut ir nera daug, bet jis mane veza taip kaip dar niekas neveze http://www.youtube.com/watch?v=qaMKh...e=channel_pagePaskutinis pakeitimas nuo destiny; 2009-04-05, 14:52.Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Keli mano mėgstamiausi AMV. Gali būt, kad kai kurie jau buvo papostinti šitoi gijoj, tai labai nepykit, jei pasikartos.
True Tears - Festival of Life
Spoileris:
Artofeel - The conspiracy of Law
Spoileris:
Ileia - Macabre Serenade
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-17, 14:18.Comment
-
Belaukiant nemažam kiekiui gerbėjų Eureka7 filmo - 2009, pasirodė neblogai sukurtų naujų Eureka 7 AMV, tikriausiai, būtent šiai prograi. Pirmasis labai įspudingai suderintas pagal Transformerių trailerį, nors tokio žanro AMV ir nepatinka, bet šis labai smagiai susižiūrėjo. ANtrasis labai lyriškas ir taipogi šauniai suderintas pagal Natalie Imbruglia dainos žodžius.Comment
Comment