Rekomenduojame The Tatami Galaxy, jeigu jums patiko kiti Masaaki Yuasa autoriaus darbai: Kaiba, Genius Party, Mind Game, Kemonozume, Ping Pong The Animation.

Šio anime istorijos pasakojimas yra unikalus, nepaprastai unikalus. Mums teks galvoti prie rebuso, galvosūkio iš 11 (11, kaip šio anime epizodų) dalių ir truputi po truputi užpildyti trūkstamas rebuso vietas kol pajėgsime pamatyti visą piešinį. Neišsigąskite piešimo technikos, kuris iš pradžių gali pasirodyti keistokas, tačiau labai greitai priprasite ir pamilsite Madhouse studijos stilių. Tai ne vienintelė kliūtis, nes protagonistas kalbės taip greitai jog kartais bus tiesiog neįmanoma žiūrėti anime nenuspaudus pauzės (problema ne tokia aktuali jei suprantant japonų ar rusų kalbas). Taip pat peržiūrą lėtins protagonisto gerai parašyti monologai ir nenustebkite jog kartais busite priversti peržiūrėti vieną ar kitą sceną per naujo jog suprasti ką gi po galais jis bandė tuo pasakyti.

Yra anime su mintimi ir morale, yra anime su juokingais personažais, yra anime su neįtikėtina istorija ir unikaliu pasakojimo būdu, bet noriu pasakyti jog The Tatami Galaxy turi visą tai. Serialas be galo smulkmeniškas ir detalus tad netgi nusprendę žiūrėti anime antrą kartą vis dar kažką atrasite.


Vaizdai iš anime: