Japonijos naujienos

Collapse
  •  
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

  • Mirė legendinis seiyuu Daisuke Gori

    Mirė legendinis seiyuu Daisuke Gori


    » Vakar mirė garsus seiyuu (garsintojas) Daisuke Gori. Jam buvo sukakę 57 metų. Pagal policijos duomenys manoma, kad jis nusižudė. Buvo aptiktas miręs Nakato Ward gatvėje Tokijuje, gulint ant nugaros su peprapjautais riešais. Taip pat rastas ir peilis ir priešmirtinis raštelis, kuris šiuo metu dar tiriamas.

    » Gori gimė 1952 ir buvo plačiai žinomas, kaip įgarsinęs šimtus skirtingų vaidmenų anime, vaidybiniuose filmuose ir žaidimuose, kaip Gundam, First of the North Star, Kinniku
    ...
    Eiti prie įrašo

  • Japonas vedė vaizdo žaidimo heroję (Video)

    Japonas vedė vaizdo žaidimo heroję (Video)


    » Praėjusį savaitgalį Tokijuje vykusio technologijos festivalio metu surengtoje ceremonijoje jis tapo pirmuoju žmogumi, oficialiai davusiu meilės įžadus vaizdo žaidimo veikėjai. Šio įvykio liudininkais tapo dešimtys kompiuterinio žaidimo gerbėjų, o ceremoniją prižiūrėjo tikras dvasininkas, nors jis pabrėžė, jog „vedybos“ nėra oficialios ar teisiškai įpareigojančios.

    » Nepaisant to, kai kurie internete paskelbti straipsniai teigia, jog japonas jau anksčiau su savo skaitmenine nuotaka susituokė Ramiojo vandenyno Guamo salos koplyčioje, kur vedybų įstatymai ne tokie griežti.


    ...
    Eiti prie įrašo

  • Didžiausias pasaulio išradėjas (Video)

    Didžiausias pasaulio išradėjas (Video)

    » Didžiausias mūsų laikų išradėjas gyvena Japonijoje. Turbūt jis – ir didžiausias visų laikų išradėjas. Kitaip nevertėtų apie jį kalbėti. Dabar jam 80 metų ir jis yra 3 200 patentų savininkas. Šiuo atžvilgiu jis pralenkė legendinį Amerikos išradėją Thomasą Alva Edisoną, kuris per savo gyvenimą užpatentavo 1 093 išradimus ir kurio dėka turime elektros lemputę, patefoną ir daug kitų dalykų....
    Eiti prie įrašo
There are no articles in this category.
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
Please log in to your account to view your subscribed posts.
Working...