» Studija Gonzo Tokio Tarptautinėje Anime Parodoje - TAF (vasario 24-27 dienomis) pristatys naująjį Last Exile sezoną. Paskelbė, kad naujojo sezono istorija ir personažai bus visiškai nesusiję, be to bus panaudota kur kas daugiau 3D animacijos orlaivių mūšiuose ir mechanizmuose. Žada jog serialas išvis ekranus 2011 rudenį.

» Studija 2008-2009 turėjo didelių finansinių problemų, ko pasekoje grandiozinis projektas "Five Killers" buvo nutrauktas, tačiau šių metų rugpjūčio pradžioje pradėjo intensyvų animatorių kvietimą ir išsiuntė savo akcininkams atvirukus, kurio viršelyje buvo naujo personažo nuotrauka. Be to personažą nupiešė pats Range Murata, kuris buvo Last Exile personažų dizaineris.

» Žinia išties džiuginanti, tačiau šiek tiek gąsdina didesnis 3D animacijos buvimas ir tai jog bus visiškai nauja istorija ir personažai. Tačiau jei išlaikys bet tą patį pasaulį, animacijos stilių, galbūt viskas bus gerai. "Šitoje anime nerasite paslėptų minčių, nei suktų siužeto vingių, nėra čia kieto pagrindinio veikėjo, nei kokio nors