» Pranešta apie Mirai Nikki ekranizaciją TV formatu, kuri ekranus turėtų pasiekti šių metų rudenį, kartu su paskutiniuoju (12'uoju) mangos volumu.

» Gruodžio mėnesį pasirodžiusi trumputė OVA, daugumą paliko nusivylusį, kadangi labiau priminė trailerį o ne OVĄ, belieka tikėtis kad TV serijos bus ne tokios trumpos ir sugebės pilnai perteikti, ypač gerų atsiliepimų sulaukusią mangą.

Šaltiniai: MAL, ANN

Istorija trumpai:
Istrodija sukasi apie jaunuolį vardu Amano Yukiteru, kuris nelabai moka bendrauti, todėl draugų pertekliumi tikrai nesiskundžia. Dėl to jis nuolat lieka nuošalį ir stebi, bei užsirašinėja savo mobiliame dienoraštyje viską kas dedasi aplinkui. Iškankintas vienatvės ilgainiui jis ima įsivaizduoti, kad turi draugą vardu Deus Ex Machina, kuris kaip paaiškėja yra laiko ir erdvės valdovas. Negana to Deus matydamas Amano vienišą ir prislėgtą dovanoja jam netikėta galią. Dabar jo dienoraštyje užrašyti įvykiai išsipildys artimiausioje ateityje. Negana to Amano yra priverstas dalyvauti žaidime kurio nugalėtojas taps Deus įpėdiniu.