Prisijungimo nuoroda: Spausk čia

Animezona neturėtu atsilikti nuo trend'ų, tad ir buvo sugalvota, jog reiktu turėti Discord chat'ą.

Ir kokia gi viso šio chat'o prasmė? Na, turbūt lengvai apibūdinant - skype jau sensta ir greitai išeis į pensija, be to, labai jau limituotas ir resursus ryjantis dalykas ta skypė yra, tad jeigu nebendraujat su tetomis iš amerikos, turbūt per daugiausiai nelaikot įjungtos, o discord plečiasi ir ne tik gamerių erdvėje [dėl savo funkcionalumo, bei įvairių subtilybių], bet tai tik viena iš priežasčių.

Visgi norisi palaikyti kontaktą su bendraminčiais, norisi padiskutuoti, bei pablevyzgot įvairiom temom - tad tam ir buvo sukurtas AnimeZonos Discord Serveris, kuriame susirinkome paplepėti trumputimės temomis ar šiaip pa'spam'inti real-time.

Chatas gimė neseniai, bet jau spėjo sulaukti susidomėjimo jau šiek tiek, tad nesidrovėkit prisijungti ir kviesti visus bendraminčius - kuo daugiau, tuo smagiau.

Diskutuojamos temos yra įvairios ir pradėjome nuo standartinių, o ateityje bus kažkokia plėtra ir tikėkimes, jog išsiplėsime kiek plačiau, bet bus matyti vėliau.

Kol kas pradėjome standartiniais kanalais: anime, manga, amv, cosplay, muzika, bei japonija. Jeigu turi susidomėjimą vienu iš šių, tikrai atrasi vietelę chatę.

Susitiksime chate!