Trumpiai, gražiai, aiškiai, dinamiškai ir be didelių pribumbasų. Nenuvalkiotas anime, o daina......tiesiog į temą.
Mėgstamiausi AMV
Collapse
X
-
-
-
-
Yep, cia tikrai geriausias matytas comedy, turetu be problemu pirma vieta tarp comedy paimt, o gal apskritai visame konkurse. Autoriai tarsi skaite mano mintis... kiek mano ideju nurove po velniu ;D Klipas tikrai vertas demesio, asmeniskai man geriausias Akross'o darbas!
P.S. Squall, wow, cia sudominai, lauksiu klipuko ;D ^^Comment
-
Po pasibaigusio Across Con 2009 matau kiek keistokus rezultatus, bet vis geriau nei 2008 laimėtojas, tačiau neatsižvelgiant į tai kiekvienais metais gali rasti labai patikusių darbų. Turbūt labiausiai įstrigo tik šie du pirmieji darbai iš Across Con 2009. Pasižymi originalumu ir nėra to šabloniškumo. Net keista žinot, kad šie darbai liko žemiau top 10‘uko. Visus darbus pažiūrėti ar atsisiųsti galite iš AKROSS oficialios svetainės arba Linkomanijos.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-01-01, 22:38.Comment
-
Midnight Carnival jega! Dar ir daina tokia vezanti ;D tai va...O is AKROSS CON 2009 labai patiko 1 ir 3 vietos. Pirma karta paziurejau Hell's Gate, kazkaip nieko nesupratau, bet daina patiko. 2 karta jau idomiau ziuret buvo, o po 3 supratau, kad visgi tai puikus darbas ;D
Fynjy - Hell's Gate (First Squad: The Moment of Truth / The Birthday Massacre)
Fu logic... hm... nu nezinau, gal ir vertas 2 vietos, bet kazkaip noretusi tarp nugalejoju matyt D-ON(dziugu, kad bent comedy paeme 1 vieta).
SECOND PLACE
Spoileris:Gidra - fu logic! (Kannagi / Cheese People)
Wow...atmosfera tikrai awesome... ^^
THIRD PLACE
Tana-sama - Butterflies of God (Various / Masudo Toshia)
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-12-26, 17:35.Comment
-
Šitas visada man buvo geriausias ir mėgstamiausias http://www.youtube.com/watch?v=0FmutFFbuNk Šedevras
Dar va šitas neblogas http://www.youtube.com/watch?v=1U60AP1Kq78 šiaip tokių nemėgstu,bet sumontuota pagal dainą tiesiog idealiaiPaskutinis pakeitimas nuo winry3; 2009-12-26, 17:48.Not bad...Comment
-
LinkoManijoj sumestas AKROSS CON 2009 AMV paketas jei kam įdomu.
Asmeniškai bandžiau peržiūrėt, bet niekas neužkabino. Maniau, kad atrasiu kažką įdomaus, bet kuriamų AMV standartai matomai pas mane labai iškelti ir jei rimtai man labiau patiko tie AMV ne kuriuose prikrauta galybės efektų ir techno muzika, o tie kurie buvo paprastesni, šiltesni ir labiau pasižymėjo paprastu švariu ir gražiu montavimu. Dėl to gaila kartais kai labiau vertinami autoriai kurie išmano techninę pusę, bet nė velnio nemoka gražiai suredaguot video taip, kad jis rištųsi tarpusavy.👍 1Comment
-
... bet kuriamų AMV standartai matomai pas mane labai iškelti ir jei rimtai man labiau patiko tie AMV ne kuriuose prikrauta galybės efektų ir techno muzika, o tie kurie buvo paprastesni, šiltesni ir labiau pasižymėjo paprastu švariu ir gražiu montavimu. Dėl to gaila kartais kai labiau vertinami autoriai kurie išmano techninę pusę, bet nė velnio nemoka gražiai suredaguot video taip, kad jis rištųsi tarpusavy.
Spoileris:
Bei siu metu viena is lyderiu, bei geriausia veiksmo klipa-Slider.
Spoileris:
Skirtumas akivaizdus, ar ne?
Is kitos puses yra ir ispudingu naujosios kartos kuriniu. Viena is ju daugiamecio a.m.v.org karaliaus Nostromo-Auriga.
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo Whitex; 2010-01-02, 14:54.👍 1Comment
-
Comment