Keičiantis metų laikams, keičiasi ir anime sezonai, neišimtis ir šis pavasario sezonas. Nors jis ir nėra ypatingai gausus naujienų, tačiau keletas pavadinimų tikrai akis užkabins ne vienam.

Pirmiausia džiugu matyti, kad Japonai ne tik leidžia naujus anime, bet ir pamažu pratęsia tuos kurie jau turi nemažą fanų auditoriją, vienas iš tokių tęsinių būtent ir bus Eureka Seven Ao.

Taip pat džiugu kad neapsiribojama vien vaikais ir paaugliais kaip pagrindiniais veikėjais, vienas iš tokų kaip tik ir yra labai viliojančiai atrodantis Uchuu Kyoudai, pasakosiantis gyvenimišką istoriją ateityje, o dar ir astronautų gyvenimo užkulisiai turėtų atsiskleisti, o tą tikrai retai anime padangėje pamatysi.

Žadami keletas sportinių anime, tokių kaip Ginga e Kickoff!! ir Kuroko no Baske, tačiau kaip ir įprasta jų istorija suksis mokykliniame lygyje.

Pastebėjau nemažai komentarų interneto platybėse apie tai kaip visi laukė Zetman mangos ekranizacijos, ir pagaliau jos sulaukė. Manga turi tikrai nebloga įvertinimą, o tai, kad anime ekranizaciją prižiūrės pats mangos autorius žada kad nebus nukrypta į lankas.

Muzikos mylėtojai gali pamažu pradėti trinti rankas, kadangi pasirodys Sakamichi no Apollon, žadantis kažką rimtesnio muzikos fronte. Pats anime labiau orientuotas merginoms, tai išduoda piešimas ir Josei žanras randamas kai kuriuose saituose. Taip pat, bent jau man nelabai žavi to padaužos rusų jūreivėlio stilius...

Na o kas dar laukia šį pavasarį pasižiūrėkite patys, viskas pateikta čia