Konkursai

Collapse
  •  
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

  • Teminis Foto Konkursas Nr. 6 - Paranoja (Balsavimas)

    Teminis Foto Konkursas Nr. 6 - Paranoja (Balsavimas)

    » Taigi. Kadangi temos kurį laiką buvo paprastesnės ir dėl to padidėjo aktyvumas foto-konkursuose nusprendžiau, jog tema dabar turėtų būt artistiškai įdomesnė. Paranoja - kalbant mediciniškai, persekiojimo iliuzija, manija, kuri nelaikoma atskira liga, o tik tam tikrų psichinių sutrikimų simptomu (wiki).

    ...
    Eiti prie įrašo

  • AMVAZAR 2009: Finišas

    AMVAZAR 2009: Finišas

    » Visų pirmą labai ačiū visiems dalyviams, be kurių šis konkursas nebūtų įvykęs ir progresavęs toliau. Kas be ko ačiū visiems balsavusiems, komentavusiems ir parėmusiems konkursą. Taip pat ačiū, kam patiko mano netradicinis darbelis. Labai smagu matyti, kad tiek konkursas, tiek dalyvių darbai labai pasistūmėjo į priekį, jei palyginti su praėjusių metų darbais (Tie, kas tai neigė – tikrai akli).
    ...
    Eiti prie įrašo

  • Teminis Fotokonkursas Nr.5 - Virtuvė (Balsavimas)

    Teminis Fotokonkursas Nr.5 - Virtuvė (Balsavimas)

    » Virtuvėje būnate bent 3 kartus, joje atrandat džiaugsmą, sotumą. Kad įamžintumėt kažką originalaus virtuvėje - nereika daug laiko ar pastangų, tiesiog paiimat fotoaparatą ir įamžinat kokį natiurmortą iš daržovių, o gal šaukštai išdėlioti taip simetriškai, kad net gražu daros ?
    ...
    Eiti prie įrašo

  • Big Contest 2010 (Video)

    Big Contest 2010 (Video)


    » Svetainė AMVnews.ru rengia kasmetinį pavasario AMV konkursą Big Contest 2010. Dalyvauti kviečiami visi norintys. Pagal esamas...
    Eiti prie įrašo

  • Japonų kalbos konkursas

    Japonų kalbos konkursas


    » VDU Azijos studijų centras organizuoja Japonų kalbos konkursą ir kviečia visus, besidominčius japonų kalba, aktyviai dalyvauti Japonijos fondo remiamame antrajame „Japonų kalbos konkurse“. Konkurso dalyviai turi paruošti 5 minučių pranešimą japonų kalba laisvai pasirinkta tema ir viešai jį pristatyti. Geriausiai pasirodžiusieji bus apdovanoti vertingais prizais. Renginys vyks 2010 metų kovo 8 dieną VDU Azijos studijų centre. Konkurse gali dalyvauti visi norintys, negyvenę Japonijoje ilgia...
    Eiti prie įrašo

  • Pagauk epiškiausią One Piece akimirką

    Pagauk epiškiausią One Piece akimirką


    » Artėjant One Piece filmui, be to tikriausiai norite atsipalaiduoti ir nuo AMV – AZAR 2009 bei Foto konkurso , prisiminkime tai kas buvo. Dar kartą panaršykite savo prisiminimuose, ir atradę sau juokingiausią ar epiškiausią One Piece akimirką, pasidalinkite ja su visais. Bus renkama geriausia visiems, kurio autoriaus(-ės) lauks neblėstanti šlovė. Taisyklės labai paprastos:



    ...
    Eiti prie įrašo

  • AMV - AZAR 2009: Anime Muzikinio Klipo Konkursas

    AMV - AZAR 2009: Anime Muzikinio Klipo Konkursas



    » Artėjant jau tradicijai tapusiam kasmetiniam forumo renginiui AZAR - Anime Zonos Anime Rinkimams, priartėjo ir AMV – AZAR 2009 konkursas, kurio metu tikimės sulaukti tų pačių ir naujų dalyvių. Tiems, kam pirmas blynas ir prisvilo, nebijokit reabilituotis, o įkvėpimo savo darbams galit žiūrėt praėjusį konkursą arba čia.

    Eiti prie įrašo
There are no articles in this category.
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
Please log in to your account to view your subscribed posts.
Working...