]Kino teatras PASAKA ir animatorius MEINARDAS VALKEVIČIUS pristato: Animacijos dirbtuvės "Sukurk savo animacinį filmą!"

Spalio 11 d., 18 val. kviečiame į įvadinę nemokamą paskaitą kino teatre "Pasaka", kurios metu galėsite susipažinti su dirbtuvių vadovu bei būsimų paskaitų turiniu.

Šios dirbtuvės - tai galimybė kiekvienam norinčiam sukurti savo animacinį filmą. Paskaitų ciklas ne tik supažindins besidominčius su animacija, bet ir leis išbandyti save skirtinguose animacijos žanruose.

Pusę paskaitos laiko užims teorinis supažindinimas su animacijos žanrais, kūrimo technikomis, o kitą pusę vyks praktinis užsiėmimas. Tai puiki proga ne tik pamatyti garsiausius savo žanro animacinius filmus, bet ir suprasti kaip jie kuriami, bei pamėginti pačiam sukurti trumpą animacinį filmą.

Baigę šį animacijos dirbtuvių kursą, visi dalyviai gaus specialius pažymėjimus bei savo sukurtus filmus galės išvysti didžiajame kino teatro „Pasaka“ ekrane. Taip pat animacijos dirbtuvių dalyviai turės galimybę 5 kartus apsilankyti kino teatre „Pasaka“ nemokamai bei dirbtuvių metu naudotis reikalinga technika animaciniam filmui sukurti.


15 paskaitų ciklo kaina - 450 Lt
Vienos paskaitos trukmė – 2,5 val.

Kviečiame registruotis į užsiėmimus el.paštu pasaka@kinopasaka.lt iki spalio 18 d.

Užsiėmimai vyks kiekvieną ketvirtadienį nuo spalio 18 d. 18 val. kino teatro „Pasaka“ Pušku Pušku salėje.