Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Nus tikrai neblogas. Bėda, kad ilgas labai. Atrodo valanda eina. Bet verta siųstis, smagiai pasijuokt galima.
2Dai-Katana. Dw dar įdėk linkų amv. Lb patiko between two worlds.
Wo ką tik pasižiūrėjau Akross Con 2006 pirmą vietą. Na daina labai gerai parinkta.
Ai blin negaliu nepaminėti ir gerai žinomos multieditors "Reflection Of Style" serijukės. Kas žino tiems gerai, kad nežino - tiems dar geriau ;] Tiesiog labai gera AMV trilogija pagaminta krūvos AMV editorių elito...
Trečiąją dalį tik šiandien pamačiau pirmą kartą. Tikriausiai.Visgi man geriausia yra antroji dalis ir kažkur nuo vidurio visas malonumas prasideda ;]]] Must have Anime Music Videos.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-30, 14:23.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-30, 14:26.
What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...
1.Angel sanctuary-System of a down-Chop Suey(hybrid studio)
2.Chrno crusade-Nightwish-Sleeping Sun(hybrid studio)
3.G.I.T.S_S.A.C_S.S.S-Cradle of filth-Nymphetamine(AsKUF00ck3r)
cia man geriausi ir labiausia "istrige"
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-30, 14:32.
Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!
Date Rape Blemaba parsisiunciau visa AMV.org topa ir nemaniau kad ten bus dauguma vien shudas... Dabar reikes atsirusiuoti geresnius AMV. Gerai padarytas AMV - viskas sudeliota pagal daina (dainos zodziu prasme), tad reikes ne tik ziureti, bet ir klausyti.
Autorius Sable
Na is bleach geru amv kol kas mazai mates.
Nu yra vienas kitas geresniu, bet irgi nuo skonio priklauso, nes pavyzdziui: Bleach Technique Beat vieniems atrodo margulynas ir belekas, o man labai geras AMV.
Personazo istorija atpasakojama. Turi buti daug daugiau AMV geresniu su Bleach... Galu gale gi randa virs pusantro tukstancio klipu, kuriame jis yra. ;]
P.S.: Niekada nemegau, neziurejau, neziuriu ir neziuresiu klipu, kurie padaryti is hardsubintu anime kadru - nesunku gi pasieskoti normalaus relyziuko svariam video isgauti...
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-30, 15:16.
Keli nuotaikingi klipukai ;] Tornado Vasectomy! ir Blam Balem
Members: NME, AtomX, Dannywilson, mexicanjunior, Mr Pilkington, Pie Row Maniac
Studio: Open Flame Productions
Title: Tornado Vasectomy!
Premiered: 2003-12-24
Categories:
* Action
* Comedy
* Fun
* Other
* Parody
Song:
* Jurassic 5 A Day at the Races
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-30, 15:19.
Beyond the Clouds - Junkie XL (Clouds) - AMV Paciam asmeniskai naujausius amv ieskoti ir tikrinti patogiau per youtube ar Dailymotion, o poto jeigu kas ir atsisiust galima is tavim nurodytos svetaines, taip biski laiko sutaupau. Na, o sito neteko matyti? Iki siol turbut pats graziausias darbas man....
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-30, 15:21.
Paciam asmeniskai naujausius amv ieskoti ir tikrinti patogiau per youtube ar Dailymotion, o poto jeigu kas
ir atsisiust galima is tavim nurodytos svetaines, taip biski laiko sutaupau. Na, o sito neteko matyti? Iki siol
turbut pats graziausias darbas man....
Nieko toks AMV, gražus vien dėl to, kad ir pats anime gražus. YouTube niekada nenaudoju tokiems dalykams kaip anime ar AMV žiūrėjimui. Bet vat ką įdomaus rasite - įmeskit visada čia pavadinimą. Ypač tokių su veiksmu, kaip kad Nostromo, Tyler_yj darbai (Lollipop, meimoo, magic_pad ir t.t.). Mėgstu AMV su geru reginiu ir nelabai gilinuosi į ten visokias žodžių prasmes ar sudėliojimus pagal siužetus (dažniausiai).
Spoileris:
Autorius DarkNazi
šita radau tik vakar labai gražiai sulipdytas ir gabalas geras po kol kas šitas AMV man geriausias:
Dar tikslesnis pavadinimas būtų "metro productions - true fiction" ( direct linkas ). Žiūriu šita vokiška daina ganėtinai dažnai naudojama AMV. O naudotos buvo dvi: E Nomine "Das Omen" ir "Lauf der Zeit".
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-30, 15:23.
Priežastis: Sutvarkiau nuorodas
Siaip siulyciau pasiziureti Akross Con 2006 amv'us Ten tikrai yra geru. Man asmeniskai patiko Troyan - Crossfire, EvilSpider - Dive, DANSU na ir keletas kitu. Visus geriausius Akross amv galit rasti cia ;] Gal rasit ka nors, kas patiks jums..
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-30, 15:24.
Comment