Mėgstamiausi AMV
Collapse
X
-
-
-
Nesuvokiamai šviežaus oro gurkšnis. Nepakartojama.Comment
-
Viena iš priežasčių kodėl patinka anime ir amv.
Labai naiviai, jog autorius galvojo kad tas pats vizualinis sprendimas/sinchronizacija vėl jam padarys visa klipą. Kas veikė jo Labyrinth'e čia jau neveikia, nes viskas jau kitaip. O jausmas toks, kad žiūri praeito klipo ištrintas scenas.Comment
-
Radau ir smagių darbų iš AkrossCon2013. Pvz: What if... Dragon Ball Was Made By Al Kaida?
AMV su Hellsing taip pat fun, tačiau reikia rusų kalbą suprast.
Spoileris:
Tau patinka anime ir amv dėl glitchintų ir twixtorintų vaizdų?
Labai naiviai, jog autorius galvojo kad tas pats vizualinis sprendimas/sinchronizacija vėl jam padarys visa klipą. Kas veikė jo Labyrinth'e čia jau neveikia, nes viskas jau kitaip. O jausmas toks, kad žiūri praeito klipo ištrintas scenas.
Peržiūrėjau šiandien visus 2013 darbus greitai. Berods nieko nepraleidau, gal kai kur ir netikslios išvados gali būti, tačiau visai nenustebau jok šis darbas man ir buvo stipriausias iš Accross 2013. Nežinau ar tai gerai, ar blogai, nežinau kokie tikri rezultatai (kažkaip jų nemačiau), bet aš skirčiau aukščiausią balą. Beje, pasigedau tavo darbo. Maniau jog kiekvienais metais dalyvauji AkrossCon.Comment
-
slicKrox, konkursas yra dar nesibaigęs. Nėra žinomos nei A/B grupės (finalininkai), taipogi nevisi darbai sulaukę premjeros. Kaip ir kiekvienais metais, tvarkaraštis su etapais yra pradiniam tinklapio puslapyje;
susiliejantys ir iškreipti kadrai, šiuo atveju, yra pasekoj interpoliacijos. Techniškai keista defektus vadint plugin'o vardu, lyg jis butų vienintelė priemonė - specifiškai skirta nusėt video artefaktais, kas nepageidaujama. Pašaliniai efektai čia rekalingi dėl sync ar paslėpt/paverst defektus efektais. Visa tas atrodo pakankamai artistiškai ir priimtinai. Prastesnis rezultatas būtų su greitai judančiai objektais, kaip kad labirinte.
Pridėsiu patikusią prezentaciją: Centurione - Pandora - yra/turėjo būt ilistracija 'femme fatale' motyvo, bet kokiu atveju, tas visai netrukdo darbui koks jis yra.Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2014-01-04, 18:08.d9 || amvorg || amvazar'17Comment
-
Spoileris:slicKrox, konkursas yra dar nesibaigęs. Nėra žinomos nei A/B grupės (finalininkai), taipogi nevisi darbai sulaukę premjeros. Kaip ir kiekvienais metais, tvarkaraštis su etapais yra pradiniam tinklapio puslapyje;
susiliejantys ir iškreipti kadrai, šiuo atveju, yra pasekoj interpoliacijos. Techniškai keista defektus vadint plugin'o vardu, lyg jis butų vienintelė priemonė - specifiškai skirta nusėt video artefaktais, kas nepageidaujama. Pašaliniai efektai čia rekalingi dėl sync ar paslėpt/paverst defektus efektais. Visa tas atrodo pakankamai artistiškai ir priimtinai. Prastesnis rezultatas būtų su greitai judančiai objektais, kaip kad labirinte.
Pridėsiu patikusią prezentaciją: Centurione - Pandora - yra/turėjo būt ilistracija 'femme fatale' motyvo, bet kokiu atveju, tas visai netrukdo darbui koks jis yra.
kazkas aplenke mane tas pandora is ties ir man patikoComment
Comment