Jau šių metų liepos 1 – 3 dienomis vyks pirmasis Utenoje cosplay'us "Nyaaa!!!"

Šio renginio tikslas ne tik gerai praleisti laiką, skleisti Japonijos kultūrą, parodyti savo sugebėjimus, bet ir prasmingai paminėti Utenos miesto 750-ąjį jubiliejų!

KONKURSAI:
Cosplay konkurse gali dalyvauti visi norintys, tereikia užsiregistruoti šiuo el. pašto adresu: nyaaa.utena@gmail.com. Laiške reikia nurodyti dalyvio (-ių) vardą, pavardę, amžių bei trumpai aprašyti kodėl pasirinkote savo personažą. Prie laiško reikia pridėti Jūsų pasirinkto personažo nuotrauką, bei nuotrauką, kur Jūs esate apsirengęs savo kostiumu. Jei norite, kad pasirodymo metu skambėtų foninė muzika – prie laiško taip pat pridėkite ir muzikinį failą.

Bus išrinkti geriausi cosplay pasirodymai (3 vietos), geriausi cosband pasirodymai (3 vietos) bei žiūrovų simpatija (1 vieta). Cosplay pasirodymas turėtų trukti 1-3 minutes, o cosband pasirodymas 3-5 minutes (scenoje gali būti iki 10 asmenų). Bus vertinama ne tik kostiumo kokybė bei panašumas į originalą, bet ir pasirodymo originalumas, išbaigtumas (kadangi renginyje dalyvaus nepilnamečiai, tai kostiumai neturėtų būti pernelyg atviri, o pasirodymo metu neturėtų būti vartojami necenzūriniai žodžiai ar veiksmai)...