Sveiki, visai neseniai man užgimė idėja sukurti nekomercinį, nedidelį naują lietuvišką žurnalą apie video žaidimus, anime, galbūt ir apie fantasy knygas. Leidinys išsiskirtų savo itin kokybišku turiniu (jame rašytų žmonės, kurie jau labai daug metų rašo žaidimų apžvalgas ar anime aprašymus) ir itin minimalistiniu ir menišku dizainu. Kol kas yra tik idėja ir surinka dalis komandos. Svajonė būtų išleisti tikrą, atspausdintą, popierinį žurnalą, tačiau tam neturiu pinigų, todėl jis būtų patalpintas online, kaip kox GAMEON. Be žaidimų apžvalgų, anime aprašymų, retro skilties ir galbūt fantasy knygų skilties, jame būtų ir straipsniai apie žaidimus, fantasy ir pan. Ką tik sugalvojau, kad būtų įdomu rašyti ir žaidimų garso takelių aprašymus...
prie mano komandos prisijungė Vytautas (VA PlayStation buvo žinomas, kaip Dante, PC Klube ir PC Gamer, kaip Kyo), taip pat jcDent, kuris rašė į PC Klubą ir PC Gamer ir dabar rašo į games.lt, kaip ir Vytautas. taip pat prisijungė viena mergina, kuri rašys mokslinius straipsnius, susijusius su žaidimais ir kita mergina irgi rašys straipsnius. šiandien kaip tik vieną perskaičiau. bus ilgas straipsnis apie vieną garsiausių visų laikų žaidimų serijų. prie komandos taip pat prisijungė Ričardas (VA PlayStation žiunomas, kaip Ryčka; PC Klube ir PC Gamer žinomas kaip rezidentas). jis rašys apie lietuviškus žaidimus, nes pats su jais dirba ir tikrai žino, ką daro, kaip ir visi kiti rašantys.
Pirmajį numerį norėčiau išleisti dar šiais metais. labai tikiuosi, kad atsiras skaitytojų.
matai prasmę šioje idėjoje? moki kokybiškai rašyti? mėgsti žaidimus/anime/fantasy literatūrą? prisijunk prie mūsų komandos!!!
Pasidalinkite šią žinia su artimaisiais!

spauskite like ir pasidalinkite facebook'e! https://www.facebook.com/pixeliogady...homepage_panel