» Studija „Toei Animation“ anonsavo du naujus grandiozinius didelio masto projektus. Vienas iš jų CG-filmas pagal Leiji Matsumoto mangą „Space Pirate Captain Harlock“, kurio išleidimas numatomas 2012 metams. Būsimo filmo ištraukos bus pristatytos Tarptautinėje Tokijo anime-mugėje. Pagal autoriaus mangą buvo pastatyti keli anime serialai ir filmai (1978-1982). Aime apie kosminę piratų įgulą, kurie stoja į kovą prieš nežinomus kilmės priešą, kai žemei pradedi grėsti pavojus. Nepamenu kada paskutinį kartą teko žiūrėti kokį įdomesnį kosminį anime blogbasterį , tad labai tikiuosi, kad šis filmas apie kosminį Arkadijos fregatą bus vertas laukimo.

» Taip pat jau pristatyta komanda, kuri dirba ties šiuo filmu. Scenaristas Harutoshi Fukui, „Mobile Suit Gundam UC Bande Dessinée“ ir „Halo Legends“ scenaristas, taip pat dirbęs ties „Appleseed“ ir „The Sky Crawlers“. Personažų dizaineris Yutaka Minowa, dirbęs ties „Ninja Scroll“ ir „Vampire Hunter D: Bloodlust“.

» Tai toli gražu ne viskas. „Toei Animation“ anonsavo dar vieną projektą, ties kuriuo dirbo studija „Light Stage“, taip pat dirbusi ties filmu „Avatar“. Tai CG-filmas, pavadinimu „Gaiking Pilot“ arba tiesiog „Gaiking“, kuris bus pastatytas pagal seną 1976 TV serilo „Daikuu Mayuu Gaiking“ versiją ir filmas tikriausiai susidarys iš dviejų dalių: „Gaiking Pilot“ ir „American Shogun“. Šio filmo demonstracinė video versija jau yra pasirodžiusi, kuri taip pat buvo pristatyta Tarptautinėje Tokijo anime-mugėje ir kurią galima pasigrožėti temos apačioje. Kokia bus galutinė CG-filmo koncepcija, ties kuriuo dirba japonų ir amerikiečių studija, kol kas pilnai nežinoma, tačiau firlmą numatoma išleisti taip pat apie 2012.


Gaiking Pilot demonstracinė video versija: