Renginiai

Collapse
  •  
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

  • VAK Stovykla 2010

    VAK Stovykla 2010

    » Anime stovykla ir šiemet tęsia tradiciją tempt anime fanus tolyn nuo technologijų į gamtą! Jūsų laukia piratų tematikos iškyla į mišką su paruošta dviejų parų programa, kuri leis jums įsijausti į tikro pirato vaidmenį. Mūšio simuliacija, fizinės bei loginės grumtynės, lobio paieškos, linksma piratiška kompanija yra tikras nuotykis, kurio nevalia pražiopsoti.
    ...
    Eiti prie įrašo

  • KOI anime peržiūra jau šį šeštadienį

    KOI anime peržiūra jau šį šeštadienį

    » Pasiilgote? Šį šeštadienį ChibiKOI anime peržiūra bus neįprastai ypatinga!!! Visiem tiem, kas mėgsta piešt arba kas tiesiog žavisi japonų animacija, anime piešimo stiliumi arba tiem, kas mėgsta iššūkius ir prizus – pristatome – piešimo peržiūra! Griebkite savo draugus už parankės, skubėkite į Fluxus ministerijoje (Gedimino pr. 27. 3 aukštas). Lauksime jūsų! Nepamirškite į kuprinę įsimesti pora pieštukų, flomasterių ar kitų jum labiausiai patinkančių priemonių....
    Eiti prie įrašo

  • "Susipažinkime: japoniškos knygos" paroda Klaipėdoje

    "Susipažinkime: japoniškos knygos" paroda Klaipėdoje

    » Birželio 8 d. 17 val. I. Simonaitytės bibliotekos Informacijos skaitykloje (Herkaus Manto g. 25, Klaipėda) vyks parodos „Susipažinkime: japoniškos knygos“ atidarymas. Parodoje mes turėsime unikalią galimybę išvysti, pavartyti bei susipažinti su šimtu įvairių sričių japoniškų knygų. Čia atrasite įvairiausių leidinių - nuo technologijų, maisto iki manga ir dizaino knygų. ...
    Eiti prie įrašo

  • nowJapan 2010 artėja

    nowJapan 2010 artėja

    » Jausdami ore tvyrantį jaudulį ir laukimą, skubame pranešti pirmas naujienas apie Japonijos kultūros festivalį nowJapan 2010.

    » Festivalis vyks rugpjūčio mėnesio viduryje, Vilniuje. Ir šįmet, kaip visada, nemažai dėmesio bus skirta ir Cosplay. Pasisėmę patirties iš brolių latvių, iš anksto įspėjame ir nudžiuginame, jog kreipsime dėmesį ne į Cosplay dalyvių kiekybę, bet kokybę. Taigi marš kuistis po baraholkes ir prie siuvimo mašinų.
    ...
    Eiti prie įrašo

  • Pirmasis Lietuvos Sumo čempionatas

    Pirmasis Lietuvos Sumo čempionatas

    » Sumo imtynės – precedento neturintis sportas savo taisyklėmis bei tradicijomis. Japonijoje kilusios ir visame pasaulyje išplitusios sumo imtynės intriguoja kovų baigties nenuspėjamumu. Dažnai protingai pasirinkta technika ir greitis įveikia oponento fizinį pranašumą.
    ...
    Eiti prie įrašo

  • 4-tieji tarptautiniai MANGA apdovanojimai

    4-tieji tarptautiniai MANGA apdovanojimai

    » Japonijos ambasada Lietuvoje kviečia Jus dalyvauti 4-uose tarptautiniuose Manga apdovanojimuose, kuriuose dėl geriausios mangos titulo varžysis manga darbai, sukurti per paskutinius 3 metus.

    » Nugalėtojai bus pakviesti į Japonijoje vyksiančią apdovanojimų ceremoniją maždaug 10 dienų viešnagei.
    ...
    Eiti prie įrašo

  • KOI pristato Obscura: Gothika

    KOI pristato Obscura: Gothika

    » Su Lietuvos publika pažįstami ekstravagantiškieji Gothika nariai į senąjį žemyną atneša įelektrintą audrą su jau antruoju savo albumu Zeitgeist. Jau dekadą muzikuojantys atlikėjai varijuoja atlikimo stiliumi nuo ebm, new wave iki tradicinės gotikinės muzikos, savo žanrą vadina „sexed up electronica“. Prieš dvejus metus unikaliu šou Tokijo gotų duetas privertė grupę įsimylėti prestižinio festivalio Kunigunda Lunaria dalyvius. „Second album. Doubled dose of sexed up electronica. And a special show for Lithuania.“ - šie žodžiai garantuoja puikų vakarą.

    ...
    Eiti prie įrašo

  • Somei Yoshino Cosplay-Klaipėda - Jau šį savaitgalį

    Somei Yoshino Cosplay-Klaipėda - Jau šį savaitgalį

    » Taigi taigi artėja pavasaris, o tuo pačiu ir Sakurų žydėjimas. Ta proga Klaipėdoje yra rengiamas Vyšnių žydėjimo šventė - "Somei Yoshino Cosplay". Vyks Cosplay rinkimai, veiks įvairios dirbtuvės, parodos, vyks AMV konkursas, ...
    Eiti prie įrašo

  • Važiuojam į Riga AnimeFest 7!!!

    Važiuojam į Riga AnimeFest 7!!!

    » Ponios ir ponai, Gegužės mėnesį vyks šiuoalikinės Japonijos kultūros festivalis Riga AnimeFest 7. Viena iš pagrindinių atrakcijų suprantama bus visagalis COSPLAY! Festivalis prasidės nuo visą Rygą sudrebinsiančios eisenos. Festivalio metu vyks ne tik konkursai, o ir anime daiktų turgelis, nuolatos vyks mini-žaidimai.
    ...
    Eiti prie įrašo

  • Japonų post-rock grupės koncertas Vilniuje

    Japonų post-rock grupės koncertas Vilniuje

    » Kovo 31 dieną ore pasklis nuo Japonijos krantų dvelkiantys neoclassical bei instrumental/post rock garsai. Mono inspiracijų sąraše figūruoja ne tik muzikos atlikėjai, bet ir režisieriaus Lars Von Trier vardas, kas dar labiau praplečia japonų kūrybinius horizontus ir įrodo, kad Mono – kur kas daugiau nei vien tik muzika. Jų kompozicijos – tai garso takeliai išgalvotoms istorijoms ar dar nesukurtiems filmams. Mono muzika – tai tyra išjaustos emocijos forma, nuoširdaus atsakymo į egzistencinius klausimus ieškojimas, tikras, nesumeluotas jausmas.
    ...
    Eiti prie įrašo
There are no articles in this category.
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
Please log in to your account to view your subscribed posts.
Working...